2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
ayrıntılı devlet hastanesinde yaptırsam bi sorun olur mu acaba çünkü benim hastane baya pahalı
kuzum sorun olmaz İnşallah da devletler detyalıyı yapıyomu bılmıyorum. ben 2lı taramayı çapada yaptırdım. ama her devlet detaylıyı yapıyomu onu bılmıyorum. eger ıstanbuldaysan cerrahpasada bı profesör varmış alı benıan.. kardesımın eltısı onda yaptırmış 115lıraydı galıba. profesör olduğu ıcınmı para alıyolar blmyrm cnku cerrahpasada devlet hastanesı. bıde renksızms galıba ultrason. aklında bulunsun yıne. özeller 500 600 cıvarı fıyat verıyomus galıaba yıne onlaa gore uygun

bana da 450 tl fiyat verdiler ayrıntılı için çok geldi

hangi doktora almak lazım ona göre şimdiden bende alayım bi de kaçıncı haftada gitmek gerekir ?

istanbulda mısınız?
Devlet her hastane yapmıyor bezmialem fiyat alıyor
çapa cerrahpaşa semiha şakir gibi yerlerde var ama sanırım önce kadın doğuma gidip oranın hastası olmanız gerekiyor doktor size yazınca randebu alabiliyorsunuz yani en az 1 ay önceden gidip önce muayne olup randevu alsanız iyi olabilir

Hollanda’dayim ben burda 2li iyi çıktıysa 3lu 4lu yapilmiyor 20.haftada detaylı ultrason yapılıyor sadece

Selam kızlar buraya salı günü yazmıştım pazartesi bebiş cinsiyetini göstermedi falan diye ozaman dr.bi banttan bahsetmişti bant var demişti ama yapilcak bişey yok takip edicez falan dedi ben önemli bişey olduğunu hiç düşünmedim bide oğlumda vardı cinsiyeti görmek için uğraştık okadar neyse salı günü bi ara aklıma gelince netten baktım çok üzüldüm ya çok kötü bişeymiş aslında o gün nasıl geçti bilmiyorum ertesi güne randevu aldım tekrar gittik zaten Perşembe yada Cuma cinsiyet için tekrar çağırmıştı neyse bu sefer cinsiyet umrumda olmadı Çarşamba gittik tekrar Dr.netteki bilgileri doğruladı ama bunu düşünerek geçmez vakit dedi anlattı biraz bu bant bebeğe yapışsa zarar verebiliyo ama ultrasonda bebeğe değip değmediğini göremedik bi sonraki kontrolde direk aynı hastanede ayrıntılı ultrason için perinatoloğa gidicem sonuçları alınca gel dedi ama bebiş şimdilik çok iyi maşallah nettede okuma bişey video falan izleme dedi böyle olup sağlıkla doğanlar varmış çoğunlukla biraz rahatladım sonra herşey Allah'tan tabi sağlıkla büyüsün inşallah bebeğim bu arada kız olduğu kesinleşti büyük ihtimal bi oğlum var şimdide bi kizim olucak inşallah.

Gecmis olsun ne bandi ki bu kist gibi bisey mi acaba

hangi doktora almak lazım ona göre şimdiden bende alayım bi de kaçıncı haftada gitmek gerekir ?

çoğumuza 12. haftada yaptılar senin haftan kaç .
her devlet yapmıyor evet kadın doğum hastaneleri ve üniversite hastaneleri yapıyor .İstanbulda anadolu yakasında Zeynep kamile almıştım .mhrs de kadın doğum bölümü altında 11-14. hafta 2 li tarama testi diye bir sekme var ordan almıştım ama günü ertesi güne atınca gebe takip kısmına atmış bende farketmeyip gidince yaptıramadım .sonrasınada geç kalıyordum özelde yaptırdım .

bant diye birşey ilk kez durdum .internet zaten felaket tellalcısı gibi .ona bakarsak terleme verem hastasısın demek çok bilgi kirliliği var .sen dr a güveniyorsan onun söylemlerini dikkat e al .için rahat edecekse başka bir dr a da teyit ettiririsin .güzel olur inşallah herşey .

internette cok kulak asmayın tabiki araştırmak en güzeli ama bütün kötü seyler birleşip basımıza da gelmeyecektir insallah. rabbim hayırlısı ile kucagınıza almayı nasip etsin saglıkla insallah
ne güzel bir kız bir oglan :)

evet istanbuldayım herşey bu kadar zor olmak zorunda mı ya

kuzum 2liyi yaptırdım 20. haftadan sonra detaylı yapılıyormuş sanırım onu soruyorum

tatlım nette o kadar bilgi kirlilği var ki kolum ağrıyor yazıorsun kanser diyor. öksürük yazıyorsun verem diyor.
sağlıkla kucağına al kızını

Canım bahsettiğin şey amniyotik bant galiba.ben de nette görmüştüm.bebeğin suyunun içinde oluşuyormuş. Keşke olmasaydı.ama bir kere oluşmuş.böyle olup sağlıklı doğanlar varmış.sadece olasılığı var zarar verebilmesinin. İnşallah bebeğine hiç bir zararı olmaz. Sağ Salim doğar.

öğrendikten sonra bana dönüş yapar mısın ? ilk yardım bana da yakın olmazsa bende oradan yaptırayım

nerede oturuyorsun? Yakın diyince merak ettim.
Kaç haftalıksın şimdi ben 16 yım devlet hastanesine 17+3 de gidicem 4 haftaya gün verse verirse tabi 21 cekilmek icin ideal olabilir cnkü hemen tarih vermiyorlar

Canım sağlıkla büyüt İnşallah kızını :) ızleme bencede ya kafası daha cok takılıyo insanın. Dua et bol bol. bidahaki kontrol nezman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…