Hadi inşallah güzel haberlerini beklıyoruzmaşallah Allah tamamına erdirsin bende gittiğimde 13 haftalık olacağım inşallah bende görürüm hayırlı bir şekilde ikisini bi arada yaşarım hem kalp atışını hemde cinsiyetini
Bunu bilmiyordum ogrenmis oldumEmzik kullanan bebeklerde ani ölüm daha az görülüyormuş bu konuda çok ciddi araştırmalar var.
Ben kız hissediyorum, babası bayağı bayağı erkek meraklısı bakalım ne olacak
kızlar günaydın hem 3lü hem 4lü testi mi yaptıracaksınız yoksa sadece birini mi ? ve hangisini yaptıracaksınız.
doktorum benim kararıma bıraktı hangisini istersen onu yapalım dedi ama kararsızım 2li testi çok iyi çıktı hiç bi problem yok aklımdan da hiç birini yaptırmamak geçiyor bilemiyorum
Merhaba kızlar 12+4 günlüğüm salı günü kontrolüm var cinsiyetini öğrenebilir miyiz acaba hoş ben daha kalp atışınıda duymadım kaçıncı haftada duydunuz siz
Salı günü gittim cinsiyeti sordum. Sivrilik gördüm ama dedidönerse vur bi tane karnınahissediyor sanırım hareketleniyor biraz
Anammm..Salı günü gittim cinsiyeti sordum. Sivrilik gördüm ama dediderin nefes al ver dedi bebek hemen o an bacagini açtı kapadı geri baya erkeğe benziodu ama afacan hemen geri kapadı doktor kordon olabilir acele etme dedi. Yani benim kesin cinsiyet 20 nci haftaya kaldı.
senin ilki kızdı dımı canım ?Salı günü gittim cinsiyeti sordum. Sivrilik gördüm ama dediderin nefes al ver dedi bebek hemen o an bacagini açtı kapadı geri baya erkeğe benziodu ama afacan hemen geri kapadı doktor kordon olabilir acele etme dedi. Yani benim kesin cinsiyet 20 nci haftaya kaldı.
kuzum için rahat etsin iyidir bebiş bişe olsa zaten ağrı yapardı hemenkızlar bısey sorucam. dün çamaşır makınesı bıraz yerınden oynamıştı. bende takılırım hemen oyle yamuk duran şeye. bıan dalgınlığıma geldı ıttırdım yerınebayağıda agır. snra bı korktum naptım dıye gıttım geldım tuvalete leke varmı dıye baktım. çok şükür ne leke ne ağrı hiçbişey olmadı. ama bn çok çok çok korkuyorum.
daha salı gıtmıstım doktora ama bugünde bı gıdıp görünsem İnşallah iyiyse ıcımı rahatlatsammı acaba
Benim doktorum ikili iyi çıktığı için üçlüye gerek duymadı. 21.hafta da ayrıntılı yapılacak sadecekızlar günaydın hem 3lü hem 4lü testi mi yaptıracaksınız yoksa sadece birini mi ? ve hangisini yaptıracaksınız.
doktorum benim kararıma bıraktı hangisini istersen onu yapalım dedi ama kararsızım 2li testi çok iyi çıktı hiç bi problem yok aklımdan da hiç birini yaptırmamak geçiyor bilemiyorum
İnşallah canımmmkuzum için rahat etsin iyidir bebiş bişe olsa zaten ağrı yapardı hemen
Evet canım ilk çocukhayırlısı ne ise öyle olsun ilk cocuk mu?
benim ilk oglumda da bu hamileligimde de doktor 2 li güzel geçti 3lü 4 lü gerek yok demişti ki para için istese isteyebilirdi özel hastane ve özel saglık sig var benden birsey cıkmayacaktı ama gerek yok dedi. Bence güzel cıktı ise sonuc ense kalılıgı ultrasonda iyi ve burun kemigi net görünüyo ise gerke yok 3lü ve 4 lüye ama detaylı ultrason cekilecegim kısmetse
bence söylesede cinsiyet icin kesin diyemez bir sonraki kontrole emin söyleyebilir ama gidince haber verin bizlere de
Kız deyip 3 gün sonra gittiğimde emin değilim erkekte olabilir diyen bir doktora gittim belli değil yani 16. Haftada iyi bir doktor bulacam ondan öğrenirim artıkevet canım erkek dedıler. seninki bellimi :)
Canım bikaç gün daha bekle benceGünaydın kızlar 13. Haftam bitti, yarın muayeneye gideceğim cinsiyeti gözükür mü sizce?
