Bende hep sırt ağrısı bel ağrısı çektim o kadar zor uyurdu ki sallarken agladimi bilirim . İnşallah bu bebislerimiz bol uykulu bol sütlü gazsiz huzurlu olurlar
Gözün aydın canım. Bende 20sinde verdim kan yarın çıkıcak 2li test sonucum heycanla bekliyorum :)Hayırlı olsun, bekleme süreci zor ve yıpratıcı oluyordur eminim.
Çok şükür, sonuç güzel çıkmış.
Gözünüzaydın...
Oğlunuz da hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın...
Ne çok erkek haberi aldık
kızım 3,5 yaşında. sağlıkla gelsinler inşallah.Gözünüz aydın canm oğlusun hayırlı olsun . Down sendromu aslında hiç bakilmamali bence böyle yanlışliklar hep oluyor. Yengem de yaşadı doğuma kadar yüzü gülmedi kadının sonra saglikli bebeği oldu. Tatlı telasiniz başlar şimdi alışveriş çok keyifli oluyorkızın kaç yasinda
Gözünaydın canımmerhaba bayanlar. down riski yüksek çıkmıştı ve fetal DNA yapmıştık. sonuçlar geldi çok şükür temiz allahımza şükürler olsun çok mutluyum. ne zor bir bekeleme süreciydi. Bu ara bizimkine önce erkek sonra kız demişlerdi ama erkek geliyor. ilk çocuğumuz kız bir erkek krdesş oluyor :)
Belki daha ancak vericektir canım. Bana da doktorum 16.haftada başlıycaz multivitamin, balık yağı ve demir ilacı dedi. Haftaya gitcem bakalımBen alternatif Başka bir ilaç kullanmam gerekiyor mu dedim hayır dedi hatta kan ilacı falan kullanmam gerekiyor mu dedim ona da hayır dedi sanırım benim doktorum çok rahat
Hayırlısı olsun canım, sağlıkla doğsun oğluşunSelam kızlar bayadır yazmadım.Mide bulantılarım yavaş yavaş azalmaya başladı çok şükür.ilk oğluma hamileyken çok az olmuştu bulantılarım bu gebeliğimde çok olunca dedim kesin kızama bugün erkek olduğunu öğrendim.sanırım gerçekten erkek senesi rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin gerisi boş.
Basima gelmedi canim ama belki bebek idrarini yapmadigi icin bobregi buyuk gorundu diye dusundum olmazsa fetal dna testi yaptirip emin olabilirsinizSevgili Anne adayları ben 16+5günlük hamileyim, bu hafta rutin kontrolümde ultrasonda bebeğimin kalbinde parlaklık ve bir böbreğinde büyüme farkedildi ve detaylı ultrason için perinatoloğa yönlendirildim, normalde çoğu bebekte görülüp kaybolan şeylermiş bunlar ama ikisi birden olunca down sendromu şüphesi olabilir dedi doktor, 2li testim gayet temiz çıkmıştı halbuki... lütfen iyi birşeyler söyleyin başına gelip de sonradan sıkıntısı ortadan kalkan sağlıkla bebeğine kavuşan var mı aranızda? Duyduğunuz bildiğiniz...
Merhaba canım. Öncelikle geçmiş olsun, sağlıkla gelsin yavrun. Benim bilgim yok ama ultrasonda bu tür şeylerle çok karşılaşılıyo ve sorinradan kayboluyomuş, burda da çok okudum onları. Bence için rahat olsun, Allahın izniyle bi kaç haftaya ultrasonda her şey normal görülür benceSevgili Anne adayları ben 16+5günlük hamileyim, bu hafta rutin kontrolümde ultrasonda bebeğimin kalbinde parlaklık ve bir böbreğinde büyüme farkedildi ve detaylı ultrason için perinatoloğa yönlendirildim, normalde çoğu bebekte görülüp kaybolan şeylermiş bunlar ama ikisi birden olunca down sendromu şüphesi olabilir dedi doktor, 2li testim gayet temiz çıkmıştı halbuki... lütfen iyi birşeyler söyleyin başına gelip de sonradan sıkıntısı ortadan kalkan sağlıkla bebeğine kavuşan var mı aranızda? Duyduğunuz bildiğiniz...
