2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bizimkisi 10 yaş olacak valla
Senin yardimcin hazır desene kıskançlık yasamazsiniz biz napicqz bilmiyorum heralde ben nereye bebek pusetle oraya evin içinde dolasiriz abi bişey yapmasin diye. Ablam bebeği beşikte uyurken bı bakardik iki yaş büyük abisi beşiğe girmiş yatio bebegin yanında . Sonra bı gün iki aylık bebeğin ağzına bozuk para doldurmuş. Bı defasında balık kraker doldurdu ben yakaladim bosalttim ağzını.

bakalım bi erkek dahamı geliyor topiğimize :)) sağlıklı olsunlar İnşallahh
Gerçekten erkek patlamasi oldu topikte bizim bebek için doktor erkeğe benzetti hiç bizde gördük pipiyi ama kordon da olabilir dedi bı ay daha bekleyelim dedi bakalım. Hayırlısı

Oğlumun da böbreğinde büyüme olmuştu. 30. Haftalardaydı bizim ki. Kadın Doğum uzmanı bebek doğu ca çocuk doktoru na söylememi istemişti. Şükür normal boyuna döndü. Hatta çocuk doktoru ultrason çekmemişti oğluma

Bende oğlumı hiç sallamadım. Emerken emerek uyurdu, memeyi kesince de yanına yattım öyle uyudu, sallamayı de asla sevmez babaannesine bıraktığımda öyle uyutmak istemiş uyumamış.

ay gülünürmü ağlanırmı bozuk para neden ama dımı :)

9.3 cm yazan yer boyu değil canım. Sağ altta crl yazan bi bölüm var fotoğrafta çıkmamış ama o crl yazan yerdeki sayı boyu oluyo
Boy FL yazan kısım canım .

FL: uyluk kemiği uzunluğu (7 ile çarpıp boyu buluruz)

Benım ilk defa 14+0 da ölçüldü .
9.59 çıktı doktorum gayet güzel dedi .

Crl : baş popo mesafesi

Kızlar benı eıketleyıp düzeltme isteyenlerı düzelttim ..
Cinsiyet belirtelerıde yazdım ..
Yarım saat daha pc deyım söyleyen olursa eklıım. Olmadı önmüzdeki hafta içi tekar yenılerım

Nub diye bi çıkıntı var tatlım ona bakıyorlar ben bakınca bisi göremiyorum ama onlar gördüler nub la ilgili topik var cinsiyet ile ilgili kısımda bi bak istersen

Kızlar benı eıketleyıp düzeltme isteyenlerı düzelttim ..
Cinsiyet belirtelerıde yazdım ..
Yarım saat daha pc deyım söyleyen olursa eklıım. Olmadı önmüzdeki hafta içi tekar yenılerım
Tatlım ben seni bi türlü etiketleyemiykrum ya
Alıntı yaptım ben de yaş 28 sat 6 ocak cinsiyet kız doğum tarihi 13.10.2019

Biliyorum canım crl baş popo mesafesi. Ama arkadaşımız daha 11-12 hafta civarı usg görüntüsünden bahsetmiş. O zaman baş popo mesafesi ölçülüyo boy olarak. Zaten onun kağıdında da crl diye yazıyo ama sayıyı çekmemiş. Onu kastettim ben

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…