- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
tatlım ben çalışıyorum izin sıkıntı olur diye sürekli izin alamıyorum.nerede oturuyorsun? Yakın diyince merak ettim.
Kaç haftalıksın şimdi ben 16 yım devlet hastanesine 17+3 de gidicem 4 haftaya gün verse verirse tabi 21 cekilmek icin ideal olabilir cnkü hemen tarih vermiyorlar
Bende sabredemem ama doktor çok ultrason yanlısı değil ayda bir yeterli her şey yolunda diyo . Bide hep taksiyle gidip geliyoruz ha diyince tek başıma çıkıp gidemiyorumAnammm..
Kız olmasınkız genelde saklamış ya..
Ay 20.jaftaya kadar nasıl sabretcen..
Haftaya yine giderdim ben olsam
dayanamadım gittim doktora :) hatta kendı doktoruma gıdemedım panık yapıyosun herseyı der kızar dıye :) başka bı hastanede başka bı doktora gıttım. Allaha sonsuz şükürki iyiymiş bebeğimmm :) bu başka bı doktor olduğu için dırek cınsıyet soyledı :) erkek bebek bu dedı :)) hatta pipisini gösterdibenim dr da 2 li temiz 3lü 4lü gerek yok 21.haftada renklı usg ile bakılacak dedi.
14. haftada ikili testi göstermeye gitmiştim birde 21. haftada renkliyi çektirip o zaman dr a randevu alırım diye düşüyorum .
aynı hareteti bende yaptım ama benimki tam sıkmadayken öne doğru gelmişti titreşimdeyken popomu dayayarak ittirdim yük gelmedi .Allah korusun birşey olsa lekelenmen olurdu korkma.ama işte unutmamak lazım .bebek hareketleri hissedince kendini unutturmayacak ama dikkat et yinede.sürekli usg ye girmekte bizde moda oldu .ben bi devlet hastanesine gittiğimde elimde 5-6 tane usg görüntüsü dr hanım ben tüm hamileliğimde 4 tane çektirmiştim sık sık girmeyin gerek yok demişti .
Yok canım üç buçuk yaşında bı oğlum var.senin ilki kızdı dımı canım ?
hemde felaket derecede sıra almak zulüm bildiğinİstanbul da devlet hastanesinde sıra bulmak o kadar sıkıntı mı. Ben Nevşehirdeyim,randevusuz dahi gitsem en fazla on buçuğa kadar beklerim.
Hayırlı olsun cnm oğlusundayanamadım gittim doktora :) hatta kendı doktoruma gıdemedım panık yapıyosun herseyı der kızar dıye :) başka bı hastanede başka bı doktora gıttım. Allaha sonsuz şükürki iyiymiş bebeğimmm :) bu başka bı doktor olduğu için dırek cınsıyet soyledı :) erkek bebek bu dedı :)) hatta pipisini gösterdieli burda bacağı burda falan baya ılgılendı. rahatladım Allahıma çok şükür yoksa 1 ay nası beklerdım muayene suresı gelsın dıye. yalnız senınde dedığın gıbı bız hareketlerı hissedene kadar zırt pırt hastanedeyiz herlde :)
ay bi erkek daha geldi topiğedayanamadım gittim doktora :) hatta kendı doktoruma gıdemedım panık yapıyosun herseyı der kızar dıye :) başka bı hastanede başka bı doktora gıttım. Allaha sonsuz şükürki iyiymiş bebeğimmm :) bu başka bı doktor olduğu için dırek cınsıyet soyledı :) erkek bebek bu dedı :)) hatta pipisini gösterdieli burda bacağı burda falan baya ılgılendı. rahatladım Allahıma çok şükür yoksa 1 ay nası beklerdım muayene suresı gelsın dıye. yalnız senınde dedığın gıbı bız hareketlerı hissedene kadar zırt pırt hastanedeyiz herlde :)
saol kuzumm aminn hepımıznkı hayırlı sağlıklı olsun İnşallah :) ay evet ya nekdar erkek oldu.. ilk bebek benım sağlıklı olsunda cinsiyet çok önemli değil. kaynana hıssetmekte varmış kaderde çok şükürHayırlı olsun cnm oğlusunciddi erkek patlamasi oldu bu sene kızların talibi çok olacak desene
saol kuzummmda ben yenı ögrenmedımay bi erkek daha geldi topiğesağlıklı doğsun minik
evet kuzum benim ki kız hatta biraz oynak bi kız 2 gündür hissetmeye başladım bensaol kuzummmda ben yenı ögrenmedımgecenhafta taramada soylemıslerdı :) bu başka doktor ya cınsıyetı soyledılermı soylemedılermı bılmedıgı için oda söyledi :) senin bellimiydi
tatlım ben çalışıyorum izin sıkıntı olur diye sürekli izin alamıyorum.
küçükköydeyim bu arada
ay Maşallahhevet kuzum benim ki kız hatta biraz oynak bi kız 2 gündür hissetmeye başladım ben
anlatılmaz yaşanıray Maşallahhnası bı his ya çok merak edıyorummmm
Gecmis olsun ne bandi ki bu kist gibi bisey mi acaba
çoğumuza 12. haftada yaptılar senin haftan kaç .
her devlet yapmıyor evet kadın doğum hastaneleri ve üniversite hastaneleri yapıyor .İstanbulda anadolu yakasında Zeynep kamile almıştım .mhrs de kadın doğum bölümü altında 11-14. hafta 2 li tarama testi diye bir sekme var ordan almıştım ama günü ertesi güne atınca gebe takip kısmına atmış bende farketmeyip gidince yaptıramadım .sonrasınada geç kalıyordum özelde yaptırdım .
