- 19 Temmuz 2018
- 447
- 870
- 33
- 44
Arkadaşlar AFP yaptirdinız mi? Sonuclar nasıl ve kaç gunde cikti acaba?
İnşallaaaahh Canımİnşallah tekrarlamicak canımdoktor bebeğin kalp atışını iyi görüp,kanama alanı yoksa,rahim ağzı da açık değilse çok şükür, sorun olarak görmüyorlar.bunlarin hiçbiri yokmuş.insallah devamı olmadan,kalan süreyi de lekesiz geçiririz
Kız kardeşim öyle söyledi canım her yüzde farklıdır belki amaSolante oylemiymis? Avene 'de aynisini yasamistim.Suratimda kalip gibi yogurt vardi sanki.Bakalim biraz arastirip alalim.+50 olsun da korusun.Patlicana donmeyeyim guneste.
Nasıl 17 TL güneş kremimi kaç ml solante mi la roche muŞok markette17tl
Şok markette var canim
Kızlar bayramda seyahat edecek olanınız var mı 18.haftayı geçmiş olurum Allah izin verirse nasipse çıkılır mı sizce doktor sıkıntı yok 2 saat de bir mola verip biraz yürü dedi ödem olur dedi 10 saatlik gidilip sonra gezilerek devam edilecek gibi düşününArkada yastıklarla desteklenip yatılacak genelde bol bol su içeceğim bir de tabi nasipse eşimin memleketini düşünüyoruz
Gidersiniz inşallah canım sıcak yazın bunaltıyor tabi ama yapacak bir şey denize girilir bol bol daha sağlıklı yoksa çocuk geldiğinde bir süre zor olabilir gidin keyfini çıkarın bende iyi hissedersem Temmuz-Ağustos gibi yakın yerlere kaçarım belki kurtluyum bendr gidebilirsin dediyse sorun olmaz , sen kendine güveniyorsan gidersin .ben araba yolculuğu hiç sevmem belim sırtım hepsi birbirinden bağımsız ağrı yapıyor .
temmuz da bizimde yaz tatili var uçakla olacak ama o sıcakta nasıl olacak bilmiyorum .kasım ayında almıştık inşallah sorun olmazda gideriz , bana farketmezde kızım çok hevesli .
Kızlar bayramda seyahat edecek olanınız var mı 18.haftayı geçmiş olurum Allah izin verirse nasipse çıkılır mı sizce doktor sıkıntı yok 2 saat de bir mola verip biraz yürü dedi ödem olur dedi 10 saatlik gidilip sonra gezilerek devam edilecek gibi düşününArkada yastıklarla desteklenip yatılacak genelde bol bol su içeceğim bir de tabi nasipse eşimin memleketini düşünüyoruz
2. 3. doğumu olupta tüm bağlatacak olan varmı aramızda ?
Nasipse ikisini de saglikla kucagima alayim ben dusunuyorum.Gerci pko var bende zaten zor ama supriz olsun istemem.
Hindistan cevizi yagi canim. Ben gunes kremini doktorumun onerdigi markayi aldim. Kizimda da onu kullandim hic leke olmadi.Kız kardeşim öyle söyledi canım her yüzde farklıdır belki amaBende beyaz tenliyim patlıcana dönerim genelde
Nasıl 17 TL güneş kremimi kaç ml solante mi la roche mu
o ornege ben dahilim. Kızımı 2 kürtaj sonrası ikizini dusurerek sıkıntılarla dunyaya getirdim. 4 tup bebek denemesi sonrasi. Simdi ogluma hamileyim. Normsl yolla beklemedigim bir anda ogrendim. Doktora kiss mi var diye gittim Keseyi gordum çıktım.ilk gebeliği tedavi ile olup 2. gebeliği kendinden olan o kadar çok kişi var ki çevremde hiç öyle düşünme .
ben de araştırıyorum .
Tüp baglatmani tavsiye etmem. Rabbim yasatmasin ama hersey insan icin yarin bir hastalik olur birsey cikar tedavi icin kardes gerekebilir. Rabbim kimseye kotuyu yasatmasin ama herseyi dusunmek gerek. Bence baglatma2. 3. doğumu olupta tüm bağlatacak olan varmı aramızda ?
Bende ankaraya gidecem. Insallah birsey olmaz. Sık sık mola veririzKızlar bayramda seyahat edecek olanınız var mı 18.haftayı geçmiş olurum Allah izin verirse nasipse çıkılır mı sizce doktor sıkıntı yok 2 saat de bir mola verip biraz yürü dedi ödem olur dedi 10 saatlik gidilip sonra gezilerek devam edilecek gibi düşününArkada yastıklarla desteklenip yatılacak genelde bol bol su içeceğim bir de tabi nasipse eşimin memleketini düşünüyoruz
Gidersiniz inşallah canım sıcak yazın bunaltıyor tabi ama yapacak bir şey denize girilir bol bol daha sağlıklı yoksa çocuk geldiğinde bir süre zor olabilir gidin keyfini çıkarın bende iyi hissedersem Temmuz-Ağustos gibi yakın yerlere kaçarım belki kurtluyum ben
Kızlar ultrason kagıdında fl/ac 20.94% yazıo bu ne anlama gelir biliyor musunuz. Evde gördüm doktora soramadım o yuzden.
