Canım benim çok teşekkürler bugün hemen alayim en iyisiValla ya su icmek ya da bu kati hindistan cevizi yagi iyi geldi.Kabartiyodum resmen heryerimi.Gecen haftalarda furya baya alan oldu baslikta.Şokta satiliyor.Bir dene istersen sende.Surup 2 3 dk bekliyorum emsin diye ben.Ilginc bir sekilde haftada 1-2 suruyorum.Henuz birakmadim
Gunaydin hindistan cevizi yagi iyi geliyor. Ben ilk gebeligimde hergun yatmadan önce surdum. Catlagim olmadi. Sabahlarida mustela surmustum. O yag cok guzelGunaydin kizlar.
Idrarda biraz protein ciktifindan beri suyu gunde 2 bucuk litreye cikarmistim.Mide bulantim. Neredeyse bicak gibi kesilmisti.Gerci bunu ne zaman desem yarim saate ogurmeye basliyorum da neyse.Artik vucut susuz kaldigindan mi yoksa banyodan banyoya surdugum hindistan cevizi yagindan mi gogus ve gobek bolge kasintim gecti.Ya susuzluktandi ya da bu yag iyi geldi.Devam edicem bunu surmeye.
Evet ben önerdim herkes aldi. Cok guzel.bir yag pamuk gibi yapiyor. Ilk gebeligimde kullandim hic catlagim olmadiGünaydınbende bu aralar feci kasiniyorum göğüsler bacaklar karın göbek ya su hiç aklıma gelmemişti hindistancevizi yağıda iyimi geliyor
Tahmini doğum günlerimiz ayni.Bende bu sabah turuncu gibi leke yaşadım,kahvenin açığı gibiydi.Bundan 2 hafta önce de pembe leke yaşamıştım.Doktor hiçbir sorun yok deyip, ilaç istememe rağmen vermemişti.Simdi gitsem yine aynı şeyleri diyecek.25 ekimli bebekler neden bizi korkutuyorömrümden ömür gidiyor ya..bazısı hiç leke akıntı yasamazken,bu iki oldu.Allah tekrarından sakinsin.Korkuyor insan..
Sizinkisi kan gibi kırmızı miydi?
Benim doktorum boşalır gibi gelmedigi sürece sıkıntı yok dedi ama illa sıkıntı olmasına gerek yok ki,bozuyoruz morali fazlaca..
Gunaydin kizlar.
Idrarda biraz protein ciktifindan beri suyu gunde 2 bucuk litreye cikarmistim.Mide bulantim. Neredeyse bicak gibi kesilmisti.Gerci bunu ne zaman desem yarim saate ogurmeye basliyorum da neyse.Artik vucut susuz kaldigindan mi yoksa banyodan banyoya surdugum hindistan cevizi yagindan mi gogus ve gobek bolge kasintim gecti.Ya susuzluktandi ya da bu yag iyi geldi.Devam edicem bunu surmeye.
Canimm..yaşadığım şehirde merkezde tek doktor imkanım var özel olarak.Guya şehir merkezindeyiz.Bugun devlete mi gitsem dedim onda da randevu gözükmüyor..Tekrarı olursa aynı doktora gitsem yine normal diyecek kesin.O yüzden acile gidicem.Tabi inşallah olmaz ve gitmek zorunda kalmam bende.Canım başka bir doktora neden görünmüyorsun moralini bozma tabi yukarı çıktıkça damara denk gelirmiş ya da yerleşmeden olurmuş ama için rahat etmiyorsa böyle başka bir doktora gidip sormakta fayda var ilaç kullanmanın bir zararı yok en azından bir süre progestan belki kullandırırlar
Erkek bebek bekleyen anneler sünnet için ne düşünüyorsunuz
Korkma canım stres yapma o sana çoktan tutundu iyidir annesi kırmızı olmadığı sürece endişe etme hatta kırmızı da bile öyle hemen bir şey olmuyor regli gibi olanlar sağ salim evlatlarını kucaklarına alanlar var bu haftalarda kolay kolay düşük tehlikesi yaşamazsın ani hareket etme yine de ağır kaldırma olabildiğince dinlenmeye çalış sol tarafına yatCanimm..yaşadığım şehirde merkezde tek doktor imkanım var özel olarak.Guya şehir merkezindeyiz.Bugun devlete mi gitsem dedim onda da randevu gözükmüyor..Tekrarı olursa aynı doktora gitsem yine normal diyecek kesin.O yüzden acile gidicem.Tabi inşallah olmaz ve gitmek zorunda kalmam bende.
Sabah uykumdan sıçrayarak uyandım baya.On-onbes beş dk sonra da turuncu leke oldu.İlgisi olabilir mi çok ani hareket filan diye..
