2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kan ilacını değiştirmeyi düşünsene. Kimisi acayip bulantı yapıyor. Benim ki gyno Ferro senol. Bulantı yapmıyor hiç
Perşembe günü doktoruma söyleyeceğim . İnşallah bulantı yapmayacak bi ilaç verir . Benimkinin adı o değil ama ilacım evde akşam gidince adını yazayım . Decavit içiyorum bir de o da kocaman, ağzıma hiç ilk seferde atamıyorum . Direk öğürme geliyor kokusundan .

Ben de hissediyorum 3-4 gündür ufacık bir ayak ittiriyor sürekli geçen hafta da bir şeyler oluyordu ama gaz mı değil mi tam emin olamıyordum bu hafta çok net hissettiriyor :) ayrıca ilk gebeliğim
Ay darısı başıma ya çok merak ediyorum ben ne Zaman hissedeceğim
Yaptıracağım canım devlet doktorlar yaptır diyorsa zararlı değildir . Canan Karatay sayesinde herkes do

Kan sulandırıcı da içiyorum yatmadan o yüzden kan ilacımı içemiyorum. Her öğünden önce denedim hiç fayda etmedi o bulantı beni öldürüyor .
Bana verdiği kan hapı mı sulandırıcı mı acaba şimdi tereddüte düştüm doktor kan ilacı vereceğim dedi eczacı bu kan sulandıracak yatmadan iç dedi Gynoferon adı içer içmez uyumazsam midem başlıyor

Midede çözülenler bulantı yapıyor. Benim içtiğim Bağırsakta çözülüyor.

M mcelf merhabalar, sabah bende kontrole gittim.
Çok şükür şimdilik bir problem yok gibi.
Yalnız ben ne kadar dikkat edersem enfeksiyon yakamı bırakmıyor, kasık ağırlarımın sebebi bu muhtemelen...
Vajina ağrısı için normal olduğunu söyledi bana da...
İlişki sonrası yaşadığın kasılmayı bilemedim, belki tedirgin olduğun için öyle hissediyorsundur.
Biz ilişki konusuna uzağız da, hamilelik haberinden bu yana

Nasil tutuyorsun. Benim doktor elime bir liste verdi. Öğünleri kaçırma dedi. Yemene onem ver ve mutlaka su ic dedi. 3 öğün 3 de ara öğün yazmış. 6 öğünü sahur ve iftara nasil sıkıştıracaksın ki su cok önemli. Bebegin suyu 3-4 saatte bir degisiyor diye duymuştum.

Reactions: H E
Günaydın arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyim Hayırlı Ramazanlar olsun hepimiz için inşallah mübarek günlerin hürmetine evlatlarımızı sağlıcakla kucaklarımıza alırız
Hayırlı ramazanlar canım.
Hoşgeldin aramıza
İnşallah hepimiz sağlıkla alırız

Decavit benim de korkulu rüyam içmeyi bıraktım onu. 16.hafta başlıcak doktor tekrardan

Kızlarrrr kontrolden cıktım ve cok mutluyum ödem bariz şekilde geçmiş çok hafif bişey kalmış doktor cok olumlu konuştu. 3lü test yaptırdık anomali şüphesi haşa var çünkü ama umrumda degil anomali falan onu bana Allah verdi kimseye dokundurmam yaşayacak benim kızım,

Canım, gözünaydın ya, inşallah hep olumlu ve güzel haberlerini alırız minik savaşçı prensesin...
Çok sevindim, çok şükür

beni aramadılar doktorumda birşey demedi acaba gidip sorsam mı ?
Günaydın, hayırlı ramazanlar.
Günaydınn iyi haftalar
ben de de topuk ağrısı çok fena sanki çivi var ve ben onun üzerinde yürüyormuşum gibi sanırım hamilelik herkes de farklı yeri ağrıtıyor
evet tatlım hissetmeye başlamışsın bi de ikisinin tekmesi ne güzel olur
ben de merak ediyordum bebeğin suyu nasıl sürekli temizleniyor nasıl besleniyor diye bu bilgi iyi oldu
çok sevindim canım sağlıkla gelsin minik

Çok sevindim canım, Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

Benim de var canım aynı ağrı. Kayınvalidem bazı hamileliklerde olur diyo. Kendisinin de olmuş. Benim ilkinde olmamıştı da bunda var. Şu aralar biraz daha azaldı da rahatım, bikaç hafta önce ağrıdan ağladım. Oturduktan sonra kalkamıyordum çok zorlanıyordum. Bir geliyor bir gidiyor, umarım doğuma kadar sürmez.

Güçlü kızın sapasağlam doğacak inşallah annesi sen içimi ferah tut

nehirnil111

Hosgeldin canim.Yanlis hatirlamiyorum dimi asker basliginda bizden bir donem sonraydin. Simdi burda karsilastik. Aynen ikiz bekliyorum.Hayirlisiyla,saglikla kucagimiza alalim insallah

Hoşbuldum canımEvet canım bende seni hatırlıyorum ve göründüğü üzere şafak saymaya devam ediyoruz bu daha heyecanlı şafak
Hayırlı ramazanlar canım.
Hoşgeldin aramıza
İnşallah hepimiz sağlıkla alırız ❤
Hoşbuldum canımAmin inşallah

Gece 12den sonra birşey yeme canım aç git.. Açlık şekerine bakılsın..
Sonra güzelce karnını doyur o da tokluk oluyor
Ama beni aramadılar sadece tetanoz için aradılar..
Bugün ben gittim sağlık ocağına. Tetanoz için 20. Haftadan sonra gel dediler. Aile hekimi kan ve idrar istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…