2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende fasülye diyip duruyorum cocuguma ağzıma yapıştı kaldı eşim de hep kiziyo bana habire elinde telefon cocugu radyasyon a bogdun diyor. Haklı aslında ama sayfayı okumazsam eksik hissediyorum bağımlılık yaptı

A
Bugun degisti.2 hafta once ustteki de erkek gibi demisti bugun kıza döndü.Ama yarin neler olur bilemeyiz Doğunca görücez artık diyorum eşime
Bende öyle diyorum herkese
Doğumda öğrencem göstermedi napıyım
Ama tabii içerik öyle değil

H&M’e bayılıyorum yaa, yine fena değil fiyat olarak da diğerlerine kıyasla, ordan aldım bayağı dayanamadım

Cnm 12 sene once vardi .ben buyuk oglmda yaptrmistm .hatta 200 küsür bi parada odemistim hatrliyorm
Aaa bak benim doktor ne tutumluymus bak şaşırdım daha önce yok sanıyordum canım gerçekten...simdi doktorumu degistirdigim için gerçekten doğru karar vermisim

Oranında yenidogan kalıpları cok küçük. Patikli pijama almistim bolca. Toplasam 2 defa giyemedi. Hepsi yepyeni kaldı.
Evet aynen öyle, ben zaten sizi takipteyim sayıca az aldım yenidoğan Bakalım bir doğsun da bence bizim minyon tipli olur bebek de Eşimin yeğeni o kadar ufaktı ki bebekliğinde aldıklarımızı neredeyse bir sene sonra giydiriolardı

Sağlıkla giyinsin

Tahmini doğum günlerimiz ayni.Bende bu sabah turuncu gibi leke yaşadım,kahvenin açığı gibiydi.Bundan 2 hafta önce de pembe leke yaşamıştım.Doktor hiçbir sorun yok deyip, ilaç istememe rağmen vermemişti.Simdi gitsem yine aynı şeyleri diyecek.25 ekimli bebekler neden bizi korkutuyor ömrümden ömür gidiyor ya..bazısı hiç leke akıntı yasamazken,bu iki oldu.Allah tekrarından sakinsin.Korkuyor insan..
Sizinkisi kan gibi kırmızı miydi?
Benim doktorum boşalır gibi gelmedigi sürece sıkıntı yok dedi ama illa sıkıntı olmasına gerek yok ki,bozuyoruz morali fazlaca..

Gunaydin kizlar.
Idrarda biraz protein ciktifindan beri suyu gunde 2 bucuk litreye cikarmistim.Mide bulantim. Neredeyse bicak gibi kesilmisti.Gerci bunu ne zaman desem yarim saate ogurmeye basliyorum da neyse .Artik vucut susuz kaldigindan mi yoksa banyodan banyoya surdugum hindistan cevizi yagindan mi gogus ve gobek bolge kasintim gecti.Ya susuzluktandi ya da bu yag iyi geldi.Devam edicem bunu surmeye.

Günaydın bende bu aralar feci kasiniyorum göğüsler bacaklar karın göbek ya su hiç aklıma gelmemişti hindistancevizi yağıda iyimi geliyor

Merhaba, maltepede prof dr. Cem turan beye gittik biz, nakit 450 lira verdik. Kendisi perinatolog, prof olmasi da icimizi rahatlatti.
Canım çok teşekkür ettim not alıyorum
Ve hangi haftada gideceksin 20 ve 22. Haftada die biliyorum ama

Günaydın bende bu aralar feci kasiniyorum göğüsler bacaklar karın göbek ya su hiç aklıma gelmemişti hindistancevizi yağıda iyimi geliyor

Valla ya su icmek ya da bu kati hindistan cevizi yagi iyi geldi.Kabartiyodum resmen heryerimi.Gecen haftalarda furya baya alan oldu baslikta.Şokta satiliyor.Bir dene istersen sende.Surup 2 3 dk bekliyorum emsin diye ben.Ilginc bir sekilde haftada 1-2 suruyorum.Henuz birakmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…