2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
nerede oturuyorsun? Yakın diyince merak ettim.
Kaç haftalıksın şimdi ben 16 yım devlet hastanesine 17+3 de gidicem 4 haftaya gün verse verirse tabi 21 cekilmek icin ideal olabilir cnkü hemen tarih vermiyorlar
tatlım ben çalışıyorum izin sıkıntı olur diye sürekli izin alamıyorum.
küçükköydeyim bu arada

Anammm..
Kız olmasın kız genelde saklamış ya..
Ay 20.jaftaya kadar nasıl sabretcen..
Haftaya yine giderdim ben olsam
Bende sabredemem ama doktor çok ultrason yanlısı değil ayda bir yeterli her şey yolunda diyo . Bide hep taksiyle gidip geliyoruz ha diyince tek başıma çıkıp gidemiyorum bu gece rüyamda doktor AA sürpriz yaptı kızmış diyodu ama resmen pipi gördük kordonu ayri gördük ama bakalım. Ne gelirse basım gözüm üstüne sağlıklı olsun yeter ki

dayanamadım gittim doktora :) hatta kendı doktoruma gıdemedım panık yapıyosun herseyı der kızar dıye :) başka bı hastanede başka bı doktora gıttım. Allaha sonsuz şükürki iyiymiş bebeğimmm :) bu başka bı doktor olduğu için dırek cınsıyet soyledı :) erkek bebek bu dedı :)) hatta pipisini gösterdi eli burda bacağı burda falan baya ılgılendı. rahatladım Allahıma çok şükür yoksa 1 ay nası beklerdım muayene suresı gelsın dıye. yalnız senınde dedığın gıbı bız hareketlerı hissedene kadar zırt pırt hastanedeyiz herlde :)

Hayırlı olsun cnm oğlusun ciddi erkek patlamasi oldu bu sene kızların talibi çok olacak desene

ay bi erkek daha geldi topiğe sağlıklı doğsun minik

Hayırlı olsun cnm oğlusun ciddi erkek patlamasi oldu bu sene kızların talibi çok olacak desene
saol kuzumm aminn hepımıznkı hayırlı sağlıklı olsun İnşallah :) ay evet ya nekdar erkek oldu.. ilk bebek benım sağlıklı olsunda cinsiyet çok önemli değil. kaynana hıssetmekte varmış kaderde çok şükür

saol kuzummmda ben yenı ögrenmedım gecenhafta taramada soylemıslerdı :) bu başka doktor ya cınsıyetı soyledılermı soylemedılermı bılmedıgı için oda söyledi :) senin bellimiydi
evet kuzum benim ki kız hatta biraz oynak bi kız 2 gündür hissetmeye başladım ben

tatlım ben çalışıyorum izin sıkıntı olur diye sürekli izin alamıyorum.
küçükköydeyim bu arada

bende mevlana mahallesindeyim
Asya hastanesinde detaylı 290 tl bu arada
bende calısıyorum o yüzden hem devleti hemde rutin gittigim doktor kontrolumu aynı gune denk getirdim

bide calısan arkadaslar aklınızda olsun hamile calısanlara ayda en az 1 gun rutin kontroller icin ücretli izin verilmek kanunda zorunlu ben ayda bir gün kesinti olmadan kontrollere gidiyorum

Gecmis olsun ne bandi ki bu kist gibi bisey mi acaba
tatlım nette o kadar bilgi kirlilği var ki kolum ağrıyor yazıorsun kanser diyor. öksürük yazıyorsun verem diyor.
sağlıkla kucağına al kızını
Canım sağlıkla büyüt İnşallah kızını :) ızleme bencede ya kafası daha cok takılıyo insanın. Dua et bol bol. bidahaki kontrol nezman
Hepiniz sağolun kızlar evet bu bellabellsin dediği gibi amniyotik bant plasentanın zarar görmesinden dolayı oluyomuş heralde nadir görülen bişeymiş plasentaya bağlı bişey eğer keskinse ve bebeğe yapisirsa onu sararsa orayı sıkarak kan akışını ve gelişimi engelliyo kötü sonuçları olabiliyo ve böyle olursa yapacak hiç bişey yok oyüzden çok üzüldüm zaten ultrasondada gördüm yani belli olan bişey ama şuan bebeğe değiyomu o belli değil görünmüyo ama bebeğim iyi hareket anlamindada bi kısıtlanma yok 20 haftalik civarı direk aynı hastaneye detaylı ultrasona gidicem zaten orda muayene olucam için önce bana gelmene gerek yok dedi Dr.um sonuçları alınca gel dedi.
Doğana kadar tehlike devam ediyo aslında inşallah sağ salim alırım kucağıma kızımı.

H E Bende bilgilerimi yazayım canım yaş 28,
Sat 1 Ocak 2019.
Tahmini doğum 8 Ekim.
Cinsiyet kız.
2. Bebek.
Bursa Esentepe hastanesi.
Başlangıç kilo 44.
Müsait olduğun zaman eklersin canım.

Canım, inşallah sağlıkla kucağına alırsın minik prensesini...
Dua edelim, inşallah tehlikeyi atlatırsın ve sende rahatlarsın...
Allah ol derse olur.. Sağlıklı bir hamilelik geçirir sağlıkla da alırsın kucağına

Yazdıklarımı eleştirebilirsiniz de ancak ben öyle algılamadım ama size onu hissettrdimişim galiba. Nezaketiniz için çok teşekkür ederim. Tabi ki katılıyorum burada tecrübelerden yararlanmak isteyen birçok insan var ve bunlar çok yararlı bilgiler oluyor.
Kolik olmayan, bol uykulu, sağlıklı bebeklerimiz olur inşallah da kolay aşılacak zorluklarla karşılaşırız. :)

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz, sağlıkla gelsin küçük prenses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…