2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Selam kızlar bayadır yazmadım.Mide bulantılarım yavaş yavaş azalmaya başladı çok şükür.ilk oğluma hamileyken çok az olmuştu bulantılarım bu gebeliğimde çok olunca dedim kesin kızama bugün erkek olduğunu öğrendim.sanırım gerçekten erkek senesi rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin gerisi boş.

Hiç bilemiyorum ama enfeksiyonlara karşı vajinal florayı güçlendirmek için Solgar’ın probiyotik tabletini vermişti doktor bana. İsterseniz bir sorun uygun görürse zararı yok en azından.

Kız teyzesi öyle sınav veren Allah inşallah ömürlü vermiştir. İyi düşünüyorum cok sükür inançlı insanlarız napalım rızkı varsa yaşayacak inşallah. Kız bebeklerde cok olurmuş ve geçende cokmuş umudum bu ayın 4üne gitcem inşallah güzel haberlerle gelirim. Destekleriniz için cok cok teşekkür ederim kızlar

İnşallah güzel haberlerle geleceksin canım benim, dualarımız seninle, ayy kızmış bi de yaa minik kuş

Selam merhaba kızlar, Detaylı ultrason çektirecek misiniz? Ben fiyatı iyi olan ve referansı iyi yerler bakmaya calısıyorum yavaştan varmı sizin fikirleriniz?
Ben cumartesi Ankara da Eyüp Ekici ye gideceğim . İkiz gebelik olduğu için zaten ikili tarama falan yapılamadı . İnşallah sağlıklıdır bebeklerim. Baya kişi önermiş bu kişiyi

Ben cumartesi Ankara da Eyüp Ekici ye gideceğim . İkiz gebelik olduğu için zaten ikili tarama falan yapılamadı . İnşallah sağlıklıdır bebeklerim. Baya kişi önermiş bu kişiyi
Evet bana da 2 arkadaşım Eyüp beyi önerdi şimdiden. Kontrole gidince doktorumdan da isim alacağım.

Ben de ogrenmeden once belirtilere gore erkek hissediyordum. Miden cok bulanmadiysa ozellikle erkek belirtisi bu. Bir de karin minik de olsa sivrilesmeye basliyor bu da erkege yoruluyor.
benim midem de bulandı ama çok değildi bünyeye göre değişiyor sanırım sadece istahsızlık çok fazlaydı bide karnım yanlara doğru genişledi öğrenmeden önce de kız hissediyordum bir de nub teorisi diye bi topik var 10. hafta ve 12 hafta ultrasonları atmıştım herkes kız demişti

Kızlar aranızda zor nefes alan varmı ?
Sürekli derin derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum .
Bazen alamıyorum panikliyodum .
Konsantre olup düzgün nefes almaya falan çalışıyorum
ben ben ben
eğilip kalkıyorum nefes nefeseyim uyurken de zor nefes alıyorum bide hafif kanama oluyor bende dün doktora sordum normal bunlar artan kan basıncı ve bebeğin oksijen ihtiyacı için ciğerlerin neredeyse 2 katı hava almaya çalışıyor dedi belli bir süre sonra vucudun alışacak daha rahat edeceksin bi problem yok dedi

Reactions: H E
Sevgili Anne adayları ben 16+5günlük hamileyim, bu hafta rutin kontrolümde ultrasonda bebeğimin kalbinde parlaklık ve bir böbreğinde büyüme farkedildi ve detaylı ultrason için perinatoloğa yönlendirildim, normalde çoğu bebekte görülüp kaybolan şeylermiş bunlar ama ikisi birden olunca down sendromu şüphesi olabilir dedi doktor, 2li testim gayet temiz çıkmıştı halbuki... lütfen iyi birşeyler söyleyin başına gelip de sonradan sıkıntısı ortadan kalkan sağlıkla bebeğine kavuşan var mı aranızda? Duyduğunuz bildiğiniz...

Ben kaç kere ziyan ettim ilacı...kocaman..
Öğürme tükürme geliyor
Bıraktım bende içmeyi ama vicdanım rahat değil
Nasıl alıştın ya
Kuzum valla bırakamam çünkü benım değerleriö resmen çöküşteydi .
İyi ki içmişim yükselmiş hepsi .
Doktoruna bir mesaj at istersen kırıp hemen ard ardına içsen sıkıntı olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…