2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Konuyla ilgisi pek yok ama deneyimli annelere soruyorum:) mutfak robotum bozuldu alacağım şey bebek içinde uygun olsun diyorum blendr falan önereceğiniz kullanışlı pratik olan markalar nelerdir braun iyi sanırım ama bir sürü parçası olanlar kullanışlı değil gibi geliyor

Ben istiyordum aslında ama eşim izin vermiyor
Babasıyla dayılarıyla falan konustuk hepsi imam .
Tutmak zorunda değil .
Allah bir kolaylık vermiş lohusa ve hamile kadına hiç riske almasın kendini dediler ..
öyle denilince tabi eşimde izin vermiyorum asla dedi

Kızlar benim gibi geceleri uyanıyor musunuz. Nefessiz kaldığımı hissederek gece uyanıyorum Aklıma doğum geliyor ve korkmaya başlıyorum ve uyumakta zorlanıyorum eşimde benle beraber uyanıyor sizde oluyor mu?

Blender doktorlar önermiyor. Ben kızım icin kullanmadim.

Kuzum doktorlar oruç tutmayı önermiyor hipoglisemi (şeker düşüklüğü) ve dehidratasyon (aşırı su kaybı) riski oluşturuyormuş,ben tutmuycam tutan arkadaşlarıma hayırlı ramazanlar diliyorum

Hayırlı olsun tekrarİyiyim canım regli bekliyorum,tekrardan aynı telaşlarBu aralar çok yoğunum aslında açıköğretim sınavlarım şimdi kpss başvurucam falan bebekte istiyoruz nasip bakalım
Allah kolaylık versin canım en yakın zamanda güzel haberi verirsin bize kuzum Rabbim gönlüne göre versin ❤

Bende oruç konusunda kararsızım kızlar. Bir gün tutup, bir gün tutmasam mı acaba diye düşünüyorum
Eger onemli bi rahatsizligin riskli durumun yoksa tutabilirsin ama gece dengeli beslenmn ve suyu cok icmen lazim..benm doktor oyle soyluyor ben ilk gebeligimde yaz gunune denk gelmisti tutmustum cok sukur bisey olmadi arada yedigim olmustu emzirirkende tutmustum ek gidaya gectigim icin.ama bu sefer tutamicam 2 igne kullandigim icin 12 saat arayla yinede sen bilirsin zaten rabbim musade ediyor

Ş
Şu anda bir sıkıntım yok. Emzirirken turmamıştım ben. Daha 3aylıktı. Bunda da tutabilirim gibi geliyor. Çünkü çok yemek yiyemiyorum midem rahatsız oluyor hemen

Aynen canım çok şükür buralara kadar geldik Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin adı da çok güzelmiş oğlunun ben de liste falan yaptım ama daha neler neler var atladığım kim bilir. Hele doğuma doğru her ayrıntıyı düşünmek zorunda kalıcaz

Ben hareket hissedemiyorum 18 haftada bol bol hissedersiniz diyor genelde ilk hamileliğim 13. Haftada bir kelebek çırpınışı hissettim başka bir daha olmadı
Ben ilk kez bugün ciddi ciddi minik minik karnıma vuran kıpırtılar hissettim sağ alt taraflarda. 1 dakika falan hiç durmadan hissettim sonra 10 dakika kadar yoktu, sonra tekrar 1 dakika kadar aynı şeyi hissettim. Bi acaba dedim. İçimden bi ses bebeğimin olduğunu söylüyo ama daha erken gibi de sanki. Ben 16+2 yim canım ama sen daha öndesin aslında. Artık başlarsın hissetmeye

Zayıf kişiler daha çabuk hissedebiliyormuş. Hissetmeye başlayınca daha rahat edicez inşallah. Aklımız kalmayacak

Zayıf kişiler daha çabuk hissedebiliyormuş. Hissetmeye başlayınca daha rahat edicez inşallah. Aklımız kalmayacak
Pek zayıf da sayılmam aslında canım ama bilmiyorum artık bebeğim mi. Evet hissetmeye bi başlasak içimiz rahat edicek

Arkadaslar 2. kızım olacak nasipse. İlk kizim 7 yasinda aylardir kardesi kiz olsun diye dua ediyordu. AFP yapildi 1 hafta sonra cikacak. Maltofer fol başladim 1 aydir cunku kanim baya dusuk her nedense. Sabah aksam aliyorum ve bu ay 4 kilo olarak geri dondu bana, arti 2 vitamin aliyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun...

Kizlar selam. 17 + 2 de yani dün cinsiyetini ögrendik. Oğlum olacak nasipse. Ultrason fotografini da asagida iletiyorum. Yanilma payi yoktur degil mi. Malum bu sitede cok okudum sonradan cinsiyeti degisenleri, hatali tespitleri ben doktoruma guveniyorum kesinlikle ama yine de sormak istedim

Eklentiler

• 20190504_151452.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 93
  • 20190504_151447.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 83
d_targaryen seninki baska bi heyecanlı olur yaaa
Daha hiç annelik duyguları olmadı bende ben mi anormalim acaba Her şeyden iki tane almam gerekiyor maddi kısmı bizi çok düşündürüyor . Şansımıza da ülkede ucuz bi şey kalmadı sağlıkla doğsunlar da inşallah sonrası güzel olur diye dua ediyorum
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ooo hayırlı olsun pipililer çok cesaretli açıp gösteriyorlar erkek değişmez diye biliyorum ben.Kızda tam emin oylamıyorlar ama erkek de eminler

Hayırlı olsun oğlun canım sağlıkla gelsin cinsiyeti kesin erkek bence hiç tereddüte düşme :) çıkıntısı var ve dik, artık değişmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…