bant diye birşey ilk kez durdum .internet zaten felaket tellalcısı gibi .ona bakarsak terleme verem hastasısın demekçok bilgi kirliliği var .sen dr a güveniyorsan onun söylemlerini dikkat e al .için rahat edecekse başka bir dr a da teyit ettiririsin .güzel olur inşallah herşey .
internette cok kulak asmayın tabiki araştırmak en güzeli ama bütün kötü seyler birleşip basımıza da gelmeyecektir insallah. rabbim hayırlısı ile kucagınıza almayı nasip etsin saglıkla insallah
ne güzel bir kız bir oglan :)
tatlım nette o kadar bilgi kirlilği var ki kolum ağrıyor yazıorsun kanser diyor. öksürük yazıyorsun verem diyor.
sağlıkla kucağına al kızını
Canım bahsettiğin şey amniyotik bant galiba.ben de nette görmüştüm.bebeğin suyunun içinde oluşuyormuş. Keşke olmasaydı.ama bir kere oluşmuş.böyle olup sağlıklı doğanlar varmış.sadece olasılığı var zarar verebilmesinin. İnşallah bebeğine hiç bir zararı olmaz. Sağ Salim doğar.
Hepiniz sağolun kızlar evet bu bellabellsin dediği gibi amniyotik bant plasentanın zarar görmesinden dolayı oluyomuş heralde nadir görülen bişeymiş plasentaya bağlı bişey eğer keskinse ve bebeğe yapisirsa onu sararsa orayı sıkarak kan akışını ve gelişimi engelliyo kötü sonuçları olabiliyo ve böyle olursa yapacak hiç bişey yok oyüzden çok üzüldüm zaten ultrasondada gördüm yani belli olan bişey ama şuan bebeğe değiyomu o belli değil görünmüyo ama bebeğim iyi hareket anlamindada bi kısıtlanma yok 20 haftalik civarı direk aynı hastaneye detaylı ultrasona gidicem zaten orda muayene olucam için önce bana gelmene gerek yok dedi Dr.um sonuçları alınca gel dedi.Canım sağlıkla büyüt İnşallah kızını :) ızleme bencede ya kafası daha cok takılıyo insanın. Dua et bol bol. bidahaki kontrol nezman
Canım, inşallah sağlıkla kucağına alırsın minik prensesini...Hepiniz sağolun kızlar evet bu bellabellsin dediği gibi amniyotik bant plasentanın zarar görmesinden dolayı oluyomuş heralde nadir görülen bişeymiş plasentaya bağlı bişey eğer keskinse ve bebeğe yapisirsa onu sararsa orayı sıkarak kan akışını ve gelişimi engelliyo kötü sonuçları olabiliyo ve böyle olursa yapacak hiç bişey yok oyüzden çok üzüldüm zaten ultrasondada gördüm yani belli olan bişey ama şuan bebeğe değiyomu o belli değil görünmüyo ama bebeğim iyi hareket anlamindada bi kısıtlanma yok 20 haftalik civarı direk aynı hastaneye detaylı ultrasona gidicem zaten orda muayene olucam için önce bana gelmene gerek yok dedi Dr.um sonuçları alınca gel dedi.
Doğana kadar tehlike devam ediyo aslında inşallah sağ salim alırım kucağıma kızımı.
Amin, inşallah :)Bende hep sırt ağrısı bel ağrısı çektim o kadar zor uyurdu ki sallarken agladimi bilirim . İnşallah bu bebislerimiz bol uykulu bol sütlü gazsiz huzurlu olurlar
Yazdıklarımı eleştirebilirsiniz de ancak ben öyle algılamadım ama size onu hissettrdimişim galiba. Nezaketiniz için çok teşekkür ederim. Tabi ki katılıyorum burada tecrübelerden yararlanmak isteyen birçok insan var ve bunlar çok yararlı bilgiler oluyor.sizi eleştirmek için birşey yazmadım yanlış anlamayın .
benim demek istediğim bebeğin sevip sevmediği şeyi biz sunarsak haberi oluyor yoksa bilmeyecekler .yiğenimin örneğini o yüzden verdim ilk zamanlar 5 dk da uyuyordu ama sonrası 1 saat ve hızlı sallamalara kadar direndi .
tabii ki herkes kendi çoçuğu için en iyisini bilip düşünür ama ilk anneliği olup tecrübeyi kazanana kadar fikir ihtiyacı olanlarda olacaktır .şayet benim çok hoşuma giderdi bunu yaptım deneyin yada bunu al çok rahat olacaktır diyenlerden çok şey öğrenmişimdir.burda nasıl neden öyle yaptını değilde bizce olanı paylaşıyoruz .
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz, sağlıkla gelsin küçük prensesHepiniz sağolun kızlar evet bu bellabellsin dediği gibi amniyotik bant plasentanın zarar görmesinden dolayı oluyomuş heralde nadir görülen bişeymiş plasentaya bağlı bişey eğer keskinse ve bebeğe yapisirsa onu sararsa orayı sıkarak kan akışını ve gelişimi engelliyo kötü sonuçları olabiliyo ve böyle olursa yapacak hiç bişey yok oyüzden çok üzüldüm zaten ultrasondada gördüm yani belli olan bişey ama şuan bebeğe değiyomu o belli değil görünmüyo ama bebeğim iyi hareket anlamindada bi kısıtlanma yok 20 haftalik civarı direk aynı hastaneye detaylı ultrasona gidicem zaten orda muayene olucam için önce bana gelmene gerek yok dedi Dr.um sonuçları alınca gel dedi.
Doğana kadar tehlike devam ediyo aslında inşallah sağ salim alırım kucağıma kızımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?