2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben kız hissediyorum, babası bayağı bayağı erkek meraklısı bakalım ne olacak

Günaydın kızlar 13. Haftam bitti, yarın muayeneye gideceğim cinsiyeti gözükür mü sizce?
Kesin belli olur artık, tabi pozisyonu uygun olursa gosterirse, bizim 11. Haftada ikili tarama yaparken kız dedi, ama kesin Soylemedi, 15.Haftada kesinleşti kız olduğu, yani anlıyorlar ama tam emin olmadan net bisey soylemiyorlar hayırlısı olsun insallah

kızlar günaydın hem 3lü hem 4lü testi mi yaptıracaksınız yoksa sadece birini mi ? ve hangisini yaptıracaksınız.
doktorum benim kararıma bıraktı hangisini istersen onu yapalım dedi ama kararsızım 2li testi çok iyi çıktı hiç bi problem yok aklımdan da hiç birini yaptırmamak geçiyor bilemiyorum

Canım çok şükür sonuçların iyi çıkmış..
3lü ye gerek var mı?
2li de bi problem oluşsaydı gerekirdi diye biliyorum..
Ben 2li bile yaptırmadım ense ölçümü yapıldı sadece güzeldi ensesi sıkıntı olsaydı 2li yaptırcaktım. Çok şükür iyiydi ense

tatlım ultrason cihazı iyiyse bi de bebişin duruşu uygunsa 14 de söylüyor. giderken tok git mutlaka biraz yürüyüş yap bi önceki günün akşamı yorma kendini
İnşallah uygun pozisyon yakalarız sırtını mırtını dönmez
Doktorun usg si iyi canım inşallah belli olur artık..
Dediklerini yapıcam canım sağol

Merhaba kızlar 12+4 günlüğüm salı günü kontrolüm var cinsiyetini öğrenebilir miyiz acaba hoş ben daha kalp atışınıda duymadım kaçıncı haftada duydunuz siz
kalp atışı 7. haftadan sonra duyuluyor siz doktora gitmediniz sanırım
cinsiyet de doktora ve ultrason cihazına göre değişiyor ama 14 15. haftada net söyleyebiliyorlar.
bu arada 2 li test zamanınız geçmek üzere bilginize

Cinsiyetimiz belli artik bi kızımız daha geliyor nasipse
Ay nihayet bir kız daha :)
Maşaallaahh rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Kızlar benim bebeşin kilosu haftasına gore fazla gibi geçen hafta 100 du 70 olması gerekirken bu hafta 130 olmuş neden acaba
14+0 da kilosu 100 gr . Normaldir heralde doktorum gayet güzel dedi :)

Kizlar ikili taramadan aonra kontrole ne zaman gittiniz? Yada gideceksiniz benim doktorum bir sey demedi. 1 ay sonra gitsem olur mu gec mi olur? Bilemiyorum.
Doktorum 12. Haftadan sonra sana bırkaıyorum 4-5 haftada bir gel kontrol edelim dedi .

Günaydın kızlar 13. Haftam bitti, yarın muayeneye gideceğim cinsiyeti gözükür mü sizce?
Ben 12+5 te cinsiyeti öğrendim :)
Pozisyonun uygunsa belli olur :)

Merhaba kızlar 12+4 günlüğüm salı günü kontrolüm var cinsiyetini öğrenebilir miyiz acaba hoş ben daha kalp atışınıda duymadım kaçıncı haftada duydunuz siz
Ben 6+2 de kalp atışo duydum :)
Cinsiyetide 12+5 te öğrendim :)

9 haftalıktı gitmiştim kalp atışını gördüm ama dinlettirmedi çok erken dedi duymak için 1 ay sonrasına randevu verdi ondan gitmedim daha hesaplayarak çağırdı beni doktorum farkındadır herhalde ikili taramanın. neyine bakıyorlar ikili taramada acaba

maşallah Allah tamamına erdirsin bende gittiğimde 13 haftalık olacağım inşallah bende görürüm hayırlı bir şekilde ikisini bi arada yaşarım hem kalp atışını hemde cinsiyetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…