kuzum sorun olmaz İnşallah da devletler detyalıyı yapıyomu bılmıyorum. ben 2lı taramayı çapada yaptırdım. ama her devlet detaylıyı yapıyomu onu bılmıyorum. eger ıstanbuldaysan cerrahpasada bı profesör varmış alı benıan.. kardesımın eltısı onda yaptırmış 115lıraydı galıba. profesör olduğu ıcınmı para alıyolar blmyrm cnku cerrahpasada devlet hastanesı. bıde renksızms galıba ultrason. aklında bulunsun yıne. özeller 500 600 cıvarı fıyat verıyomus galıaba yıne onlaa gore uygunayrıntılı devlet hastanesinde yaptırsam bi sorun olur mu acaba çünkü benim hastane baya pahalı
Yaptır bence sorun olmaz. Sonuçta devlette de aynı şeylere bakıyorlar.ayrıntılı devlet hastanesinde yaptırsam bi sorun olur mu acaba çünkü benim hastane baya pahalı
hangi doktora almak lazım ona göre şimdiden bende alayım bi de kaçıncı haftada gitmek gerekir ?niye sorun olsun devlette yaptıran arkadaşlar vardı.bende randevu almıştım ama meğer yanlış almışım .
bana da 450 tl fiyat verdiler ayrıntılı için çok geldikuzum sorun olmaz İnşallah da devletler detyalıyı yapıyomu bılmıyorum. ben 2lı taramayı çapada yaptırdım. ama her devlet detaylıyı yapıyomu onu bılmıyorum. eger ıstanbuldaysan cerrahpasada bı profesör varmış alı benıan.. kardesımın eltısı onda yaptırmış 115lıraydı galıba. profesör olduğu ıcınmı para alıyolar blmyrm cnku cerrahpasada devlet hastanesı. bıde renksızms galıba ultrason. aklında bulunsun yıne. özeller 500 600 cıvarı fıyat verıyomus galıaba yıne onlaa gore uygun
Kadın Doğum uzmanı yönlendiriyor ayrıntılı ultrasona. Hastaneye gidip danış istersen. Yoğunluk falan olur belkihangi doktora almak lazım ona göre şimdiden bende alayım bi de kaçıncı haftada gitmek gerekir ?
hangi doktora almak lazım ona göre şimdiden bende alayım bi de kaçıncı haftada gitmek gerekir ?
Hollanda’dayim ben burda 2li iyi çıktıysa 3lu 4lu yapilmiyor 20.haftada detaylı ultrason yapılıyor sadecekızlar günaydın hem 3lü hem 4lü testi mi yaptıracaksınız yoksa sadece birini mi ? ve hangisini yaptıracaksınız.
doktorum benim kararıma bıraktı hangisini istersen onu yapalım dedi ama kararsızım 2li testi çok iyi çıktı hiç bi problem yok aklımdan da hiç birini yaptırmamak geçiyor bilemiyorum
Gecmis olsun ne bandi ki bu kist gibi bisey mi acabaSelam kızlar buraya salı günü yazmıştım pazartesi bebiş cinsiyetini göstermedi falan diye ozaman dr.bi banttan bahsetmişti bant var demişti ama yapilcak bişey yok takip edicez falan dedi ben önemli bişey olduğunu hiç düşünmedim bide oğlumda vardı cinsiyeti görmek için uğraştık okadar neyse salı günü bi ara aklıma gelince netten baktım çok üzüldüm ya çok kötü bişeymiş aslında o gün nasıl geçti bilmiyorum ertesi güne randevu aldım tekrar gittik zaten Perşembe yada Cuma cinsiyet için tekrar çağırmıştı neyse bu sefer cinsiyet umrumda olmadı Çarşamba gittik tekrar Dr.netteki bilgileri doğruladı ama bunu düşünerek geçmez vakit dedi anlattı biraz bu bant bebeğe yapışsa zarar verebiliyo ama ultrasonda bebeğe değip değmediğini göremedik bi sonraki kontrolde direk aynı hastanede ayrıntılı ultrason için perinatoloğa gidicem sonuçları alınca gel dedi ama bebiş şimdilik çok iyi maşallah nettede okuma bişey video falan izleme dedi böyle olup sağlıkla doğanlar varmış çoğunlukla biraz rahatladım sonra herşey Allah'tan tabi sağlıkla büyüsün inşallah bebeğim bu arada kız olduğu kesinleşti büyük ihtimal bi oğlum var şimdide bi kizim olucak inşallah.
hangi doktora almak lazım ona göre şimdiden bende alayım bi de kaçıncı haftada gitmek gerekir ?