Çok şükür canım sonuçların temiz çıkmış. Zaten yaşa bağlı olarak çıkıyo o riskler.merhaba bayanlar. down riski yüksek çıkmıştı ve fetal DNA yapmıştık. sonuçlar geldi çok şükür temiz allahımza şükürler olsun çok mutluyum. ne zor bir bekeleme süreciydi. Bu ara bizimkine önce erkek sonra kız demişlerdi ama erkek geliyor. ilk çocuğumuz kız bir erkek krdesş oluyor :)
Boyun düzleşmesi için tedavi gördüm şort ağrıları gecmezse fizige git dedi ama fırsatım olmadı. Artk doğumdan sonra. Emzik konusunda hatta her konuda etrafa kulak tıkamak lazım. Bende iki günlükken emzik verdim 20 ay emzik emdi çok işime yaradı. Çocuğu olmayan bekar bı kız akıl vermeye kalkti hiç unutmam. Çocuğun dış yapısını bozuyor emzik dedi. Bende dedim ki bizim emzikler ortodontik. Kız kaldı o ne demek dedi . Bende dedimki demekki emzikle ilgili yorum yapacak kadar bilgiye sahip degilsin. Ortodontik ağız ve diş sağlığına zarar vermeyecek şeklinde tasarlanmış emzik dedim kaldı öyle. Avent kullandik biz hep çok kaliteli emzik olarak biberon Dr browns kullandik indirdim de bulursam alcam oğlumda iki ay mama desteği yaptık biz sütüm artana kadar. İkincide gerek kalirmi bilmiyorum ama illaki biberon evde olmalıbu sefer bende omurilik daralması var bırak sallamayı kucağıma al indir kaldır bile zorlayacak beni. ilk aylar beşiğin altına iki döşek koyup yukseltmeyi planlıyorum .
birde emzik emzik konusuda çok önemli kızlar .emzik kullanacağım diyorsanız kulakları tıkamaya hazır olup herkafadan bir ses çıkıyor yok sağlıksız yok yorulur yok dişleri gelişmez herkesin bir mudahale etme yetkisi var .
verecekseniz hastane odasında doğumdan bir kaç saat sonra başlamalısınız , sonradan almıyorlar öğürüp izin vermiyorlar .
ben ilkinde odaya önce memeden gelen o sarı sütü ardında 1 damla zemzem ardından emziği tıkadım .bence yaptığım en akıllıca davranıştı .susturucu mübarek 2 yaşındada bir bayram tatilinde 1 gecede bıraktık .
Benim de oğlum u buçuk yaşındakızım 3,5 yaşında. sağlıkla gelsinler inşallah.
Çok haklısın canım, bakalım inşallah başarabilirsek ben de sallamama taraftarıyımben bu sallanma meselesinin tamami ile alıştırmakla ilgili olduğunu düşünüyorum .9 yıl önce kızımda işe döneceğim için ve annem bakacağı için sallanan yatak almadık. sallanmayacak çünkü annem variz ameliyatlı bacaklar hep şiş ve ağrılı sallayamaz .ben alıştırsam annem yapamayacak iyice çocuk huysuz olacaktı .2 beşik aldık ikiside sallanmayan .1 kere olsun ayağıma alıp sallamadım .babası bazen kucağında sallar gibi yapınca bile izin vermedim .bebekken sırttına pış pış yapardık uyurdu büyüdüğündede yanına uzandık uyudu .
ama yiğeniminde 20 gün bende kaldılar sakın sallamayın dedim izin vermedim uyudu.20 gün sonra kendi evlerine gçtiler anne babanın kolayına geldi salladılar .5 yaşında çoçuk halen sallanmadan dalamıyor .nasıl başlar ve kararlı olursan öyle gidiyor diye düşünüyorum .bebek iç güdüsel olarak sallanmayı bilmiyor ki biz sallayarak manyak edip uyuşturuyoruz çoçukları sonra o beyinler uyuşmuyorda uykuya dalma süresi büyüdükçe saatler alıyor .
Hadi gözünüz aydın, çok sevindim inan, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinmerhaba bayanlar. down riski yüksek çıkmıştı ve fetal DNA yapmıştık. sonuçlar geldi çok şükür temiz allahımza şükürler olsun çok mutluyum. ne zor bir bekeleme süreciydi. Bu ara bizimkine önce erkek sonra kız demişlerdi ama erkek geliyor. ilk çocuğumuz kız bir erkek krdesş oluyor :)
asi geçen böbrek ultasonu cekildim yarı fiyat aldılar. Bunda da yarı fiyat olur iyi olur bakalım. Her türlü cekilcek
Merhaba, doktorum perinatolog Alin Başgül Yiğiter’in kendi muaynehanesinde çektiririm ben, sanıyorum 450 TL fiyatı
Biz dun bu bebek arabasini aldik, hic alma niyetinde degildik. Cok erken diyorduk ama saticinin gazina geldik sanirim. Umarim dogru secim yapmisizdir. Bize saglam gibi geldi.