Aynen canım sanki en uygun hepsi burada veriyor gibi ben oradan alacağım lireac çatlak güneş içinde la roche düşünüyorum yaz geldi güneş yakıyor leke olmasın suratımız artık başlamalıyıznehirnil111
Anneler gunu kampanyalari cok mantikli.Su gunes kremini bir turlu alamadim ben de alayim.Hatta gorursek indirimi burda paylasalim ki ucuz ucuz alalim
Aynen canım sanki en uygun hepsi burada veriyor gibi ben oradan alacağım lireac çatlak güneş içinde la roche düşünüyorum yaz geldi güneş yakıyor leke olmasın suratımız artık başlamalıyız
Canım ben bi önceki gün kendimi çok yormuştum . Belim çok ağrıyordu yattığımda . Ama ben vajinal mantar yüzünden bi fitil kullanıyordum onun tahriş etmiş olabileceğini düşünüyorum . Her ne kadar dün gittiğim doktor küçük bi ihtimal dese de . Çünkü taharet alırken acıyordu . Peçeteye kırmızı bi nokta oldu önce , ikinci sildiğime de geldi bi parmak kadar . 3-4 derken . En son sildiğimde olmadı . Hastaneye gittik 2-3 kez tuvalete girdim yine gelen giden kan Yok . Doktor ultrasonda da açılma, kanama alanı vs görmedi . Ama yine de tedbiren progrstan verdi . Bazen vajinama doğru sancı giriyor yatarken ödüm kopuyor . Bugün bakalım kendi doktorum ne diyecek . Ona çok güveniyorum .Tahmini doğum günlerimiz ayni.Bende bu sabah turuncu gibi leke yaşadım,kahvenin açığı gibiydi.Bundan 2 hafta önce de pembe leke yaşamıştım.Doktor hiçbir sorun yok deyip, ilaç istememe rağmen vermemişti.Simdi gitsem yine aynı şeyleri diyecek.25 ekimli bebekler neden bizi korkutuyorömrümden ömür gidiyor ya..bazısı hiç leke akıntı yasamazken,bu iki oldu.Allah tekrarından sakinsin.Korkuyor insan..
Sizinkisi kan gibi kırmızı miydi?
Benim doktorum boşalır gibi gelmedigi sürece sıkıntı yok dedi ama illa sıkıntı olmasına gerek yok ki,bozuyoruz morali fazlaca..
La roche de güzel yorumlara baktım oda +50 faktör bir de hemen emiyormuş yüz beyazlık görünmüyor solanteyi kız kardeşim kullanıyor ama o beyazlık bırakıyor emmiyor sankiLireac birde gratiste satiliyormus bir tane kuzenim 2 hamileliginde de kullandi.bunu da mutlaka al demisti.70 kusur liraymis hatta o da.Gunes kremi icin solante pregnayi onermislerdi.Benim cildim cok hassas ve kilcal damarlar cilde yakin.Beyazim bir de.+50 faktorlu biseyler bakicaz artik.Kullanalim havalar iyice isinmaya baslayacak
Ben daha hiç bir şey almadım cinsiyet kesinleşsin hayırlısıyla sonrasında alırım dedim çoğu internetten alırım zatenalmalara yeni başlandı neyseki ben bitirdim , bizim herşey tamam gibi .
bir kendime lohusa pijama ve meme ucu kremi aldım mı tamamdır .
6. aydan sonraki hallerime güvenemiyorum birde önümüz yaz sıcaklar falan pek gezip dolaşamam .hazır iyiyken halledeyim istedik .bizim hazırlıklar tamam gibi kızlar .araba koltuğu falanda kardeşimden temmuz gibi gelecek .
Allah sağlıkla kucağımıza alıp kullanmayı nasip etsin .
Bende arıyorum Modern ve anlamlı erkek ismi.
Sarper, Kayra, Poyraz, Arın, gibi isimler kalmış aklımda
Semiha sakir nerde cnm
Evet böyle bı gerçek var. Bez varken küçük gelen pantolonlar bez çıkınca olmaya başladıben üç aya kadar giysi alicam . Zaten iki aylıkken nasip olursa mevlüt yaparız o zaman çok hediye geliyor . Bebek görmeye misafirleri tek tek ağırlamak zor geliyor o yüzden mevlüt yapıp herkesi çağırıcam inşallah hem duası okunmuş olur yavrumun. Mevlüt ten sonra eksik olursa diğer aylar için alırım. Oğlumda LCW den çok hediye gelmisti değiştirme fisiyle getirdi herkes bazilarini daha büyük bedenleriyle degistirdim çok iyi olmuştu. Oğlum alerjik bebekti polarli tüylü giysileri hep dağıttım hiç giydiremedim hemen hapsirmaya basliyordu. O yüzden yüzde yüz coton en iyisi.