Selam kızlar buraya salı günü yazmıştım pazartesi bebiş cinsiyetini göstermedi falan diye ozaman dr.bi banttan bahsetmişti bant var demişti ama yapilcak bişey yok takip edicez falan dedi ben önemli bişey olduğunu hiç düşünmedim bide oğlumda vardı cinsiyeti görmek için uğraştık okadar neyse salı günü bi ara aklıma gelince netten baktım çok üzüldüm ya çok kötü bişeymiş aslında o gün nasıl geçti bilmiyorum ertesi güne randevu aldım tekrar gittik zaten Perşembe yada Cuma cinsiyet için tekrar çağırmıştı neyse bu sefer cinsiyet umrumda olmadı Çarşamba gittik tekrar Dr.netteki bilgileri doğruladı ama bunu düşünerek geçmez vakit dedi anlattı biraz bu bant bebeğe yapışsa zarar verebiliyo ama ultrasonda bebeğe değip değmediğini göremedik bi sonraki kontrolde direk aynı hastanede ayrıntılı ultrason için perinatoloğa gidicem sonuçları alınca gel dedi ama bebiş şimdilik çok iyi maşallah nettede okuma bişey video falan izleme dedi böyle olup sağlıkla doğanlar varmış çoğunlukla biraz rahatladım sonra herşey Allah'tan tabi sağlıkla büyüsün inşallah bebeğim bu arada kız olduğu kesinleşti büyük ihtimal bi oğlum var şimdide bi kizim olucak inşallah.
Selam kızlar buraya salı günü yazmıştım pazartesi bebiş cinsiyetini göstermedi falan diye ozaman dr.bi banttan bahsetmişti bant var demişti ama yapilcak bişey yok takip edicez falan dedi ben önemli bişey olduğunu hiç düşünmedim bide oğlumda vardı cinsiyeti görmek için uğraştık okadar neyse salı günü bi ara aklıma gelince netten baktım çok üzüldüm ya çok kötü bişeymiş aslında o gün nasıl geçti bilmiyorum ertesi güne randevu aldım tekrar gittik zaten Perşembe yada Cuma cinsiyet için tekrar çağırmıştı neyse bu sefer cinsiyet umrumda olmadı Çarşamba gittik tekrar Dr.netteki bilgileri doğruladı ama bunu düşünerek geçmez vakit dedi anlattı biraz bu bant bebeğe yapışsa zarar verebiliyo ama ultrasonda bebeğe değip değmediğini göremedik bi sonraki kontrolde direk aynı hastanede ayrıntılı ultrason için perinatoloğa gidicem sonuçları alınca gel dedi ama bebiş şimdilik çok iyi maşallah nettede okuma bişey video falan izleme dedi böyle olup sağlıkla doğanlar varmış çoğunlukla biraz rahatladım sonra herşey Allah'tan tabi sağlıkla büyüsün inşallah bebeğim bu arada kız olduğu kesinleşti büyük ihtimal bi oğlum var şimdide bi kizim olucak inşallah.
evet istanbuldayımistanbulda mısınız?
Devlet her hastane yapmıyor bezmialem fiyat alıyor
çapa cerrahpaşa semiha şakir gibi yerlerde var ama sanırım önce kadın doğuma gidip oranın hastası olmanız gerekiyor doktor size yazınca randebu alabiliyorsunuz yani en az 1 ay önceden gidip önce muayne olup randevu alsanız iyi olabilir
kuzum 2liyi yaptırdım 20. haftadan sonra detaylı yapılıyormuş sanırım onu soruyorumçoğumuza 12. haftada yaptılar senin haftan kaç .
her devlet yapmıyor evet kadın doğum hastaneleri ve üniversite hastaneleri yapıyor .İstanbulda anadolu yakasında Zeynep kamile almıştım .mhrs de kadın doğum bölümü altında 11-14. hafta 2 li tarama testi diye bir sekme var ordan almıştım ama günü ertesi güne atınca gebe takip kısmına atmış bende farketmeyip gidince yaptıramadım .sonrasınada geç kalıyordum özelde yaptırdım .
bant diye birşey ilk kez durdum .internet zaten felaket tellalcısı gibi .ona bakarsak terleme verem hastasısın demekçok bilgi kirliliği var .sen dr a güveniyorsan onun söylemlerini dikkat e al .için rahat edecekse başka bir dr a da teyit ettiririsin .güzel olur inşallah herşey .
tatlım nette o kadar bilgi kirlilği var ki kolum ağrıyor yazıorsun kanser diyor. öksürük yazıyorsun verem diyor.Selam kızlar buraya salı günü yazmıştım pazartesi bebiş cinsiyetini göstermedi falan diye ozaman dr.bi banttan bahsetmişti bant var demişti ama yapilcak bişey yok takip edicez falan dedi ben önemli bişey olduğunu hiç düşünmedim bide oğlumda vardı cinsiyeti görmek için uğraştık okadar neyse salı günü bi ara aklıma gelince netten baktım çok üzüldüm ya çok kötü bişeymiş aslında o gün nasıl geçti bilmiyorum ertesi güne randevu aldım tekrar gittik zaten Perşembe yada Cuma cinsiyet için tekrar çağırmıştı neyse bu sefer cinsiyet umrumda olmadı Çarşamba gittik tekrar Dr.netteki bilgileri doğruladı ama bunu düşünerek geçmez vakit dedi anlattı biraz bu bant bebeğe yapışsa zarar verebiliyo ama ultrasonda bebeğe değip değmediğini göremedik bi sonraki kontrolde direk aynı hastanede ayrıntılı ultrason için perinatoloğa gidicem sonuçları alınca gel dedi ama bebiş şimdilik çok iyi maşallah nettede okuma bişey video falan izleme dedi böyle olup sağlıkla doğanlar varmış çoğunlukla biraz rahatladım sonra herşey Allah'tan tabi sağlıkla büyüsün inşallah bebeğim bu arada kız olduğu kesinleşti büyük ihtimal bi oğlum var şimdide bi kizim olucak inşallah.
