3 aylik igneler var. Onu dusunmezmisin. Sağlık ocaklari yapiyor. Ebeye sor istersen
canım nerde bu zeki şahınoglu. benım görümcemde hamıle avcılar hospıtala gıdıyo orda perınatalog denız beyden fıyat almış 400 demısler ama görümcem oranın hastası. avcılar hospıtala okadar guvenmıyorumkı fıyat konusunda cunku daha once oldu hep farklı fıyat verdıler sordum yok buranın hastası olana farklı dısardan gelene farklı fln gbı seyler soyledıler. budefa görümcem demıs abımın eşi dışardan gelicek onada 400 dımı demiş evet demişler ama yınede guvenmyrm. bukadar metedıyosan zekı sahınogluna gıdeyımmm
evet benim karnım aynı böyle
tatlım onun bir yaş sınırı var diyebiliyorum. bi de eşin izni gerekiyor.2. 3. doğumu olupta tüm bağlatacak olan varmı aramızda ?
ben de yolculuk yapacağım. daha önce doktoruma sorduğumda amerikaya bile gidebilirsin hiç sorun yok demişti. yarın yine randevum var tekrar soracağımKızlar bayramda seyahat edecek olanınız var mı 18.haftayı geçmiş olurum Allah izin verirse nasipse çıkılır mı sizce doktor sıkıntı yok 2 saat de bir mola verip biraz yürü dedi ödem olur dedi 10 saatlik gidilip sonra gezilerek devam edilecek gibi düşününArkada yastıklarla desteklenip yatılacak genelde bol bol su içeceğim bir de tabi nasipse eşimin memleketini düşünüyoruz
Doktorlar bir risk görürse söylüyorlar canım inşallah sende sıkıntısız gidip gelirsinevet benim karnım aynı böyle
tatlım onun bir yaş sınırı var diyebiliyorum. bi de eşin izni gerekiyor.
ben de yolculuk yapacağım. daha önce doktoruma sorduğumda amerikaya bile gidebilirsin hiç sorun yok demişti. yarın yine randevum var tekrar soracağım
İlk oğlumda 7 aylıkken bitik olduğu için yaptırdık. 2.oğlumda 12 günlükken yaptırdık ve çok rahat ettim. Hatta drum hemen de yapılır sarılık olmassa demişti.. bir arkadas doğduktan 2 gün sonra yaptırdı ama ben en azından göbeği düşsün iki şeyle uğraşmayayım dedim. Ama yenidoğan sünneti çok rahatlık iş. 3. Oğluşu da 40 ı cıkmadan yapacahım gene göbeği düştükten sonra yaptırırım. Hemen sünneti iyileşiyor zatenBebekken yaptırıcaz canım nasipse ama tam olarak ne zaman yaptırmalıyız ben de bilmiyorum. Çok hareketlenmeden yaptırılmalı sanki
İlk hamileliğimde 28 haftam kadar hep kanama yasadım ama boşalır sekılde değildi hep progestan ve proluton depot ıgne vuruldum.. 2.hamılelık Kanamasız gectı. 3.hamulelıkte 12. Haftamda bacaklarımdan aşağı kan boşaldı ve parlak kırmızıyı. Sildikçe kesilmedi. Bunda aşırı korktum çünkü kanama şiddetlıydı. Hemen gece acile gittik drum ebeye haber verdi progestanin ıgnesını anında yaptı bebegı dinletti. Ertesi gün hemen drum geldi rahim uzunluğuna baktı kanama alanı olmamıs muhtemelen rahim buyudugu ıcın damar ustune geldi dedi progestani 15 gün kullandırdı.15 gun rapor verdı evde yattım... Benim kaderim kanamalı hamılelık dıyorum ve artık sakin kalmaya alıştım. Drum rahat bebek sağlıklıysa bir sürü kanaman olsun hertürlü doğar diyor... Progestani da 15 gun den sonra kestı.. Kanamadan sonra her 10 günde çağırdı. En son artık ayda bir gel dedi..Canimm..yaşadığım şehirde merkezde tek doktor imkanım var özel olarak.Guya şehir merkezindeyiz.Bugun devlete mi gitsem dedim onda da randevu gözükmüyor..Tekrarı olursa aynı doktora gitsem yine normal diyecek kesin.O yüzden acile gidicem.Tabi inşallah olmaz ve gitmek zorunda kalmam bende.
Sabah uykumdan sıçrayarak uyandım baya.On-onbes beş dk sonra da turuncu leke oldu.İlgisi olabilir mi çok ani hareket filan diye..
Benim ilki tüp bebek... 2. Ve 3. Oğlum kendiliğinden oldu. Hele 2.hamilelikte ben hiç inanmamıştım. 10 tane idrar testı yaptım. Nasıl olur ya benım cocugum olamazdı sorun bendeydi diye kafada deli sorular. Ve ilk oğlum 6 aylıkken süprız yaptı minik kelebeğim. 3.yi kız olur umuduyla yaptık ama olmadı nasıp değilmiş. Yani sadece Rabbim ol desin olurilk gebeliği tedavi ile olup 2. gebeliği kendinden olan o kadar çok kişi var ki çevremde hiç öyle düşünme .
ben de araştırıyorum .