kızlar günaydın hem 3lü hem 4lü testi mi yaptıracaksınız yoksa sadece birini mi ? ve hangisini yaptıracaksınız.
kızlar bısey sorucam. dün çamaşır makınesı bıraz yerınden oynamıştı. bende takılırım hemen oyle yamuk duran şeye. bıan dalgınlığıma geldı ıttırdım yerınebayağıda agır. snra bı korktum naptım dıye gıttım geldım tuvalete leke varmı dıye baktım. çok şükür ne leke ne ağrı hiçbişey olmadı. ama bn çok çok çok korkuyorum.
daha salı gıtmıstım doktora ama bugünde bı gıdıp görünsem İnşallah iyiyse ıcımı rahatlatsammı acaba
Evet canım ilk çocuk
Canım özellikle cinsiyet için gitmiyorum, kanama alanı mevcut, onun durumuna bakacağım, bir de ilaç yazdırmam lazım. Cinsiyeti de öğrensek güzel olurdu.Canım bikaç gün daha bekle bence
ayrıntılı devlet hastanesinde yaptırsam bi sorun olur mu acaba çünkü benim hastane baya pahalıBenim doktorum ikili iyi çıktığı için üçlüye gerek duymadı. 21.hafta da ayrıntılı yapılacak sadece
ilacı degismesini soyle doktora. Ben hic kullanmadim.Bölmeden iç dedi..
Kontrole gittiğimde başka yazıcam galiba..
İç sen kuzum iç..
Ben yine denicem inşallah kusmam
Bence alıştırma degil cocukla alakali birsey. Ben kızımı 7 aylikken sallamaya başladım. Suan 18 aylık ayagimda sallanmak istemiyor. Kafasını yastigina koyup kendi uyuyor. Hatta ben cabuk uyusun diye alıyorum agliyor istemiyor.ben bu sallanma meselesinin tamami ile alıştırmakla ilgili olduğunu düşünüyorum .9 yıl önce kızımda işe döneceğim için ve annem bakacağı için sallanan yatak almadık. sallanmayacak çünkü annem variz ameliyatlı bacaklar hep şiş ve ağrılı sallayamaz .ben alıştırsam annem yapamayacak iyice çocuk huysuz olacaktı .2 beşik aldık ikiside sallanmayan .1 kere olsun ayağıma alıp sallamadım .babası bazen kucağında sallar gibi yapınca bile izin vermedim .bebekken sırttına pış pış yapardık uyurdu büyüdüğündede yanına uzandık uyudu .
ama yiğeniminde 20 gün bende kaldılar sakın sallamayın dedim izin vermedim uyudu.20 gün sonra kendi evlerine gçtiler anne babanın kolayına geldi salladılar .5 yaşında çoçuk halen sallanmadan dalamıyor .nasıl başlar ve kararlı olursan öyle gidiyor diye düşünüyorum .bebek iç güdüsel olarak sallanmayı bilmiyor ki biz sallayarak manyak edip uyuşturuyoruz çoçukları sonra o beyinler uyuşmuyorda uykuya dalma süresi büyüdükçe saatler alıyor .
Bizim tam 2 yas olacakBizimkisi 10 yaş olacak valla
niye sorun olsun devlette yaptıran arkadaşlar vardı.bende randevu almıştım ama meğer yanlış almışım .ayrıntılı devlet hastanesinde yaptırsam bi sorun olur mu acaba çünkü benim hastane baya pahalı
ya benımkıde sıkmada çok ses çıkardı. ayağı yerınden oynayınca oluyo bazen. duzeltınce ayağı gecıyo. eşime dedim ayağını düzeltsene dıye. oda saolsun ayağı duzeltırken makıneyı yamultmuş. bendekıde iş yani ittim yerinebenim dr da 2 li temiz 3lü 4lü gerek yok 21.haftada renklı usg ile bakılacak dedi.
14. haftada ikili testi göstermeye gitmiştim birde 21. haftada renkliyi çektirip o zaman dr a randevu alırım diye düşüyorum .
aynı hareteti bende yaptım ama benimki tam sıkmadayken öne doğru gelmişti titreşimdeyken popomu dayayarak ittirdim yük gelmedi .Allah korusun birşey olsa lekelenmen olurdu korkma.ama işte unutmamak lazım .bebek hareketleri hissedince kendini unutturmayacak ama dikkat et yinede.sürekli usg ye girmekte bizde moda oldu .ben bi devlet hastanesine gittiğimde elimde 5-6 tane usg görüntüsü dr hanım ben tüm hamileliğimde 4 tane çektirmiştim sık sık girmeyin gerek yok demişti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?