2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
3 aylik igneler var. Onu dusunmezmisin. Sağlık ocaklari yapiyor. Ebeye sor istersen

ailede kalp hastalığı var canım yatkınlık olunca doz yüklemesi dr asla önermiyor .

Adres: Bağdat Caddesi Çiftehavuzlar İrfan Bey Apartmanı, No:216 Daire 21 Kadıköy, 34724

ben çok fazla referans ile gidiyorum sende bi internetten bak tabii yorumlar falan gayet güzel içine sinerse değerlendir tabii.
avcılardan metrobüs ile söğütlüçeşmeye gelip sarı dolmuşlar ile ulaşabilirsin ulaşımı kolay .
bende özelde takip yaptırıyorum onun dr a perinatalog ama bu adam varken aynı parayı vermem hastahaneye .

evet benim karnım aynı böyle
2. 3. doğumu olupta tüm bağlatacak olan varmı aramızda ?
tatlım onun bir yaş sınırı var diyebiliyorum. bi de eşin izni gerekiyor.
ben de yolculuk yapacağım. daha önce doktoruma sorduğumda amerikaya bile gidebilirsin hiç sorun yok demişti. yarın yine randevum var tekrar soracağım

Doktorlar bir risk görürse söylüyorlar canım inşallah sende sıkıntısız gidip gelirsin

Bebekken yaptırıcaz canım nasipse ama tam olarak ne zaman yaptırmalıyız ben de bilmiyorum. Çok hareketlenmeden yaptırılmalı sanki
İlk oğlumda 7 aylıkken bitik olduğu için yaptırdık. 2.oğlumda 12 günlükken yaptırdık ve çok rahat ettim. Hatta drum hemen de yapılır sarılık olmassa demişti.. bir arkadas doğduktan 2 gün sonra yaptırdı ama ben en azından göbeği düşsün iki şeyle uğraşmayayım dedim. Ama yenidoğan sünneti çok rahatlık iş. 3. Oğluşu da 40 ı cıkmadan yapacahım gene göbeği düştükten sonra yaptırırım. Hemen sünneti iyileşiyor zaten

İlk hamileliğimde 28 haftam kadar hep kanama yasadım ama boşalır sekılde değildi hep progestan ve proluton depot ıgne vuruldum.. 2.hamılelık Kanamasız gectı. 3.hamulelıkte 12. Haftamda bacaklarımdan aşağı kan boşaldı ve parlak kırmızıyı. Sildikçe kesilmedi. Bunda aşırı korktum çünkü kanama şiddetlıydı. Hemen gece acile gittik drum ebeye haber verdi progestanin ıgnesını anında yaptı bebegı dinletti. Ertesi gün hemen drum geldi rahim uzunluğuna baktı kanama alanı olmamıs muhtemelen rahim buyudugu ıcın damar ustune geldi dedi progestani 15 gün kullandırdı.15 gun rapor verdı evde yattım... Benim kaderim kanamalı hamılelık dıyorum ve artık sakin kalmaya alıştım. Drum rahat bebek sağlıklıysa bir sürü kanaman olsun hertürlü doğar diyor... Progestani da 15 gun den sonra kestı.. Kanamadan sonra her 10 günde çağırdı. En son artık ayda bir gel dedi..

ilk gebeliği tedavi ile olup 2. gebeliği kendinden olan o kadar çok kişi var ki çevremde hiç öyle düşünme .

ben de araştırıyorum .
Benim ilki tüp bebek... 2. Ve 3. Oğlum kendiliğinden oldu. Hele 2.hamilelikte ben hiç inanmamıştım. 10 tane idrar testı yaptım. Nasıl olur ya benım cocugum olamazdı sorun bendeydi diye kafada deli sorular. Ve ilk oğlum 6 aylıkken süprız yaptı minik kelebeğim. 3.yi kız olur umuduyla yaptık ama olmadı nasıp değilmiş. Yani sadece Rabbim ol desin olur

Tecrübeler böyle biz tecrübesizler için çok iyi oluyo canım ben de 40 ı çıkınca yaptıralım istiyorum eşim çok küçük olur 3 ayı geçsin bari diyo. Doktorlara sorup onu ikna edicem canım 40 ı çıkınca iyi olur bence

Çoğu arkadaşım 2 aylıkken yaptırdı. Sıkıntısız atlattılar. Eşim daha çok küçük diye diye oğluma kıyamayıp yaptırmadı. Şimdi 4yaşında mecburen 7 yaşı bekleyeceğiz. En iyisi doktor ile görüşüp küçükken yaptırmak

aslında bir yaş sınırı yokmuş ama dr lar ikinciyide istersin yok yaşın çok genç diye engelledikleri yada karar değiştirdiği hastaları oluyormuş .eşimle konuştuk onda sıkıntı yok mantıklı geliyor onada .gebe kalıp Allah korusun aldırmaktansa oda hemfikir.

e-bebekte anneler günü için anne giyimde %40 indirim var kızlar .benim donlar sıkmaya başladı birde 11 tl tanesi 2 tane tişort aldım birtek hamilelikte değil doğum sonrası 6. ayımıza kadarda giyeceğiz illaki lazım olacak .doğum sonrası olan kilotlardan yoktu birde hamile sütyeni alayım benimkiler altı demirli rahatsız ediyor , en azından evde bile giyerim . akşam başka bir e-bebek e bakacağım , yolunuz düşerse aklınızda olsun .

bebek bakım çantalarındada var %40 .

Oğlumda 49 günlükken yaptık mevludu. Aşure zamaniydi tatlı olarak aşure pisirdik . Bu sene aşure ne zamana geliyor hiç bakmadim belki yine aşure yaparız

Oğlumda bebek bakim çantası e bebekten almistim eskisede yenisini alsam diyorum yok çok kaliteli çıktı taş gibi valla üç buçuk yıl oldu alalı tepe tepe kullandim ikinciye kullancam sanırım yüzde elli indirim vardı o zaman 80 TL ye almistim .

Tüp baglatmani tavsiye etmem. Rabbim yasatmasin ama hersey insan icin yarin bir hastalik olur birsey cikar tedavi icin kardes gerekebilir. Rabbim kimseye kotuyu yasatmasin ama herseyi dusunmek gerek. Bence baglatma
Dini konular yasak ama dinimize göre yasak tüp bağlatmak. Bir çok korunma yöntemi var . Spiral genelde tercih ediliyor

Dini konular yasak ama dinimize göre yasak tüp bağlatmak. Bir çok korunma yöntemi var . Spiral genelde tercih ediliyor

oda yorumlamaya bağlı işte , kökten döllenmeyi engellemek caiz değil ama anaya zarar vermeden tedbir almak amaçlı bağlatmak caizmiş.bende okuduğum kadarı ile biliyorum tabii.
ben kestirmiycem de bağlatıcam .kestirince dönüşü yokmuş ama bağlatınca tüp bebek ile gebelik varsa kısmetinde oluyormuş .
derin konular tabii .Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin .

Evet canım ya ben zaten çok hareketlenmeden olsun bitsin istiyorum. Doktorka da konuşup eşimi ikna ederim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…