2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim doktorumda kan ilaci d vitamini ve icinde omega olan bir vitamin basladi

Ayni yer benimde ağrıyorve iki buklum geziyorum. Gecmezse ortopediye gideyim diyorum. Cok agrim var.
Benim o kadar bi ağrım olmuyor sadece çok oturup birden kalkınca oluyor 2 3 dk sonra geçiyor şükür. İnşallah artmaz
Sen bi gözük istersen geçmiyorsa canım

Ben hareket hissedemiyorum 18 haftada bol bol hissedersiniz diyor genelde ilk hamileliğim 13. Haftada bir kelebek çırpınışı hissettim başka bir daha olmadı
Bende hissedemiyorum işim doğrusu. Bazen akşamları hareketlilik oluyor ama bu bağırsak hareketi mi tekme mi tam çözemedim

Ay soracağım doktora kızlar. İlaç almaktan yoruldum İsimlerde konmaya başlamış ay hissetmedim ben daha bebekleri. Hissedenler ikinci bebiş miii

Genelde öyle biz anlamıyoruz galiba :) seninkiler hissettirir artık 2 Kişiler :) küçük alanda ama annelerini rahatsız etmiyorlar anlaşılan :) d_targaryen birde göbek bölgemde çizgi halinde tüylenme vardı sanki arttı gibi geliyor yağlar kremler yapıyor sanırım

Bu arada Watsonslarda anneler günü indirimi var Lierac alacak olanlar 115 TL’ye falan düşmüş Watsonsın kendi markasını önerdiler bana ama ikisinide almadım. Güneş kremleride indirimde solente yok ama ROC ya da LA ROCHE güneş ürünlerne bakılabilir:)

Canım benim kalçadaki o ağrı 1.5 -2 Aydır var ve ben de özellikle dikkat ettim kendimi çok yorduğumda oluyor çok ayakta kalınca . Geceleri de ayaklarım ağrıyor bu arada . Hamile kalmadan öncede benim böyle ayaklarda rahatsızlık vardı. Gebelik de iyice tetikledi sanırım .

Yağ, krem kullanmıyorum henüz bende de karında tüylenme arttı ve renkleri koyulaştı. Bu hormonlarla ilgili sanırım

Kalcamin bittigi yer belimin altı agriyor canim. Doktor sıcak banyo yap esin masaj yapsin dedi. Birde magnezyum verdi.
Bu doktoru takip ediyorum bende.
Çok faydalı bilgiler veriyor.
Evet bende takip ediyorum.
Benim o kadar bi ağrım olmuyor sadece çok oturup birden kalkınca oluyor 2 3 dk sonra geçiyor şükür. İnşallah artmaz
Sen bi gözük istersen geçmiyorsa canım
2 gun once kizim dusmesin diye ani hareket yaptim. O agri bu hale geldi

Aynen bende aynı kanidayim zeka testleri aileyi sitrese sokuyor erken ogrensen bile tedavi şansı yok ama ayrıntılı ultason çok önemli

Kızlar bazen göbeğime doğru ya da alt tarafa doğru ara ara sancı hissediyorum . Bu rahim büyüdüğünden midir ?
Bendede oluyor canm yorulsam biraz karnimda kasıklarına agri acı oluyor ilk gebeligimde genelde yatarak geçirdiğim için böyle agrilar olmazdı. Heralde yorgunluktan oluyor rahim büyüdükçe de ağrı yapıyor tabi

Benim de sağ kalcama ağrı giriyor kasılma gibi geçene kadar topalliyorum resmen

Anne adayı olmak bile böyle birşey herşeye endişe etmek, ona birşey olacak diye korkmak galiba . Çok şükür yalnız değilmişim mide bulantımda iki gündür azaldı sadece sabah kahvaltıyı geciktirince oluyor . Canım herşeyi çekmeye başladı bu kısımlar güzelmiş

Hissettirsinler çok merak içindeyim Hiçtüylenme olmadı şükür ama doktor çatlama yasayabilirsin genetik yapıya bağlı dedi çatlamam inşaşlah.
Benim ikinci ama henüz hissedemedim. daha doğrusu tam ne hareketi çözemedim
bebeler uslu çıktı bizleri yormuyorlar

Benim bulantı üç ay bitince baya azaldı kokulara hassasiyet var ama eskisi kadar etkilemiyor. İştahım acayip açıldı ama napcam bilmiyorum hamileligin bu aylari en güzel aylari gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…