2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bennn
Diger 2 bebegimdde de tuttum bunda da tutarm ins bi aksilik olmazsa

Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin oğlunuz... Bence de erkek olduğu net gibi, çıkıntısı var ve bariz belli
Benimde buna benzerdi pozu 17.haftadayız ve değişmedi

Hayırlı olsun kızın
Sağlıkla doğsun. Kızın ne kadar kız kardeş istemiş ki kabul olmuş

Ayyyy basbayağı pipim var diyo
Hayırlı olsun oğlun canımm sağlıkla doğsun

Kizlar benim karnim arada sisip sertlesiyor semsert oluyor bazen.Sizde de oluyor mu ?Bugun 15+0 im.
Chelzy bende de oluyor arada karın bölgemde sertleşme.
Hatta iki gündür vajinaya kramp tarzı anlık ağrılar girip çıkıyor...
Sürekli bir endişe hali, her problemde doktora sormaktan da rahatsızlık duyuyorum artık.
Umarım yaşadığımız değişiklikler, ağrılar vs. Hepsi bebeklerimizin büyümesi ile ilgilidir..

Bana da oluyor o kramp arada anlik oluyor.2 -3 defa aralikli olup geciyor.Bende sormaya utaniyorum. Gecen gun artik doktorum bile anladi,anliyorum fazla pimpiriklisin,streslisin ama akisina birak,hormonlarin bebeklere zarar verir dedi artik Elimde degil ama .Ilk oldugu icin herseyi yeni yasiyoruz.Kuzenimin 2. Hamileligi o rahat bu defa.Normal bunlar biliyorum diyor.

İlk hamileliklerde bu pimpiriklenme durumu muhtemelen bir çoğumuzda vardır.
Bir de benim daha önce bir düşük geçmişim olduğu için, daha da panikliyorum sanırım.
Son gittiğimde doktora Doğum kanalına yakın, rahimde küçük bir hunileşmeden bahsetti ve 22.haftaya kadar dikkat edelim, ağır iş vs yapma diye uyardı.
Her gittiğimde elimde bir sürü soru oluyor, haklısın doktor beni de uyarıyor aslında rahat olmam konusunda ama....
Gel bir de bana sor...
Bir ağrı ya da bilmediğim bir şey ile karşılaşınca hemen aklıma türlü şeyler geliyor
Ama 9 ay böyle de geçmez, kendimizi yıpratırız çokça...
Bebeklerimize de zararı var stresin
Allah’a emanetler, inşallah Allahım korusun hepsini
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallahh

Canım benimde ilk hamişlik ama başta düşük riski olduğunda çok kuruyordum hatta keseyi görmüştüm bebek yoktu ilk kontrolümde kendimi mahvettim düşünmekten gece uykularım kaçmıştı.. Ama şuan çok şülğr 14+3 oldum ve kafam rahat.. Bende ağrı oluyor bel ağrısı bazen artıyor şişme oluyor kasık ağrısı oluyor akıntı rengi bazen değişiyor bazen su gibi bazen beyaz.. Ama hiç takmıyorum biliyorum ki stres bebeğe zarar.. Kafam rahat olunca bebekte huzurlu olacak.. Allah korusun tabii li kanama falan olursa bende bi panik olurum ama onun dışında ki vucüd ağrılarına çok kulak asmıyorum.. Sürekli ağrı ve dinlenince geçmezse bi sıkıntı olacağını doktorum dedi.. Sizde bunu göze alın dinlenince geçmezse belli düzenli aralıklarla devam ederse doktora danışın akıl vermek değil amacım ama ben böyle rahatlattım kendimi

Kızlar sürekli duygu değişimi yaşıyorum . Sürekli ağlamak geliyor içimden. Ve durup durup ağlıyorum her şeye . Değersiz gibi hissediyorum . Kocamın arkadaşlarıyla buluşması bile sinirlerimi bozuyor . Sanki gebelikte iyice uzaklaştık birbirimizden . Psikolojim dengesizleşti iyice . Hormonlar mı böyle yaptı bilmiyorum . Sizde de benzer hisler var mı ?

Olmaz mı her söylenene aşırı sinirleniyorum mesela

hkalps canım, iyi ki yazdın tabi.
Burada anlık duygu değişikliklerimizi, tecrübeli annelerin fikirlerini alıyoruz.
Hepimiz aynı anda tüm konulara hakim değiliz...
Birbirimize destek oluyoruz, paylaşım yapıyoruz ki bence çok değerli.
Söylediklerin konusunda da haklısın, teşekkür ederim çok

Bende vardı o sinir hali, ama bu aralar geçti çok şükür. Bir mutluluk geldi üstüme

Bende de dönem dönem oluyor bu duygu bide oğlum sağolasun bütün elbise dolaplarini yere dökmüş gorunce nevrim döndü bağırdım sonra onu üzdüm diye hem kıyafetleri topladim hem hıçkıra hıçkıra ağladığım rahatladim ama

Ne demek canım benim..
İlk bebeklerde olabilecek şeyler bunlar.. 2.ci de herkes rahat olur bildik duygular tecrübeler.
Ama önemli olan ilk hamişliği de rahat konforlu stressiz geçirmek
İnşallah 9ay boyunca rahat yaşarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…