2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Teseekkurler sagolun hayir 17 haftada 7 kilo aldim 3 kilo almistim sadece maltofer fol gunde 2 tane icince birden sistim 4 kilo daha aldim ne yazik ki cok moralim bozuluyor bu yuzden
Allah şifa versin üzmeyin kendinizi hergün yürüyüşe vakit ayırın hamilelikte zor sanırım karşı koymak yiyeceklere ben toplam 5 kg aldım ilk 3.5u 10 haftalıkkendi sonra durdu ilaçlar çok aldırıyor ben hiç bir şey içmiyorum. Gelen kilolargidici dert etmeyin:)

Insallah cok tesekkur ederim progestani yeni biraktim Afp yapildi sonucunu alir almaz yuruyuse baslayacagim insallah. Balik yiyemiyorum kan degerim dusuk bir nevi mecburum ilac kullanmaya insallah gider kilolar saglikla gelsinde bebisler.Alakaniz icin cok tesekkur ederim

Reactions: H E
Maşallah ya..
Allah sabrını veriyor işte.

Benim de kolay geçti çok şükür
Bi de okulda nöbetciydim
Eve geldim iftar vs hazrladm
Başka zmn olsa daha kotu olurdm

Allah işte yardım ediyor maşallah canım

İki kalp atıyor ya bizler de allah demek ki merhamet ediyor çok şükür.
Bende denicemmm birgün ilacım bitince

Günaydın kızlar decavit i tam uykudan önce alıyorum hiç bulanma yasamıyorum . Kan ilacını da gece tubalete kalkınca içiyorum . Zaten gece en az 4 kere kalkıyorum Bu aralar yapılacak test falan var mı ? Tetanoz kaçıncı haftada olacak? 20 bitince mi 20. Haftaya girince mi

Bu decavit dediginiz ne ilaci kizlar ya multivitamin mi ? Nerdeyse hepiniz kullaniyorsunuz denk geldigim kadariyla.Bana doktor sadece femix omega diye bir multivitamin sanirim onu verdi.Kan ilaci vermedi.
Kan degerlerim fena degil.Gecen hafta kan verdim.Alt degerim dusuk sadece.Digerleri normal aralikta.

Reactions: H E
Günaydın, beni 20. hafta çağırdı sağlık ocağı tetanoz için, ama daha önce çağırılan arkadaşlar da vardı.

Decavit ben de kullanmıyorum aynen, doktor Ocean Mummy vermişti, içimi rahat gelince devam ettirdi. Kan ilacı olarak da gentle iron verdi bana ama yeni başladım ben de daha.

Günaydın, beni 20. hafta çağırdı sağlık ocağı tetanoz için, ama daha önce çağırılan arkadaşlar da vardı.
Ben bi uğrayayım haftaya falan . Haftaya 19. Hafta bitecek aradan çıkmış olur
ikiz gebelikte kan daha düsük çıkıyor genelde . Kan değerim düsük çıktı sağlık ocağı yazdı bana decabiti de. Kendi doktorum da kullanabilirsin dedi

Değişiyor canım o .
Benı 19. Da çağırdı ama bazı arkadaşları 16. Haftada yapmışlar bir süresi yok sanırım .
İmternette numarası vardır ara sor istersen

bi kızımız daha geliyo kızlar atağa geçti sanırım

H E

bizimde kızımız geliyor ekleyebilirsen sevinirim.
30 yasındayım 04.01.2019 son adet
beklenen dogum tarihi 11.12.2019
2.cocuk
Şişli Kolan hastanesine takiplerim yapılıyor
başlangıc kilom 56

Hayırlı olsun kızın canım
Sağlıkla doğsun

13.30 da doktor kontrolüm var dua edin güzel sonuçlar alalım. Bebek hareketlerini hala hissetmediğim için çok heyecanlıyım, bakalım oğlumuz ne durumda
Güzel haberlerle dön inşallah.
Bu arada ben de henüz hissetmiyorum, bebek hareketlerini.
Hisseden arkadaşlar da var ne güzel...
En yakın zamanda bizde hissederiz inşallah

Bende decavit kullanmıyorum. Doktorum regenesis verdi vitamin olarak. Kan ilaci ve d vitamini verdi ayrica. Icimi zor olan bir vitamin decavit. Neden israrla onu verdiklerini anlamiyorum. Onunla es deger bir suru vitamin var.

bi kızımız daha geliyo kızlar atağa geçti sanırım

sagol canım teşekkür ederim, kızlar çekingen geç gösteriyor kendini

Shahla Valizadeye gidiyorum .
Memnunum yasemin hanımda çok iyi doktor .
Esin hanımı görmedim hiç GOP tamı ?

shahla iyiydi ama ona randevu bulamamıştım arkadasım onda dogum yaptı.
Esin hanım da evet gop ta
eşim esin hanımın cevapları duyunca bidaha oraya randevu aldırmadı.

13.30 da doktor kontrolüm var dua edin güzel sonuçlar alalım. Bebek hareketlerini hala hissetmediğim için çok heyecanlıyım, bakalım oğlumuz ne durumda

hersey yolundadır merak etme hayırlı haberlerini bekliyoruz

Hayırlı olsun kızın canım
Sağlıkla doğsun

sagol canım cok tesekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…