İnan bende sımdı bunu düşünüyodum :) çünkü bende tarama için 12+2 de gittim. 6.4 cm falandı hatta çok şükür 3 gün önde görünüyodu boya göre. banada bi hata var gibi geldi
Senin yardimcin hazır desene kıskançlık yasamazsiniz biz napicqz bilmiyorum heralde ben nereye bebek pusetle oraya evin içinde dolasiriz abi bişey yapmasin diye. Ablam bebeği beşikte uyurken bı bakardik iki yaş büyük abisi beşiğe girmiş yatio bebegin yanında . Sonra bı gün iki aylık bebeğin ağzına bozuk para doldurmuş. Bı defasında balık kraker doldurdu ben yakaladim bosalttim ağzını.
Gerçekten erkek patlamasi oldu topikte bizim bebek için doktor erkeğe benzetti hiç bizde gördük pipiyi ama kordon da olabilir dedi bı ay daha bekleyelim dedi bakalım. Hayırlısı
Sevgili Anne adayları ben 16+5günlük hamileyim, bu hafta rutin kontrolümde ultrasonda bebeğimin kalbinde parlaklık ve bir böbreğinde büyüme farkedildi ve detaylı ultrason için perinatoloğa yönlendirildim, normalde çoğu bebekte görülüp kaybolan şeylermiş bunlar ama ikisi birden olunca down sendromu şüphesi olabilir dedi doktor, 2li testim gayet temiz çıkmıştı halbuki... lütfen iyi birşeyler söyleyin başına gelip de sonradan sıkıntısı ortadan kalkan sağlıkla bebeğine kavuşan var mı aranızda? Duyduğunuz bildiğiniz...
Oğlumun da böbreğinde büyüme olmuştu. 30. Haftalardaydı bizim ki. Kadın Doğum uzmanı bebek doğu ca çocuk doktoru na söylememi istemişti. Şükür normal boyuna döndü. Hatta çocuk doktoru ultrason çekmemişti oğluma
sizi eleştirmek için birşey yazmadım yanlış anlamayın .
benim demek istediğim bebeğin sevip sevmediği şeyi biz sunarsak haberi oluyor yoksa bilmeyecekler .yiğenimin örneğini o yüzden verdim ilk zamanlar 5 dk da uyuyordu ama sonrası 1 saat ve hızlı sallamalara kadar direndi .
tabii ki herkes kendi çoçuğu için en iyisini bilip düşünür ama ilk anneliği olup tecrübeyi kazanana kadar fikir ihtiyacı olanlarda olacaktır .şayet benim çok hoşuma giderdi bunu yaptım deneyin yada bunu al çok rahat olacaktır diyenlerden çok şey öğrenmişimdir.burda nasıl neden öyle yaptını değilde bizce olanı paylaşıyoruz .
Bende oğlumı hiç sallamadım. Emerken emerek uyurdu, memeyi kesince de yanına yattım öyle uyudu, sallamayı de asla sevmez babaannesine bıraktığımda öyle uyutmak istemiş uyumamış.
Senin yardimcin hazır desene kıskançlık yasamazsiniz biz napicqz bilmiyorum heralde ben nereye bebek pusetle oraya evin içinde dolasiriz abi bişey yapmasin diye. Ablam bebeği beşikte uyurken bı bakardik iki yaş büyük abisi beşiğe girmiş yatio bebegin yanında . Sonra bı gün iki aylık bebeğin ağzına bozuk para doldurmuş. Bı defasında balık kraker doldurdu ben yakaladim bosalttim ağzını.
İnan bende sımdı bunu düşünüyodum :) çünkü bende tarama için 12+2 de gittim. 6.4 cm falandı hatta çok şükür 3 gün önde görünüyodu boya göre. banada bi hata var gibi geldi
Kızlar benı eıketleyıp düzeltme isteyenlerı düzelttim ..
Cinsiyet belirtelerıde yazdım ..
Yarım saat daha pc deyım söyleyen olursa eklıım. Olmadı önmüzdeki hafta içi tekar yenılerım
Yarım saat daha pc deyım söyleyen olursa eklıım. Olmadı önmüzdeki hafta içi tekar yenılerım
Ooo süpermiş fiyat yarı yarıya olacak ise harika.
Ben araştırmalara devam ediyorum. Bulurum insallah kafamıza göre fiyat ve yorum uygun yerler
Hayırlısı olsun. Kendi doktorunuz cekince bska bir güven hiissediyor insan
Güle güle kullanın. Bi yerden baslamak gerek sanırım bende bu muayaneden sonra baslayacagım alısverişlere
Gözünüz aydın süper. Tüm sonuclarınız temiz olsun. Saglıkla bebeginizi kucagınıza alırsınız insallah.
Bizim doktorumuz 2li test güzel cıktı doktor 3lü ve 4lü test istemiyorum5.ayda detaylı cekiliriz demişti
Ooo hoş geliyor paşa :) Hayırlı olsun.
Ben yasamadım umarım önemli bir sıkıntı degildir gecmiş olsun
Benim doktorum istemedi ilaç içmemi sadece kan ilacı icelim simdlik gerekirse vitamin balık yagı baslarız su anda gerek yok dedi
Aaa cinsiyet aynı ama belirtlier farklı mı oldu?
Benimde oglumda cok rahat gecmişti bu hamileligim cok zorluyor bende farklı olmsı sebebi ile kız umudu icindeyim ama bakalım sonucu 6 mayısta ögrenecegiz kısmetse
hayırlı olsun bizimde ikiz basladı gebelik ama tek devam ediyoruz. Sizin için bıcır bıcır iki minik ne heyecanlı
Nub teorisi neymiş ya ilk kez duydum.
Kızınız da hayırlı olsun
Hayırlı olsun oglunuz. Bi kız bi erkek oh ne güzel :)
Nub diye bi çıkıntı var tatlım ona bakıyorlar ben bakınca bisi göremiyorum ama onlar gördüler nub la ilgili topik var cinsiyet ile ilgili kısımda bi bak istersen
Biliyorum canım crl baş popo mesafesi. Ama arkadaşımız daha 11-12 hafta civarı usg görüntüsünden bahsetmiş. O zaman baş popo mesafesi ölçülüyo boy olarak. Zaten onun kağıdında da crl diye yazıyo ama sayıyı çekmemiş. Onu kastettim ben