2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben kız hissediyorum, babası bayağı bayağı erkek meraklısı bakalım ne olacak

hayırlısı ne ise öyle olsun ilk cocuk mu?

benim ilk oglumda da bu hamileligimde de doktor 2 li güzel geçti 3lü 4 lü gerek yok demişti ki para için istese isteyebilirdi özel hastane ve özel saglık sig var benden birsey cıkmayacaktı ama gerek yok dedi. Bence güzel cıktı ise sonuc ense kalılıgı ultrasonda iyi ve burun kemigi net görünüyo ise gerke yok 3lü ve 4 lüye ama detaylı ultrason cekilecegim kısmetse

Merhaba kızlar 12+4 günlüğüm salı günü kontrolüm var cinsiyetini öğrenebilir miyiz acaba hoş ben daha kalp atışınıda duymadım kaçıncı haftada duydunuz siz

bence söylesede cinsiyet icin kesin diyemez bir sonraki kontrole emin söyleyebilir ama gidince haber verin bizlere de

dönerse vur bi tane karnına hissediyor sanırım hareketleniyor biraz
Salı günü gittim cinsiyeti sordum. Sivrilik gördüm ama dedi derin nefes al ver dedi bebek hemen o an bacagini açtı kapadı geri baya erkeğe benziodu ama afacan hemen geri kapadı doktor kordon olabilir acele etme dedi. Yani benim kesin cinsiyet 20 nci haftaya kaldı.

kızlar bısey sorucam. dün çamaşır makınesı bıraz yerınden oynamıştı. bende takılırım hemen oyle yamuk duran şeye. bıan dalgınlığıma geldı ıttırdım yerıne bayağıda agır. snra bı korktum naptım dıye gıttım geldım tuvalete leke varmı dıye baktım. çok şükür ne leke ne ağrı hiçbişey olmadı. ama bn çok çok çok korkuyorum.
daha salı gıtmıstım doktora ama bugünde bı gıdıp görünsem İnşallah iyiyse ıcımı rahatlatsammı acaba

Anammm..
Kız olmasın kız genelde saklamış ya..
Ay 20.jaftaya kadar nasıl sabretcen..
Haftaya yine giderdim ben olsam

senin ilki kızdı dımı canım ?

kuzum için rahat etsin iyidir bebiş bişe olsa zaten ağrı yapardı hemen

Benim doktorum ikili iyi çıktığı için üçlüye gerek duymadı. 21.hafta da ayrıntılı yapılacak sadece

Evet canım ilk çocuk

benim dr da 2 li temiz 3lü 4lü gerek yok 21.haftada renklı usg ile bakılacak dedi.
14. haftada ikili testi göstermeye gitmiştim birde 21. haftada renkliyi çektirip o zaman dr a randevu alırım diye düşüyorum .

aynı hareteti bende yaptım ama benimki tam sıkmadayken öne doğru gelmişti titreşimdeyken popomu dayayarak ittirdim yük gelmedi .Allah korusun birşey olsa lekelenmen olurdu korkma.ama işte unutmamak lazım .bebek hareketleri hissedince kendini unutturmayacak ama dikkat et yinede.sürekli usg ye girmekte bizde moda oldu .ben bi devlet hastanesine gittiğimde elimde 5-6 tane usg görüntüsü dr hanım ben tüm hamileliğimde 4 tane çektirmiştim sık sık girmeyin gerek yok demişti .

Bölmeden iç dedi..
Kontrole gittiğimde başka yazıcam galiba..
İç sen kuzum iç..
Ben yine denicem inşallah kusmam
ilacı degismesini soyle doktora. Ben hic kullanmadim.
Bence alıştırma degil cocukla alakali birsey. Ben kızımı 7 aylikken sallamaya başladım. Suan 18 aylık ayagimda sallanmak istemiyor. Kafasını yastigina koyup kendi uyuyor. Hatta ben cabuk uyusun diye alıyorum agliyor istemiyor.
Bizimkisi 10 yaş olacak valla
Bizim tam 2 yas olacak

ya benımkıde sıkmada çok ses çıkardı. ayağı yerınden oynayınca oluyo bazen. duzeltınce ayağı gecıyo. eşime dedim ayağını düzeltsene dıye. oda saolsun ayağı duzeltırken makıneyı yamultmuş. bendekıde iş yani ittim yerine bende cok gırdım ultrosona ama okadr korku doluyumkı daha önceden 2 kayıp varya atamadım ustumden korkumu. belkı gıderım tekrar bılemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…