- 5 Ağustos 2016
- 1.560
- 2.504
- 133
Perşembe günü doktoruma söyleyeceğim . İnşallah bulantı yapmayacak bi ilaç verir . Benimkinin adı o değil ama ilacım evde akşam gidince adını yazayım . Decavit içiyorum bir de o da kocaman, ağzıma hiç ilk seferde atamıyorum . Direk öğürme geliyor kokusundan .Kan ilacını değiştirmeyi düşünsene. Kimisi acayip bulantı yapıyor. Benim ki gyno Ferro senol. Bulantı yapmıyor hiç
Ay darısı başıma ya çok merak ediyorum ben ne Zaman hissedeceğimBen de hissediyorum 3-4 gündür ufacık bir ayak ittiriyor sürekligeçen hafta da bir şeyler oluyordu ama gaz mı değil mi tam emin olamıyordum bu hafta çok net hissettiriyor :) ayrıca ilk gebeliğim
Yaptıracağım canım devlet doktorlar yaptır diyorsa zararlı değildir . Canan Karatay sayesinde herkes doKızlar beni sağlık ocağından aradılar açlık tokluk şekerine bakacağız dediler. Sizden aranan oldu mu ? Bir de şeker yüklemesi yaptıracakmısınız ?? Bir sürü farklı yorum okuyorum kafam allak bullak oldu
Bana verdiği kan hapı mı sulandırıcı mı acaba şimdi tereddüte düştüm doktor kan ilacı vereceğim dedi eczacı bu kan sulandıracak yatmadan iç dediKan sulandırıcı da içiyorum yatmadan o yüzden kan ilacımı içemiyorum. Her öğünden önce denedim hiç fayda etmedi o bulantı beni öldürüyor .
Midede çözülenler bulantı yapıyor. Benim içtiğim Bağırsakta çözülüyor.Perşembe günü doktoruma söyleyeceğim . İnşallah bulantı yapmayacak bi ilaç verir . Benimkinin adı o değil ama ilacım evde akşam gidince adını yazayım . Decavit içiyorum bir de o da kocaman, ağzıma hiç ilk seferde atamıyorum . Direk öğürme geliyor kokusundan .
M mcelf merhabalar, sabah bende kontrole gittim.canım merhaba. vajinaya kramp bendede olmuştu gecen haftalarda ve çok şükür bebişimde bi sıkıntı yoktu. doktor olabılır demişti. suan gectı zaten korkma bence İnşallah iyidir bebeklerimiz. buarada bend ebişey sorucam. cumrtsı ilişki oldu snrasında bende bı kasılma oldu dün bütün gün devam etti. korktum hatta tuvalete gıdıp geldım sureklı leke varmı dıye kontrol ettım. çok şükür yoktu.. bugünde bıraz azaldı ama yınede cok korktum. böyle bısey yasayan varmı
Nasil tutuyorsun. Benim doktor elime bir liste verdi. Öğünleri kaçırma dedi. Yemene onem ver ve mutlaka su ic dedi. 3 öğün 3 de ara öğün yazmış. 6 öğünü sahur ve iftara nasil sıkıştıracaksın ki su cok önemli. Bebegin suyu 3-4 saatte bir degisiyor diye duymuştum.Ben 2. Hamileliğimde 30 gün tutabilmiştim. Bugün deneyeceğim durumuma göre devam edeceğim. Çok çabuk acıkmam dışında bir problemim yok. İnşallah tutabilirim çünkü daha fazla borcum olsun istemiyorum. Hala 5 yaşındaki oğlumdan kalan 1ay borcum var. Sonra tutmak çok zor geliyor bana.
Hayırlı ramazanlar canım.Günaydın arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyimHayırlı Ramazanlar olsun hepimiz için inşallah mübarek günlerin hürmetine evlatlarımızı sağlıcakla kucaklarımıza alırız
Decavit benim de korkulu rüyamPerşembe günü doktoruma söyleyeceğim . İnşallah bulantı yapmayacak bi ilaç verir . Benimkinin adı o değil ama ilacım evde akşam gidince adını yazayım . Decavit içiyorum bir de o da kocaman, ağzıma hiç ilk seferde atamıyorum . Direk öğürme geliyor kokusundan .
