2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bugün ben gittim sağlık ocağına. Tetanoz için 20. Haftadan sonra gel dediler. Aile hekimi kan ve idrar istedi.
Beni de onun için aradılar canım.
Şeker lafı hiç geçmedi.. Onu doktorum yapacak sanırım 28.haftada mı ne tam hatırlamıyorum haftayı şeker yüklemesi de yaptırıcam inşallah
Yaptır canım sende testleri..
Bende gittiğimde hastaneye yapıyor kuzen lan ve idrar 3hafta da bir bakıyoruz ilk gidişimde yine bakacak enfeksiyon gitmiş mi diye

Benim hipilioglisemi var . Çabuk düşüyor şekerim 45 lere kadar . Kırka düşerse zaten insan felç geçirir Allah korusun o yüzden hiç riske girmicem . Kış ayında tutucam borclarimi nasipse. Ramazanda bı kere aç tuttum sahura uyanmadim nisanliydim o zaman üst kata pilav tenceresi almaya ciktim tencereyi aldm basım döndü oturayim dedim küt bayilmisim dilim ters dönmüş bozagima kaçmış bina toplanmis başıma . Ağzını aç diyodu herkes bu sesle uyandim meğer dilim bogazima kacinca amcamin oglu elini agimza sokmuş dili duzeltmis bogulmaktan kurtarmis beni benim cenemde kitlenmis eli ağzımda kalmış herkes ondan agzini ac diye bağırmış . Asla unutamam. Yalnız olsam beni kimse duyamasa ölüp gidicektim 18 yasimda Allah korusun. Herkes kendini bilir sen yine tansiyonun u falan ölçtü r arada iyi beslen sahurda Allah kolaylık versin tutanlara

Hayırlı ramazanlar kızlarr benim de bugüne kadar bulantılarım vardı niyetlendim çok şükür iyi gidiyor. İkili de erkek gibi dediler bugün de yüzde doksan kız dediler. Bir prenses de biz bekliyoruz inşallah Rabbim hepimize ve evlatlarımıza sağlık versin inşallah.

Cook sevindim bu tür ödemler olabiliyor allaha şükür çoğuda doguma kadar gecip gidiyor canim, evlatlarimiza sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin allahim

Bilmiyorum ben de hiç alamıyorum vitaminleri . Umarım besleniyordur yavrum .
tatlım bebekler besleniyor tabi ki senin depolarını sömürüyorlar bu konu da hiç aklında birşey kalmasın. onlar var olmak için neler neler yapıyorlar. kullandığımız ilaçlar vitaminler bebek beslensin diye değil sen beslen diye alınıyor

Oruca niyet eden anne adayları..
Nasıl durumunuz?
İnşallah kolay geçiyordur

Reactions: H E
O ağrı bende de var. Sağdan sola dönemiyorsun o derece.

Reactions: H E
Oruca niyet eden anne adayları..
Nasıl durumunuz?
İnşallah kolay geçiyordur
Ben hiç olmadığım kadar iyiydim bu gün sadece yemek kokuları başlayınca biraz acıktım onun dışında iyiydim benim iki çocuk daha var zorlanmadım ya rabbim kolaylaştırdı inşallah böyle devam eder

Hayırlısı olsun toplam 4 kgmu aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…