2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
İnşallaaaahh Canım Daha fazla sıkıntı yaşamadan atlatırız

Solante oylemiymis? Avene 'de aynisini yasamistim.Suratimda kalip gibi yogurt vardi sanki.Bakalim biraz arastirip alalim.+50 olsun da korusun.Patlicana donmeyeyim guneste.
Kız kardeşim öyle söyledi canım her yüzde farklıdır belki ama Bende beyaz tenliyim patlıcana dönerim genelde
Şok markette17tl

Şok markette var canim
Nasıl 17 TL güneş kremimi kaç ml solante mi la roche mu

Kızlar bayramda seyahat edecek olanınız var mı 18.haftayı geçmiş olurum Allah izin verirse nasipse çıkılır mı sizce doktor sıkıntı yok 2 saat de bir mola verip biraz yürü dedi ödem olur dedi 10 saatlik gidilip sonra gezilerek devam edilecek gibi düşünün Arkada yastıklarla desteklenip yatılacak genelde bol bol su içeceğim bir de tabi nasipse eşimin memleketini düşünüyoruz

dr gidebilirsin dediyse sorun olmaz , sen kendine güveniyorsan gidersin .ben araba yolculuğu hiç sevmem belim sırtım hepsi birbirinden bağımsız ağrı yapıyor .
temmuz da bizimde yaz tatili var uçakla olacak ama o sıcakta nasıl olacak bilmiyorum .kasım ayında almıştık inşallah sorun olmazda gideriz , bana farketmezde kızım çok hevesli .

Gidersiniz inşallah canım sıcak yazın bunaltıyor tabi ama yapacak bir şey denize girilir bol bol daha sağlıklı yoksa çocuk geldiğinde bir süre zor olabilir gidin keyfini çıkarın bende iyi hissedersem Temmuz-Ağustos gibi yakın yerlere kaçarım belki kurtluyum ben

Ben nasipse dusunuyorum izmire memlekete gidicem nasip olursa.Hersey yolunda gitsin insallah Herhangi bir sorun sikinti olmazsin.Birkac hafta da kalmak istiyorum.O yuzden detayli ultrasona gitmeden once girebilir miyim diye sorucam doktoruma ya da donuste gec kalir miyim diye sorucam.
Gidersin bence.Biraz once baska bir baslikta okudum ne seyahatlere cikmislar gezip tozup karni burnunda.Bir de tek oldugu icin sorun olacagini dusunmuyorum o kadar.Surekli mola verirsiniz.Bir de arkadasim karnini sar demisti yola cikmadan dedi.

Kız kardeşim öyle söyledi canım her yüzde farklıdır belki ama Bende beyaz tenliyim patlıcana dönerim genelde

Nasıl 17 TL güneş kremimi kaç ml solante mi la roche mu
Hindistan cevizi yagi canim. Ben gunes kremini doktorumun onerdigi markayi aldim. Kizimda da onu kullandim hic leke olmadi.

ilk gebeliği tedavi ile olup 2. gebeliği kendinden olan o kadar çok kişi var ki çevremde hiç öyle düşünme .

ben de araştırıyorum .
o ornege ben dahilim. Kızımı 2 kürtaj sonrası ikizini dusurerek sıkıntılarla dunyaya getirdim. 4 tup bebek denemesi sonrasi. Simdi ogluma hamileyim. Normsl yolla beklemedigim bir anda ogrendim. Doktora kiss mi var diye gittim Keseyi gordum çıktım.

2. 3. doğumu olupta tüm bağlatacak olan varmı aramızda ?
Tüp baglatmani tavsiye etmem. Rabbim yasatmasin ama hersey insan icin yarin bir hastalik olur birsey cikar tedavi icin kardes gerekebilir. Rabbim kimseye kotuyu yasatmasin ama herseyi dusunmek gerek. Bence baglatma

Bende ankaraya gidecem. Insallah birsey olmaz. Sık sık mola veririz

ben oglumda 28 hafta istanbul aydın arası gittim geldim şükür sıkıntı da olmamıstı.
Bunda da biryerlete kaçarız diye düşünüyoruz.

Benim doktorumda yüzme vs hersey serbest ama sakın güneşlenme demişti bende üstümü sakındım alt bacak güneşlendim dönerken 36 mnumara ayagım 41 e girmezdi 3 gün buz aküleri ile zor indirdik 3 yastık üstüne koyup yatıyordum.

Kızlar ultrason kagıdında fl/ac 20.94% yazıo bu ne anlama gelir biliyor musunuz. Evde gördüm doktora soramadım o yuzden.

Fl boy ile alaklı ama fl/ac ne bilmiyorum :S
FL için 7 ile carpınca bebegin boyunu ögreniyoruz

Tüp baglatmani tavsiye etmem. Rabbim yasatmasin ama hersey insan icin yarin bir hastalik olur birsey cikar tedavi icin kardes gerekebilir. Rabbim kimseye kotuyu yasatmasin ama herseyi dusunmek gerek. Bence baglatma
Rabbim ihtiyaç göstermesin tabii herşey insanlar için .
sonrası tüp bebek yöntemi ile hamile kalınabiliyor .
sprail taktırmıştım 6. aya kadar alışacaksın dediler yok alışma falan olmadı ayda 20 gün kanamam oluyordu ve nasıl bir ağrı sızı canımdan bezdim .
36 yaşındayım hap kullanamıyorum .
eşime yada kondoma güvenmekte bana göre değil.
çok şükür Allah aratmadı ama iş doğurmakta değil yoksa 10 ayda bir çoçuk doğar sonrası asıl önemli olan .yabbim hakkımızda hayırlısını versin .
bu ülkeye tek çocuk bile çok geleceğimizi korku filmi gibi izliyoruz

İzmir de çok güzel bir yer kuzum sadece fazla yanmıştım geldiğimde belki yaz gibi Çanakkale taraflarına inersem eşimi kandırır oraya kaçarım O günleri görelim de hayırlısıyla Bende öyle istiyorum evde olmak sıkıcı bence psikolojik olarak da anneleri rahatlatır gezmek Karnını sarmak bence de işe yarar belini sıkı tutar arkanı da yastıkla desteklersin falan
Hindistan cevizi yagi canim. Ben gunes kremini doktorumun onerdigi markayi aldim. Kizimda da onu kullandim hic leke olmadi.
Akşam uğrayıp bakayım canım çok sağol
Bende ankaraya gidecem. Insallah birsey olmaz. Sık sık mola veririz
Aynen canım sık sık mola bol su ödemler için bir de koruma amaçlı oturuş pozisyonları falan gerisi Rabbime emanetiz
Güneş tehlikeli olabilir denize girerken zaten insan alıyor güneş sık sık kremlenmeliyiz Ödem olacak kaçınılmaz yürüdükçe araçla yolculukla falan da aman geçer hepsi sağlığımız yerinde olsunda

3 aylik igneler var. Onu dusunmezmisin. Sağlık ocaklari yapiyor. Ebeye sor istersen

canım nerde bu zeki şahınoglu. benım görümcemde hamıle avcılar hospıtala gıdıyo orda perınatalog denız beyden fıyat almış 400 demısler ama görümcem oranın hastası. avcılar hospıtala okadar guvenmıyorumkı fıyat konusunda cunku daha once oldu hep farklı fıyat verdıler sordum yok buranın hastası olana farklı dısardan gelene farklı fln gbı seyler soyledıler. budefa görümcem demıs abımın eşi dışardan gelicek onada 400 dımı demiş evet demişler ama yınede guvenmyrm. bukadar metedıyosan zekı sahınogluna gıdeyımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…