Beni de onun için aradılar canım.
Şeker lafı hiç geçmedi.. Onu doktorum yapacak sanırım 28.haftada mı ne tam hatırlamıyorum haftayı şeker yüklemesi de yaptırıcam inşallah
Yaptır canım sende testleri..
Bende gittiğimde hastaneye yapıyor kuzen lan ve idrar 3hafta da bir bakıyoruz ilk gidişimde yine bakacak enfeksiyon gitmiş mi diye
Bana verdiği kan hapı mı sulandırıcı mı acaba şimdi tereddüte düştüm doktor kan ilacı vereceğim dedi eczacı bu kan sulandıracak yatmadan iç dedi Gynoferon adı içer içmez uyumazsam midem başlıyor
Ben 2. Hamileliğimde 30 gün tutabilmiştim. Bugün deneyeceğim durumuma göre devam edeceğim. Çok çabuk acıkmam dışında bir problemim yok. İnşallah tutabilirim çünkü daha fazla borcum olsun istemiyorum. Hala 5 yaşındaki oğlumdan kalan 1ay borcum var. Sonra tutmak çok zor geliyor bana.
Benim hipilioglisemi var . Çabuk düşüyor şekerim 45 lere kadar . Kırka düşerse zaten insan felç geçirir Allah korusun o yüzden hiç riske girmicem . Kış ayında tutucam borclarimi nasipse. Ramazanda bı kere aç tuttum sahura uyanmadim nisanliydim o zaman üst kata pilav tenceresi almaya ciktim tencereyi aldm basım döndü oturayim dedim küt bayilmisim dilim ters dönmüş bozagima kaçmış bina toplanmis başıma . Ağzını aç diyodu herkes bu sesle uyandim meğer dilim bogazima kacinca amcamin oglu elini agimza sokmuş dili duzeltmis bogulmaktan kurtarmis beni benim cenemde kitlenmis eli ağzımda kalmış herkes ondan agzini ac diye bağırmış . Asla unutamam. Yalnız olsam beni kimse duyamasa ölüp gidicektim 18 yasimda Allah korusun. Herkes kendini bilir sen yine tansiyonun u falan ölçtü r arada iyi beslen sahurda Allah kolaylık versin tutanlara
Hayırlı ramazanlar kızlarr benim de bugüne kadar bulantılarım vardı niyetlendim çok şükür iyi gidiyor. İkili de erkek gibi dediler bugün de yüzde doksan kız dediler. Bir prenses de biz bekliyoruz inşallah Rabbim hepimize ve evlatlarımıza sağlık versin inşallah.
Kızlarrrr kontrolden cıktım ve cok mutluyum ödem bariz şekilde geçmiş çok hafif bişey kalmış doktor cok olumlu konuştu. 3lü test yaptırdık anomali şüphesi haşa var çünkü ama umrumda degil anomali falan onu bana Allah verdi kimseye dokundurmam yaşayacak benim kızım,
tatlım bebekler besleniyor tabi ki senin depolarını sömürüyorlar bu konu da hiç aklında birşey kalmasın. onlar var olmak için neler neler yapıyorlar. kullandığımız ilaçlar vitaminler bebek beslensin diye değil sen beslen diye alınıyor
Benim de var canım aynı ağrı. Kayınvalidem bazı hamileliklerde olur diyo. Kendisinin de olmuş. Benim ilkinde olmamıştı da bunda var. Şu aralar biraz daha azaldı da rahatım, bikaç hafta önce ağrıdan ağladım. Oturduktan sonra kalkamıyordum çok zorlanıyordum. Bir geliyor bir gidiyor, umarım doğuma kadar sürmez.
Ben hiç olmadığım kadar iyiydim bu gün sadece yemek kokuları başlayınca biraz acıktım onun dışında iyiydim benim iki çocuk daha var zorlanmadım ya rabbim kolaylaştırdı inşallah böyle devam eder
Benim yattığımda biraz daha geçiyo gibi oluyo ağrı. Yürümede ve bi yerde oturunca kalkmada zorlanıyorum. Baya sinir bozucu bir ağrı bebişi düşününce katlanıyorum. İnşallah hamileliğin tamamında olmaz.
Arkadaslar 2. kızım olacak nasipse. İlk kizim 7 yasinda aylardir kardesi kiz olsun diye dua ediyordu. AFP yapildi 1 hafta sonra cikacak. Maltofer fol başladim 1 aydir cunku kanim baya dusuk her nedense. Sabah aksam aliyorum ve bu ay 4 kilo olarak geri dondu bana, arti 2 vitamin aliyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun...
Teseekkurler sagolun hayir 17 haftada 7 kilo aldim 3 kilo almistim sadece maltofer fol gunde 2 tane icince birden sistim 4 kilo daha aldim ne yazik ki cok moralim bozuluyor bu yuzden