2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Cirpsin ezsin yeter mantigiyla bakmak lazim. Arzum kullandim 2 yil garantisi bitti bozuldu yedek parca yok bulunsada pahali. Simdi fakir var isimi görüyor. Hem zaten bebek icin cam rendeler oluyordu ek gidaya geciste gerci bnim 7 yil sonra bu gebelik 8 9 senede neled değişti kimbilir

Merhaba arkadaslar bebek hareketlerini ne sıklıkta hissetmeye basladiniz ben su an 18. Haftamdayim ilk gebeligim oldugu icin tecrubesizim. Iki gundur bebegin hareketlerini hissetmiyorum bundan once gunde bir kere bazen iki uc kere hissettigim oluyordu. Acaba bu haftalarda normal mi bazi gunler hissedip bazi gunler hissetmemek? Tecrubeli anneler deneyimlerinizi anlatabilir misiniz?

Hala cam rende kullaniliyor

Çok küçük olduğu icin hissetmiyor olabilirsin. 19-20. Haftadan itibaren net hissediyorsun.

Bende erken yapıldığı zaman tekrar derinin uzadigini tekrar sunnet yapılmak zorunda kaldığını duydum. O yuzden arkadaşlar kirkini beklemisti.
O zaman doktora sorarak yaptırmak lazım mutlaka canım

Canım bundan daha öncesinden bile hissetmeye başladıysan sen şanslıymışsın. Biz burda bi çoğumuz hala hissetmiyoruz hiç. Ben geçen hafta bi kez minicik pıt pıtlar hissettim onun da bebek mi bağırsak hareketi mi olduğundan emin değilim. Yani şu an hissedemiyo olman çok normal, en fazla 200gr kadar bebeğin, hissettirecek bi kuvveti yok. Artık bundan sonrasında 20.hafta civarı yavaş yavaş hissederiz

Canım bende bayramda yokum 10 saat yolculuk pek zor olacağını sanmıyorum benim doktorumda 2 saatte dur yuru dedi
Ay valla çok heyecanlanıyorum çocuk hiçbirşeye engel degilki

Tüp baglatmani tavsiye etmem. Rabbim yasatmasin ama hersey insan icin yarin bir hastalik olur birsey cikar tedavi icin kardes gerekebilir. Rabbim kimseye kotuyu yasatmasin ama herseyi dusunmek gerek. Bence baglatma
Kesinlikle aynı fikirdeyim tatlım

Kuzum ben 14. Haftadan beri hissediyorum
O senin kendini dinlemen bilmenle tanimanla alakalı bence çok net hissediyorum hareketlerini ama bizimki top gibi valla bazen karnımı bile yamultuyorama diğer oğlumda daha geç hissetmiştim

kızlar selam :) iğne kullandığımdan dolayı her 10 günde 1 doktorumun yanındayım iğneleri yazdırabilmek için :) Çok hastası olmazsa ilaç için bıle gitmiş olsam alıyo bazen usgye.. Dün yine gittim iğnem bitti dedim, yazalım dedi. tam reçeteyi yazarken; gelmişken kuşuda bi görelimmi dedi :) o an tabi benden mutlusu yok :) geçtim yattım hemen :) öyle bi halde gördümki resmen kafasının ustunde duruyodu :) aa suna bak amuda kalkmış resmn dedı doktor :) snra birden kendini kapadı yusyuvarlak oldu. çok şükür herşey yolunda gidiyomuş. 16. haftayla uyumlu dedi. suyumda iyiymiş Allahıma sonsuz şükür olsun nasıl rahatladım. normalde dün almasa hafataya gidicektik muayeneye. ama dün bakınca 3 hafta snra görüşelim dedi. he bıde hareketlerı hıssedıyomusun yavas yavas dedı. hayır dedım yanı omnu anlayamyrm dedım. oyle yogun degılde goz segırmesı gbı hıssedebılırsn artık yavas yavas dedi. bakalım sabırsızlıkla beklıyorum. İnşallah bende hissederimmm en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…