Rabbim ihtiyaç göstermesin tabii herşey insanlar için .Tüp baglatmani tavsiye etmem. Rabbim yasatmasin ama hersey insan icin yarin bir hastalik olur birsey cikar tedavi icin kardes gerekebilir. Rabbim kimseye kotuyu yasatmasin ama herseyi dusunmek gerek. Bence baglatma
İzmir de çok güzel bir yer kuzum sadece fazla yanmıştım geldiğimde belki yaz gibi Çanakkale taraflarına inersem eşimi kandırır oraya kaçarımBen nasipse dusunuyorum izmire memlekete gidicem nasip olursa.Hersey yolunda gitsin insallahHerhangi bir sorun sikinti olmazsin.Birkac hafta da kalmak istiyorum.O yuzden detayli ultrasona gitmeden once girebilir miyim diye sorucam doktoruma ya da donuste gec kalir miyim diye sorucam.
Gidersin bence.Biraz once baska bir baslikta okudum ne seyahatlere cikmislar gezip tozup karni burnunda.Bir de tek oldugu icin sorun olacagini dusunmuyorum o kadar.Surekli mola verirsiniz.Bir de arkadasim karnini sar demisti yola cikmadan dedi.
Akşam uğrayıp bakayım canım çok sağolHindistan cevizi yagi canim. Ben gunes kremini doktorumun onerdigi markayi aldim. Kizimda da onu kullandim hic leke olmadi.
Aynen canım sık sık mola bol su ödemler için bir de koruma amaçlı oturuş pozisyonları falan gerisi Rabbime emanetizBende ankaraya gidecem. Insallah birsey olmaz. Sık sık mola veririz
Güneş tehlikeli olabilir denize girerken zaten insan alıyor güneş sık sık kremlenmeliyizben oglumda 28 hafta istanbul aydın arası gittim geldim şükür sıkıntı da olmamıstı.
Bunda da biryerlete kaçarız diye düşünüyoruz.
Benim doktorumda yüzme vs hersey serbest ama sakın güneşlenme demişti bende üstümü sakındım alt bacak güneşlendim dönerken 36 mnumara ayagım 41 e girmezdi 3 gün buz aküleri ile zor indirdik 3 yastık üstüne koyup yatıyordum.
Fl boy ile alaklı ama fl/ac ne bilmiyorum :S
FL için 7 ile carpınca bebegin boyunu ögreniyoruz
3 aylik igneler var. Onu dusunmezmisin. Sağlık ocaklari yapiyor. Ebeye sor istersenRabbim ihtiyaç göstermesin tabii herşey insanlar için .
sonrası tüp bebek yöntemi ile hamile kalınabiliyor .
sprail taktırmıştım 6. aya kadar alışacaksın dediler yok alışma falan olmadı ayda 20 gün kanamam oluyordu ve nasıl bir ağrı sızı canımdan bezdim .
36 yaşındayım hap kullanamıyorum .
eşime yada kondoma güvenmekte bana göre değil.
çok şükür Allah aratmadı ama iş doğurmakta değil yoksa 10 ayda bir çoçuk doğar sonrası asıl önemli olan .yabbim hakkımızda hayırlısını versin .
bu ülkeye tek çocuk bile çok geleceğimizi korku filmi gibi izliyoruz
canım nerde bu zeki şahınoglu. benım görümcemde hamıle avcılar hospıtala gıdıyo orda perınatalog denız beyden fıyat almış 400 demısler ama görümcem oranın hastası. avcılar hospıtala okadar guvenmıyorumkı fıyat konusunda cunku daha once oldu hep farklı fıyat verdıler sordum yok buranın hastası olana farklı dısardan gelene farklı fln gbı seyler soyledıler. budefa görümcem demıs abımın eşi dışardan gelicek onada 400 dımı demiş evet demişler ama yınede guvenmyrm. bukadar metedıyosan zekı sahınogluna gıdeyımmmben 5. günde giydirirken bacağından pat diye bir ses geldi , dedin çoçuğun bacağını kırdım herhalde .hop gittik dr a adam birşey yok diyor yok dedim birşey oldu film çekin ısrar ettimde film çekti hiçbirşey yok .o kadar elastik ki tutup özellikle güç kullanmazsan istesende kıramazsın dedi de rahatladım .
çok geçmiş olsun 1 kere olup sonra kesmesi bile güzel birşey yordun demekki kendini yada ani bir hareketin olduysa o tetiklemiştir .
geçmiş olsun .
istanbul'da olanlar Zeki Şahinoğlunu değerlendirin derim .benim gittiğim özel hastahanede 355 tl ama zeki Bey'de 420 tl .o kadar çok memnuniyet var ki .arkadaşın bebeğinde ayak parmağında ki üst üste binmiş parmağı bile söyledi .zaten netten bakın o kadar çok memnuniyet var ki .
400 başka yere vereceğime 420 buna veririm .
devlette herkes 5 dk baktılar diyor bu sefer güvenemem bu çok önemli bir görüntüleme .
kuzenim Erdem Çamlıca'da çektirdi diğerlerini bilmem de 350-400 gibi bir rakam verdi .dr un ağzınan çımbızla laf alıyorum tek tek ben sordum da cevap verdi yoksa bakıyor hııım iyi , bakıyor hııım tamam kalkabilirsin demiş .
bunun içinde bu kadar para bayılamam.madem biz para veriyoruz hakkını alalım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?