Canım, gözünaydın ya, inşallah hep olumlu ve güzel haberlerini alırız minik savaşçı prensesin...Kızlarrrr kontrolden cıktım ve cok mutluyum ödem bariz şekilde geçmiş çok hafif bişey kalmış doktor cok olumlu konuştu. 3lü test yaptırdık anomali şüphesi haşa var çünkü ama umrumda degil anomali falan onu bana Allah verdi kimseye dokundurmam yaşayacak benim kızım,
beni aramadılar doktorumda birşey demedi acaba gidip sorsam mı ?Kızlar beni sağlık ocağından aradılar açlık tokluk şekerine bakacağız dediler. Sizden aranan oldu mu ? Bir de şeker yüklemesi yaptıracakmısınız ?? Bir sürü farklı yorum okuyorum kafam allak bullak oldu
Günaydınn iyi haftalarGünaydın, hayırlı ramazanlar.
ben de de topuk ağrısı çok fena sanki çivi var ve ben onun üzerinde yürüyormuşum gibi sanırım hamilelik herkes de farklı yeri ağrıtıyorben arada bir hissediyorum bir şeyler ama bebek hareketi mi tam konduramıyorum. ben 2 kilo aldım ama kalçamdan başlayıp tüm bacağıma yayılan bir ağrı bende de var 2 gündür. yan yatınca geciyor. oturunca yada ayakta kalınca yine başlıyorneden oluyor acaba bu ağrılar
evet tatlım hissetmeye başlamışsınHerkese hayirli ramazanlar.Oruc tutanlara da allah kabul etsin.
Ilk defa 2 gece once karnimda sanki goz segirmesi gibi birsey hissettim seyirdi.Acaba o hareketimiydi ? Ust taraf seyirdi bir de.Ultrasonda da ustteki yerinde durmuyor.Doktor da demisti ustteki cok hareketli diye.Sanirim ilk hareketini hissettim dedim.Alttakinden tik yok.Benim gibi uyuşuk olucak heralde o
ben de merak ediyordum bebeğin suyu nasıl sürekli temizleniyor nasıl besleniyor diye bu bilgi iyi olduNasil tutuyorsun. Benim doktor elime bir liste verdi. Öğünleri kaçırma dedi. Yemene onem ver ve mutlaka su ic dedi. 3 öğün 3 de ara öğün yazmış. 6 öğünü sahur ve iftara nasil sıkıştıracaksın ki su cok önemli. Bebegin suyu 3-4 saatte bir degisiyor diye duymuştum.
çok sevindim canımKızlarrrr kontrolden cıktım ve cok mutluyum ödem bariz şekilde geçmiş çok hafif bişey kalmış doktor cok olumlu konuştu. 3lü test yaptırdık anomali şüphesi haşa var çünkü ama umrumda degil anomali falan onu bana Allah verdi kimseye dokundurmam yaşayacak benim kızım,
Çok sevindim canım, Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinKızlarrrr kontrolden cıktım ve cok mutluyum ödem bariz şekilde geçmiş çok hafif bişey kalmış doktor cok olumlu konuştu. 3lü test yaptırdık anomali şüphesi haşa var çünkü ama umrumda degil anomali falan onu bana Allah verdi kimseye dokundurmam yaşayacak benim kızım,
Benim de var canım aynı ağrı. Kayınvalidem bazı hamileliklerde olur diyo. Kendisinin de olmuş. Benim ilkinde olmamıştı da bunda var. Şu aralar biraz daha azaldı da rahatım, bikaç hafta önce ağrıdan ağladım. Oturduktan sonra kalkamıyordum çok zorlanıyordum. Bir geliyor bir gidiyor, umarım doğuma kadar sürmez.ben arada bir hissediyorum bir şeyler ama bebek hareketi mi tam konduramıyorum. ben 2 kilo aldım ama kalçamdan başlayıp tüm bacağıma yayılan bir ağrı bende de var 2 gündür. yan yatınca geciyor. oturunca yada ayakta kalınca yine başlıyorneden oluyor acaba bu ağrılar
Güçlü kızın sapasağlam doğacak inşallah annesiKızlarrrr kontrolden cıktım ve cok mutluyum ödem bariz şekilde geçmiş çok hafif bişey kalmış doktor cok olumlu konuştu. 3lü test yaptırdık anomali şüphesi haşa var çünkü ama umrumda degil anomali falan onu bana Allah verdi kimseye dokundurmam yaşayacak benim kızım,
nehirnil111
Hosgeldin canim.Yanlis hatirlamiyorum dimi asker basliginda bizden bir donem sonraydin. Simdi burda karsilastik.Aynen ikiz bekliyorum.Hayirlisiyla,saglikla kucagimiza alalim insallah
Hoşbuldum canımHayırlı ramazanlar canım.
Hoşgeldin aramıza
İnşallah hepimiz sağlıkla alırız ❤
Bugün ben gittim sağlık ocağına. Tetanoz için 20. Haftadan sonra gel dediler. Aile hekimi kan ve idrar istedi.Gece 12den sonra birşey yeme canım aç git.. Açlık şekerine bakılsın..
Sonra güzelce karnını doyur o da tokluk oluyor
Ama beni aramadılar sadece tetanoz için aradılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?