Canım bahsettiğin şey amniyotik bant galiba.ben de nette görmüştüm.bebeğin suyunun içinde oluşuyormuş. Keşke olmasaydı.ama bir kere oluşmuş.böyle olup sağlıklı doğanlar varmış.sadece olasılığı var zarar verebilmesinin. İnşallah bebeğine hiç bir zararı olmaz. Sağ Salim doğar.Selam kızlar buraya salı günü yazmıştım pazartesi bebiş cinsiyetini göstermedi falan diye ozaman dr.bi banttan bahsetmişti bant var demişti ama yapilcak bişey yok takip edicez falan dedi ben önemli bişey olduğunu hiç düşünmedim bide oğlumda vardı cinsiyeti görmek için uğraştık okadar neyse salı günü bi ara aklıma gelince netten baktım çok üzüldüm ya çok kötü bişeymiş aslında o gün nasıl geçti bilmiyorum ertesi güne randevu aldım tekrar gittik zaten Perşembe yada Cuma cinsiyet için tekrar çağırmıştı neyse bu sefer cinsiyet umrumda olmadı Çarşamba gittik tekrar Dr.netteki bilgileri doğruladı ama bunu düşünerek geçmez vakit dedi anlattı biraz bu bant bebeğe yapışsa zarar verebiliyo ama ultrasonda bebeğe değip değmediğini göremedik bi sonraki kontrolde direk aynı hastanede ayrıntılı ultrason için perinatoloğa gidicem sonuçları alınca gel dedi ama bebiş şimdilik çok iyi maşallah nettede okuma bişey video falan izleme dedi böyle olup sağlıkla doğanlar varmış çoğunlukla biraz rahatladım sonra herşey Allah'tan tabi sağlıkla büyüsün inşallah bebeğim bu arada kız olduğu kesinleşti büyük ihtimal bi oğlum var şimdide bi kizim olucak inşallah.
evet istanbuldayımherşey bu kadar zor olmak zorunda mı ya
öğrendikten sonra bana dönüş yapar mısın ? ilk yardım bana da yakın olmazsa bende oradan yaptırayımben de 6 mayısa gaziosmanpaşa taksim ilk yardımdan aldım randevu deneycegim sansımı olmazsa biraz fiyat arastırdım uygun olan birinde mecbur yaptırıcaz
öğrendikten sonra bana dönüş yapar mısın ? ilk yardım bana da yakın olmazsa bende oradan yaptırayım
Canım sağlıkla büyüt İnşallah kızını :) ızleme bencede ya kafası daha cok takılıyo insanın. Dua et bol bol. bidahaki kontrol nezmanSelam kızlar buraya salı günü yazmıştım pazartesi bebiş cinsiyetini göstermedi falan diye ozaman dr.bi banttan bahsetmişti bant var demişti ama yapilcak bişey yok takip edicez falan dedi ben önemli bişey olduğunu hiç düşünmedim bide oğlumda vardı cinsiyeti görmek için uğraştık okadar neyse salı günü bi ara aklıma gelince netten baktım çok üzüldüm ya çok kötü bişeymiş aslında o gün nasıl geçti bilmiyorum ertesi güne randevu aldım tekrar gittik zaten Perşembe yada Cuma cinsiyet için tekrar çağırmıştı neyse bu sefer cinsiyet umrumda olmadı Çarşamba gittik tekrar Dr.netteki bilgileri doğruladı ama bunu düşünerek geçmez vakit dedi anlattı biraz bu bant bebeğe yapışsa zarar verebiliyo ama ultrasonda bebeğe değip değmediğini göremedik bi sonraki kontrolde direk aynı hastanede ayrıntılı ultrason için perinatoloğa gidicem sonuçları alınca gel dedi ama bebiş şimdilik çok iyi maşallah nettede okuma bişey video falan izleme dedi böyle olup sağlıkla doğanlar varmış çoğunlukla biraz rahatladım sonra herşey Allah'tan tabi sağlıkla büyüsün inşallah bebeğim bu arada kız olduğu kesinleşti büyük ihtimal bi oğlum var şimdide bi kizim olucak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?