Kizlar bugun 2li testin sonucunu ögrendik cok şukur hersey normal dedi.birdahaki ay gittigimizde neye bakiyolar bilgisi olan varmi.kilo konusuna gelince ben zaten kilolu hMile kaldim bulantimdan dolayida ekmeği cok yiyorum.birde agzim cok aci tatli seylerde cok yiyorum tabi hic birinden lezzet alamiyorum sirf yemis olmak icin bulantim gecmiyor bi turlu aşiri değil ama.tadini alarak yemeyi özledim ama saglikla ilerlesinde raziyim cekmeye
Iyi aksamlar herkese nasilsinizbiz cinsiyetimizi ogrendik. Oglumuz olacak insallah darisi isteyen herkesin basina
Bir de progestan verdi doktor ilk kez. Rahimde biraz sertlesme varmis sanirim. Bu haftadan sonra boyle bir sey olan var mi?
Kızlar ya..
Decavit içen var mı?
Bana doktor verdi ama ben 3 5 tane içebildim sadece.
Yutamıyorum..
Kırıp içsem birşey olur mu?
Selam kızlar bayadır yazmadım.Mide bulantılarım yavaş yavaş azalmaya başladı çok şükür.ilk oğluma hamileyken çok az olmuştu bulantılarım bu gebeliğimde çok olunca dedim kesin kızama bugün erkek olduğunu öğrendim.sanırım gerçekten erkek senesi rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin gerisi boş.
Ben cumartesi Ankara da Eyüp Ekici ye gideceğim . İkiz gebelik olduğu için zaten ikili tarama falan yapılamadı . İnşallah sağlıklıdır bebeklerim. Baya kişi önermiş bu kişiyi
benim midem de bulandı ama çok değildi bünyeye göre değişiyor sanırım sadece istahsızlık çok fazlaydı bide karnım yanlara doğru genişledi öğrenmeden önce de kız hissediyordum bir de nub teorisi diye bi topik var 10. hafta ve 12 hafta ultrasonları atmıştım herkes kız demişti
merhaba bayanlar. down riski yüksek çıkmıştı ve fetal DNA yapmıştık. sonuçlar geldi çok şükür temiz allahımza şükürler olsun çok mutluyum. ne zor bir bekeleme süreciydi. Bu ara bizimkine önce erkek sonra kız demişlerdi ama erkek geliyor. ilk çocuğumuz kız bir erkek krdesş oluyor :)
Kızlar merhaba ikili testinizde fl kaçtı yani uyluk kemiği uzunluğu 11+6’ da boyu 6 cm çıktı da fl 6.6 mm çıktı yani uyluk kemiği uzunluğu
Bizimkisi 10 yaş olacak vallaBenim de oğlum u buçuk yaşındakardeşle arası tam dört yaş olcak nasipse
Yanlışın var canımOoo süpermiş fiyat yarı yarıya olacak ise harika.
Ben araştırmalara devam ediyorum. Bulurum insallah kafamıza göre fiyat ve yorum uygun yerler
Hayırlısı olsun. Kendi doktorunuz cekince bska bir güven hiissediyor insan
Güle güle kullanın. Bi yerden baslamak gerek sanırım bende bu muayaneden sonra baslayacagım alısverişlere
Gözünüz aydın süper. Tüm sonuclarınız temiz olsun. Saglıkla bebeginizi kucagınıza alırsınız insallah.
Bizim doktorumuz 2li test güzel cıktı doktor 3lü ve 4lü test istemiyorum5.ayda detaylı cekiliriz demişti
Ooo hoş geliyor paşa :) Hayırlı olsun.
Ben yasamadım umarım önemli bir sıkıntı degildir gecmiş olsun
Benim doktorum istemedi ilaç içmemi sadece kan ilacı icelim simdlik gerekirse vitamin balık yagı baslarız su anda gerek yok dedi
Aaa cinsiyet aynı ama belirtlier farklı mı oldu?
Benimde oglumda cok rahat gecmişti bu hamileligim cok zorluyor bende farklı olmsı sebebi ile kız umudu icindeyim ama bakalım sonucu 6 mayısta ögrenecegiz kısmetse
hayırlı olsun bizimde ikiz basladı gebelik ama tek devam ediyoruz. Sizin için bıcır bıcır iki minik ne heyecanlı
Nub teorisi neymiş ya ilk kez duydum.
Kızınız da hayırlı olsun
Hayırlı olsun oglunuz. Bi kız bi erkek oh ne güzel :)
Ben 12+3 de gittim boyu için 9,3 cm baştan popoya
9.3 cm 12+3 te imkansız bana uzun dedi 11+6 da 6 cm diYanlışın var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?