2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende ağlama değil de genel de kızgınlık ve trip hali var bi de ilgi bekliyorum hep çevremdekilerden

Ben su haftaya kadar yuksek bir performans sergiliyorum.Ne bisey cekiyor canim ne de hormonlar kaynakli duygu degisimleri var ya da farkedilecek kadar degil su anda Gecen gun sadece abimle yengem rengarenk coraplar,zibinlar,tulumlar dolu bir bebek cantasi gondermisler onu gorunce agladim.O da ilk kiyafetleri diye sanirim.

Senin bir de ikizdi demi. Maşallah böyle devam eder umarım. Benim de diğer hamileliğimde öyleydim, hiç stressiz geçirmiştim. Bebeğin duygu durumunu da etkilediğini düşünüyorum bu durumun. Oğlum çok sakin bir bebekti, ağlamayı dahi bilmezdi

Evet bende ilkini cok sakin,mülayim geçirmiştim oglumda sakindi ağlamazdı hic buyuyunce kudurdu benimki

Aynen ikiz ama duygu durumlarini ben kizginlik,ofke,duygusallik olarak dedim yoksa stres ve evham benim gobek adim Telkin etmeye calisiyorum kendimi.Dedigin gibi cok duydum stressiz hamilelik tamamen bebege yansiyormus ve dogduktan sonra da huyu buna gore sekilleniyormus.Keske yapabilsemmm keskee.Ne guzel insallah benimkiler de ilk oglun gibi stressiz,sakin olurlar.cok isterim.

Hormonlarim beni bir gün katil yapıyor öbür gün kuzu. Bı sinirlerim boşalıyor . Mutfak dolapları mi yapışkanlı kağıtla kapladim eşim beğenmedim dedi diye hüngür hüngür ağladım şimdi gülüyorum

Evet bende ilkini cok sakin,mülayim geçirmiştim oglumda sakindi ağlamazdı hic buyuyunce kudurdu benimki
Büyüyünce erkek çocuğu yaramazlıkları biranda yükleneveriyor ama çok şükür yaşıtları ile karşılaştırdığım da hala akıllı maşallah

Ay soracağım doktora kızlar. İlaç almaktan yoruldum İsimlerde konmaya başlamış ay hissetmedim ben daha bebekleri. Hissedenler ikinci bebiş miii
Ben de hissediyorum 3-4 gündür ufacık bir ayak ittiriyor sürekli geçen hafta da bir şeyler oluyordu ama gaz mı değil mi tam emin olamıyordum bu hafta çok net hissettiriyor :) ayrıca ilk gebeliğim

Kizlar benim karnim arada sisip sertlesiyor semsert oluyor bazen.Sizde de oluyor mu ?Bugun 15+0 im.
Oluyor canım sertleşip bir yerde topak gibi bir şişkinlik oluyor öyle olunca ağrı da çok oluyor, ama ben farkettim ayakta biraz fazla kalınca oluyor, oturup dinlenince yumuşak hale geliyor

Kızlar beni sağlık ocağından aradılar açlık tokluk şekerine bakacağız dediler. Sizden aranan oldu mu ? Bir de şeker yüklemesi yaptıracakmısınız ?? Bir sürü farklı yorum okuyorum kafam allak bullak oldu

Bende ağlama değil de genel de kızgınlık ve trip hali var bi de ilgi bekliyorum hep çevremdekilerden
Ben de hep ilgi istiyorum .

Ben de bugün gün boyu ağladım. Ne duysam gözlerim doldu .

seninki de iyiymiş . Ben de neyden nem kapacağımı şaşırdım .

Beni aramadılar canım ama 16.haftada bekliyoruz dediler ne için bilmiyorum. Ben dr yarın gidicem.
Ayrıca şeker yüklemesi yaptırıcam. Zaten gün içinde fazlasıyla alıyoruz o glikozu, yaptırıp nasıl hareket etmemiz gerektiğini biliriz. Gebelik şekeri önemli bi konu

Beni aramadılar. Ama açlık, tokluk şekerine baktır..ben şeker yüklemesi yaptırıcam. İlkinde de yaptırmıştım.

Teşekkğr ederimm. Peki bu açlık tokluğa nasıl bakılıyor tam olarak bilgi verebilir misiniz
Gece 12den sonra birşey yeme canım aç git.. Açlık şekerine bakılsın..
Sonra güzelce karnını doyur o da tokluk oluyor
Ama beni aramadılar sadece tetanoz için aradılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…