Erkek bebek bekleyen anneler sünnet için ne düşünüyorsunuz
Bende fasülye diyip duruyorum cocuguma ağzıma yapıştı kaldıeşim de hep kiziyo bana habire elinde telefon cocugu radyasyon a bogdun diyor. Haklı aslında ama sayfayı okumazsam eksik hissediyorum bağımlılık yaptı
Gunaydin hindistan cevizi yagi iyi geliyor. Ben ilk gebeligimde hergun yatmadan önce surdum. Catlagim olmadi. Sabahlarida mustela surmustum. O yag cok guzel
Evet ben önerdim herkes aldi. Cok guzel.bir yag pamuk gibi yapiyor. Ilk gebeligimde kullandim hic catlagim olmadi
La roche de güzel yorumlara baktım oda +50 faktör bir de hemen emiyormuş yüz beyazlık görünmüyor solanteyi kız kardeşim kullanıyor ama o beyazlık bırakıyor emmiyor sanki
İnşallah tekrarlamicak canımCanım ben bi önceki gün kendimi çok yormuştum . Belim çok ağrıyordu yattığımda . Ama ben vajinal mantar yüzünden bi fitil kullanıyordum onun tahriş etmiş olabileceğini düşünüyorum . Her ne kadar dün gittiğim doktor küçük bi ihtimal dese de . Çünkü taharet alırken acıyordu . Peçeteye kırmızı bi nokta oldu önce , ikinci sildiğime de geldi bi parmak kadar . 3-4 derken . En son sildiğimde olmadı . Hastaneye gittik 2-3 kez tuvalete girdim yine gelen giden kan Yok . Doktor ultrasonda da açılma, kanama alanı vs görmedi . Ama yine de tedbiren progrstan verdi . Bazen vajinama doğru sancı giriyor yatarken ödüm kopuyor . Bugün bakalım kendi doktorum ne diyecek . Ona çok güveniyorum .
Şok markette17tlCanım başka bir doktora neden görünmüyorsun moralini bozma tabi yukarı çıktıkça damara denk gelirmiş ya da yerleşmeden olurmuş ama için rahat etmiyorsa böyle başka bir doktora gidip sormakta fayda var ilaç kullanmanın bir zararı yok en azından bir süre progestan belki kullandırırlar
Canım su ve yağ etkilemiş olabilir hindistancevizi bende düşünüyorum almayı bir türlü alamadım artık nasipse anneler günü indirim olursa internetten çatlak kremiyle güneş kremimi de bir arada çıkaracağım diyorum
Şok markette var canimKayra oglumun adı bence karakteristik özellik olarak cok iyi bir seçim kararlı emin net oluyorlar tandıgım kayralar hep böyle. Anlam olarak da Allahın mucizesi anlamı ile koymuştuk ismini diger bahsedilen isim anlamlarına kulak asmamıstım. Burcu da akrep biraz fazla inat ama o da kararlarından caymak istemediği icin aslında.
Zeytinburnu
Bende insallah mevlüdü erken istiyorum tek tek gelmek isteyenler ile lohusalıkta daha zor bakalım umarım basarabiliriz.
Ben direk kız göbeğyim koca göbek
Oglumda 6 aylık yaptırdık keske daha önce olsaymıs dedik dönmye baslamıstık yavastan pipinin üstüne yatmasın diye gözlemiştim 3 4 gün ama şiddetle tavsiye ederim kücükken yapılmsını sünnet olurken ve sonrasında toplam 1 saat agladı stresi sürdü sonra agrı kesiciye bile ihtiyac duymadık ki oglum bebekliginde cok ciddi bir ameliyat geçirdiği icin bu kadar geciktik biz yogun bakım süreci uzun olmustu
Kız deme fasülye kocaman oldular pazartesi doktor 16 17 cm gibi ölçtü
ay bende alayım oglumda 9aylık hamilelik sonucu bacaklarm da catlak vardı sadece bu kızcemde 4 ayda gögsümde ve göbegimde catlaklar gördüm bile daha cok kilo almadım 3 kg
Şok markette17tl
Şok markette var canim
Peygamber efendimizin sünnetine göre 7 gün 7 ay 7 yaş uygunmuş sünnet için. Biz 7 aylıkken yaptırdık ve hiç anlamadık bile 3 güne iyileşti :)Günaydın ,
doğumdan 15 gün sonrası için ideal deniyor bizde 15 gün 1 ay içinde herşey yolunda olursa düşünüyoruz inşallah .
bu hindistan cevizi banada iyi geldi bu ara göğüsüme sürmedim sabahtan beri bir kaşınıyor ki .hırkanın önünü kapatır gibi yapıp çaktırmadan kaşıyorumdaha düzenli kullanmam lazım artık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?