2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende oglumu hic sallamadim bebekken
Bizim uyku saati benim zorlamamla oluyor pijamasını giydirip, ışığı kapatana kadar o halaaa koşup oynamaya calisir ışık kapaninca yataga gelir ve uyur

Evet kesinlikle montesorri yatak en mantıklısı bende sedir olarak da kullanılabilen yataklardan alıp 1-2 sene sonra montesorri almak istiyorum şimdi duvar kağıdı oda dekoru falan onlara bakıyorum hepsi çok heyecanlı güzel şeyler ilk günler hatta ilk aylar kullanamasa da odası hazır olsun istedim :)

Bu ay sonunda eczaneden aldigim boya ile boyaticam.doktor eczaneden al dedi.
Icine henuz bakmadim da kati diyor.Bunu eritmek mi lazim yoksa direkt krem gibi mi suruyoruz ? Bu defa istikrarli olucam surucem devamli.Insallah tabi
Direk krem gibi sureceksin zaten hemen eriyor

Park yatak çok mantıklı yeğenim 2,5 Yaşında hala onda yatıyor - benim istediğimde asansörlü olanlar en alt kademede çocuk ayağa kalksa bile aşağı düşmesi imkansız, ilerde de 3 sene sonra ya da 2 sene sonra montesoorii
Kendi girip yatsın oyun oynasın falan.

Kızlar bişey sorcam özellikle tüp bebekle hamiş olanlar eşlerinizle ilişki yaşıyomusunuz?
Merhaba canım bizim tüp bebek doktor kalp atışını duydukdan sonra kendisi ilişki serbest sıkıntı yapmayın dedi. ama biz ister istemez korkuyoruz eskisi kadar olmasada haftada 1 oluyor. Çok şükür kanamam olmadı.

Icine henuz bakmadim da kati diyor.Bunu eritmek mi lazim yoksa direkt krem gibi mi suruyoruz ? Bu defa istikrarli olucam surucem devamli.Insallah tabi
Hindistan cevizi yağı kışın katı kıvamda oluyor, havalar 25 dereceyi geçince sıvı kıvamda oluyor. Katıyken bir miktar eline al, avcunun ısısı ile eriyor hemen. Yazın sıvı halde olur zaten. Katı kalsın istersen dolaba kaldırman lazım.

Kati hindistan cevizi yağını oneririm. Ben onu kullandım hic catlagim olmadı. Şok markette var

Bende Hindistan cevizi yağı kullanıyorum organik olanı. Karnım ve yanlarım çok kuruyor nerdeyse pul pul görüntü olacak. Bazen de kaşınıyor hemen yağ sürüyorum kaşımıyorum. Bunlar’ için çok erken değil mi ya çatlamasından korktum kuruyunca hep nemli kalmasını sağlıyorum bebe yağı da sürüyorum çok iyi nemlendiriyor

Bence boyatma gittiği yere kadar sağlık her şeyden önemli ne kadar boyayabilirsin deselerde sonuçta var bi kimyasal - ben bitkisel yazanlara da güvenmiyorum bende de var beyazlar hatta dip saçımla renk farkı da var ama boyatmayacağım

bitkisel olanları yapabilirsin diyorlardı fakat hiç düşünmediğim için sormadım da
5.5 kg almışım varmı benim gibi
kuzum ne aldım ne verdim başladığım kilodayım ben hala

Merhaba canım, bende bi sıkıntı olucağını sanmıyorum ama hiç denemedik doktora sormak aklımada gelmedi malum bebeği görüp kalp atışlarını duyunca hafızamdaki herşey gittiği için unutuyorum gerçi crinone jel kullandık oda sonuçta içeri temas ediyo çubuğu :)

Teşeklürler kuzum deniycem inşallah iyi gelir cildime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…