Günaydın bence gözükebilir ama yüzde yüz demeyebilir
Öyle konusunca da daha cok merak ediyor insan
ben 12+3 de gittim %90 kız dedi ama kızım diyemiyorum çünkü kesin olmaycak sonradan oglum demek degişik olacak
neyse hayırlısı neyse o olsun :)
Kizlar ikili taramadan aonra kontrole ne zaman gittiniz? Yada gideceksiniz benim doktorum bir sey demedi. 1 ay sonra gitsem olur mu gec mi olur? Bilemiyorum.
Kesin belli olur artık, tabi pozisyonu uygun olursa gosterirse, bizim 11. Haftada ikili tarama yaparken kız dedi, ama kesin Soylemedi, 15.Haftada kesinleşti kız olduğu, yani anlıyorlar ama tam emin olmadan net bisey soylemiyorlar hayırlısı olsun insallah
kızlar günaydın hem 3lü hem 4lü testi mi yaptıracaksınız yoksa sadece birini mi ? ve hangisini yaptıracaksınız.
doktorum benim kararıma bıraktı hangisini istersen onu yapalım dedi ama kararsızım 2li testi çok iyi çıktı hiç bi problem yok aklımdan da hiç birini yaptırmamak geçiyor bilemiyorum
kızlar günaydın hem 3lü hem 4lü testi mi yaptıracaksınız yoksa sadece birini mi ? ve hangisini yaptıracaksınız.
doktorum benim kararıma bıraktı hangisini istersen onu yapalım dedi ama kararsızım 2li testi çok iyi çıktı hiç bi problem yok aklımdan da hiç birini yaptırmamak geçiyor bilemiyorum
Canım çok şükür sonuçların iyi çıkmış..
3lü ye gerek var mı?
2li de bi problem oluşsaydı gerekirdi diye biliyorum..
Ben 2li bile yaptırmadım ense ölçümü yapıldı sadece güzeldi ensesi sıkıntı olsaydı 2li yaptırcaktım. Çok şükür iyiydi ense
tatlım ultrason cihazı iyiyse bi de bebişin duruşu uygunsa 14 de söylüyor. giderken tok git mutlaka biraz yürüyüş yap bi önceki günün akşamı yorma kendini
tatlım ultrason cihazı iyiyse bi de bebişin duruşu uygunsa 14 de söylüyor. giderken tok git mutlaka biraz yürüyüş yap bi önceki günün akşamı yorma kendini
Merhaba kızlar 12+4 günlüğüm salı günü kontrolüm var cinsiyetini öğrenebilir miyiz acaba hoş ben daha kalp atışınıda duymadım kaçıncı haftada duydunuz siz
Merhaba kızlar 12+4 günlüğüm salı günü kontrolüm var cinsiyetini öğrenebilir miyiz acaba hoş ben daha kalp atışınıda duymadım kaçıncı haftada duydunuz siz
kalp atışı 7. haftadan sonra duyuluyor siz doktora gitmediniz sanırım
cinsiyet de doktora ve ultrason cihazına göre değişiyor ama 14 15. haftada net söyleyebiliyorlar.
bu arada 2 li test zamanınız geçmek üzere bilginize
Kizlar ikili taramadan aonra kontrole ne zaman gittiniz? Yada gideceksiniz benim doktorum bir sey demedi. 1 ay sonra gitsem olur mu gec mi olur? Bilemiyorum.
kalp atışı 7. haftadan sonra duyuluyor siz doktora gitmediniz sanırım
cinsiyet de doktora ve ultrason cihazına göre değişiyor ama 14 15. haftada net söyleyebiliyorlar.
bu arada 2 li test zamanınız geçmek üzere bilginize
9 haftalıktı gitmiştim kalp atışını gördüm ama dinlettirmedi çok erken dedi duymak için 1 ay sonrasına randevu verdi ondan gitmedim daha hesaplayarak çağırdı beni doktorum farkındadır herhalde ikili taramanın. neyine bakıyorlar ikili taramada acaba
maşallah Allah tamamına erdirsin bende gittiğimde 13 haftalık olacağım inşallah bende görürüm hayırlı bir şekilde ikisini bi arada yaşarım hem kalp atışını hemde cinsiyetini