Tecrübeler böyle biz tecrübesizler için çok iyi oluyo canımİlk oğlumda 7 aylıkken bitik olduğu için yaptırdık. 2.oğlumda 12 günlükken yaptırdık ve çok rahat ettim. Hatta drum hemen de yapılır sarılık olmassa demişti.. bir arkadas doğduktan 2 gün sonra yaptırdı ama ben en azından göbeği düşsün iki şeyle uğraşmayayım dedim. Ama yenidoğan sünneti çok rahatlık iş. 3. Oğluşu da 40 ı cıkmadan yapacahım gene göbeği düştükten sonra yaptırırım. Hemen sünneti iyileşiyor zaten
Eren koyo zaman:)Kızımın adı Meyra Beren
Çoğu arkadaşım 2 aylıkken yaptırdı. Sıkıntısız atlattılar. Eşim daha çok küçük diye diye oğluma kıyamayıp yaptırmadı. Şimdi 4yaşında mecburen 7 yaşı bekleyeceğiz. En iyisi doktor ile görüşüp küçükken yaptırmakTecrübeler böyle biz tecrübesizler için çok iyi oluyo canımben de 40 ı çıkınca yaptıralım istiyorum eşim çok küçük olur 3 ayı geçsin bari diyo. Doktorlara sorup onu ikna edicem canım 40 ı çıkınca iyi olur bence
evet benim karnım aynı böyle
tatlım onun bir yaş sınırı var diyebiliyorum. bi de eşin izni gerekiyor.
ben de yolculuk yapacağım. daha önce doktoruma sorduğumda amerikaya bile gidebilirsin hiç sorun yok demişti. yarın yine randevum var tekrar soracağım
Oğlumda 49 günlükken yaptık mevludu. Aşure zamaniydi tatlı olarak aşure pisirdik . Bu sene aşure ne zamana geliyor hiç bakmadim belki yine aşure yaparızKayra oglumun adı bence karakteristik özellik olarak cok iyi bir seçim kararlı emin net oluyorlar tandıgım kayralar hep böyle. Anlam olarak da Allahın mucizesi anlamı ile koymuştuk ismini diger bahsedilen isim anlamlarına kulak asmamıstım. Burcu da akrep biraz fazla inat ama o da kararlarından caymak istemediği icin aslında.
Zeytinburnu
Bende insallah mevlüdü erken istiyorum tek tek gelmek isteyenler ile lohusalıkta daha zor bakalım umarım basarabiliriz.
Ben direk kız göbeğyim koca göbek
Oglumda 6 aylık yaptırdık keske daha önce olsaymıs dedik dönmye baslamıstık yavastan pipinin üstüne yatmasın diye gözlemiştim 3 4 gün ama şiddetle tavsiye ederim kücükken yapılmsını sünnet olurken ve sonrasında toplam 1 saat agladı stresi sürdü sonra agrı kesiciye bile ihtiyac duymadık ki oglum bebekliginde cok ciddi bir ameliyat geçirdiği icin bu kadar geciktik biz yogun bakım süreci uzun olmustu
Kız deme fasülye kocaman oldular pazartesi doktor 16 17 cm gibi ölçtü
ay bende alayım oglumda 9aylık hamilelik sonucu bacaklarm da catlak vardı sadece bu kızcemde 4 ayda gögsümde ve göbegimde catlaklar gördüm bile daha cok kilo almadım 3 kg
Oğlumda bebek bakim çantası e bebekten almistim eskisede yenisini alsam diyorum yok çok kaliteli çıktı taş gibi valla üç buçuk yıl oldu alalı tepe tepe kullandim ikinciye kullancam sanırım yüzde elli indirim vardı o zaman 80 TL ye almistim .e-bebekte anneler günü için anne giyimde %40 indirim var kızlar .benim donlar sıkmaya başladı birde 11 tl tanesi 2 tane tişort aldım birtek hamilelikte değil doğum sonrası 6. ayımıza kadarda giyeceğiz illaki lazım olacak .doğum sonrası olan kilotlardan yoktu birde hamile sütyeni alayım benimkiler altı demirli rahatsız ediyor , en azından evde bile giyerim . akşam başka bir e-bebek e bakacağım , yolunuz düşerse aklınızda olsun .
bebek bakım çantalarındada var %40 .
Dini konular yasak ama dinimize göre yasak tüp bağlatmak. Bir çok korunma yöntemi var . Spiral genelde tercih ediliyorTüp baglatmani tavsiye etmem. Rabbim yasatmasin ama hersey insan icin yarin bir hastalik olur birsey cikar tedavi icin kardes gerekebilir. Rabbim kimseye kotuyu yasatmasin ama herseyi dusunmek gerek. Bence baglatma
Dini konular yasak ama dinimize göre yasak tüp bağlatmak. Bir çok korunma yöntemi var . Spiral genelde tercih ediliyor
Tamam canım müsait olunca eklicem .H E Canım beni de ekler misin
Sat: 21 Ocak
Beklenen doğum tarihi: 28 Ekim 2019
Kaçıncı bebek: 1
Hastane: Özel Reyap hastanesi
Başlangıç kilo: 55
Evet canım ya ben zaten çok hareketlenmeden olsun bitsin istiyorum. Doktorka da konuşup eşimi ikna ederim artıkÇoğu arkadaşım 2 aylıkken yaptırdı. Sıkıntısız atlattılar. Eşim daha çok küçük diye diye oğluma kıyamayıp yaptırmadı. Şimdi 4yaşında mecburen 7 yaşı bekleyeceğiz. En iyisi doktor ile görüşüp küçükken yaptırmak
Teşekkürler canımTamam canım müsait olunca eklicem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?