sen az su içiyorsan o yüzdende kurtulamıyorsun , ya o mantarı 2 kere oldum hayattan bezme sebebi nasıl iğrenç birşey oBir krem ve 1 er gün arayla kullanımlı vajinal fitil verdi . İnşallah azalır . Dün baya mantar vardı .
ben hissediyorum çok net ama bugün başka doktor hissetmen mümkün değildir dedi 20 den önce hissedilmez sen öyle sanıyorsun dedi oysa ki hissediyorumMerhaba arkadaslar bebek hareketlerini ne sıklıkta hissetmeye basladiniz ben su an 18. Haftamdayim ilk gebeligim oldugu icin tecrubesizim. Iki gundur bebegin hareketlerini hissetmiyorum bundan once gunde bir kere bazen iki uc kere hissettigim oluyordu. Acaba bu haftalarda normal mi bazi gunler hissedip bazi gunler hissetmemek? Tecrubeli anneler deneyimlerinizi anlatabilir misiniz?
Benim doktorumda erken daha 18. Haftadan sonra segrime seklinde hissedersin demisti ama ben 2 haftadir hissediyorum iki gundur hissetmiyordum az once yine ritmik sekilde segrime oldu 3 4 kez ust uste cok sukur icim rahatladi birazben hissediyorum çok net ama bugün başka doktor hissetmen mümkün değildir dedi 20 den önce hissedilmez sen öyle sanıyorsun dedi oysa ki hissediyorum
Dün attığım fitil işe yaradı gibi . Az evvel lavaboda baya bi şey geldi . Dün ki muayanedede biraz kanamıştı . Siyah kuru kanla karışık yeşil beyaz parçalar geldi . Herhalde mantar dökülüyor . İnşallah geçer biran önce . Evet suyu da iyi içince geçer inşallah . Gebelik zormuş gerçekten ya da biz zorluklarıyla karşılaşıyoruz . Rabbim daha beter imtihanlardan korusun evlatlarımızı sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım inşallahhh mübarek cuma günleri hürmetine .sen az su içiyorsan o yüzdende kurtulamıyorsun , ya o mantarı 2 kere oldum hayattan bezme sebebi nasıl iğrenç birşey o
karbonatlı su ile temizleyebilirsin bunu birde sirke ile yapıyorlar .abdest alır gibi yıka .hatta leğen olup içine su ve sirke yapıp otururdu arkadaşım 5 dk kadar mikropu kırıyor .
Karbonat Vajinal Mantara İyi Gelir mi?
Karbonat, vajinal mantar tedavisinde yaygın olarak kullanılan unsurlardan biridir.
Bir tutam karbonatın su ile karıştırılması ve ortaya çıkan karışımın vajinaya uygulanması sonucu vajinal mantardan kurtulmak mümkün olmaktadır.
Ph dengesi bozulan ve asidik bir yapıya bürünen vajina, karbonat sayesinde eski yapısına kavuşmaktadır.
vurmalar değil ama seyirmeler hissediliyor , dr biraz ezbere konuşmuş.ben hissediyorum çok net ama bugün başka doktor hissetmen mümkün değildir dedi 20 den önce hissedilmez sen öyle sanıyorsun dedi oysa ki hissediyorum
Dün attığım fitil işe yaradı gibi . Az evvel lavaboda baya bi şey geldi . Dün ki muayanedede biraz kanamıştı . Siyah kuru kanla karışık yeşil beyaz parçalar geldi . Herhalde mantar dökülüyor . İnşallah geçer biran önce . Evet suyu da iyi içince geçer inşallah . Gebelik zormuş gerçekten ya da biz zorluklarıyla karşılaşıyoruz . Rabbim daha beter imtihanlardan korusun evlatlarımızı sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım inşallahhh mübarek cuma günleri hürmetine .
Ne kadar güzel meyra ismi anlamı neydiKızımın adı Meyra Beren
Havuç suyu diye okumuştum canım.Kızlar selamlar . Dün kendi doktoruma gittim . Herhangi bi kanama alanım yokmuş kanama vajinada yoğun mantar olduğu için tahriş olmuş Altan bakarken doktor yine kanadı . Fitil ve krem verdi . Bebek haftasıyla uyumlu hatta bi kaç gün önden gidiyor şükür . Ama suyu az içiyorsun bence dedi. Suyu bebeğin biraz az geldi dedi günde en az 3 litre su içmem gerektiğini söyledi . Su nasıl artar kızlar böyle birşeyle karşılaştınız mı bu haftalarda ? 1 ay sonrasına da detaylı ultrasondan randevu aldık.
Canim bol su icmeye calis vücudun icten kurumus demekkiBebeyağıı katı Hindistan cevizi yağı bebek losyonu hepsini kullanıyorumkarnım yine pul pul soyuluyor her gün sabah akşam nemlendirmeme rağmen. inşallah bu çatlama belirtisi değildir
Rica ederim canım güneş kreminde sanırım kız kardeşime eczacı bioderma önermiş ama la roche içime sindiHaber verdiğin için sağol canım
Evet en dogrudu o canimO zaman doktora sorarak yaptırmak lazım mutlaka canım
Bebek yağı kullanma tuylenme yapiyormus doktorum soyledi. Istersrn doktoruna bir sor sana uygun birsey onerir.Bebeyağıı katı Hindistan cevizi yağı bebek losyonu hepsini kullanıyorumkarnım yine pul pul soyuluyor her gün sabah akşam nemlendirmeme rağmen. inşallah bu çatlama belirtisi değildir
Doktorum banada onu önerdi. Kızımda kullandim hic leke olmadi. Tavsiye ederim.HANIMLAR HANGI GÜNEŞ KREMI DAHA IYI BENIM GÜNEŞE KARŞI ALERJIM OLUŞTU BU 2. GEBELIGIMDE DOKTOR PHARMACERIS ONERDI AMA ÇOKTA ICIME sinmedi
Parıldayan ışık demek canımNe kadar güzel meyra ismi anlamı neydi
Benim dogumum eylulde afp degerim biraz yuksek cikmisti kendi doktorum, detayliyi erkene alalim dedi. 20. Haftanin icinde gittik ama bence ne kadar gec o kadar iyi, doktor organlari vs daha iyi gorebilir.Canım çok teşekkür ettimnot alıyorum
Ve hangi haftada gideceksin 20 ve 22. Haftada die biliyorum ama
Canım sen hamilesin bunda çekinecek bir şey yok normalde bende regli iken içemezdim yiyemezdim ama şimdi mecburen içiyorum da yiyorum da Müdürüm diğer çalışan arkadaşta tutmuyor ama tutsalar da engel olamam kendimeYa ramazan başladı iş yerinde haliyle hiç su içemedim . Ama artık başka bi çözüm bulacağım . Yapacak birşey yok bebeğim için . Gerçekten az içiyordum 1-1.5 litre gibi doktorum Dedi ki o senin hakkın . Çocuğun hakkı nerde ? Haklı kadın . Kızım da tembel çıktı benim gibi . Yerinde takılıyorduyeterki o iyi olsun midem de bulansa içeceğim bu kan ilaçlarını vitaminleri .
Canım ben la roche alacağım yorumlardan çok memnun kalan var kız kardeşim bioderma alacak eczacı önermiş biraz kişinin tercihine göre de değişiyor onda solante vardı pek memnun kalmadı mesela memnun kalanlar varHANIMLAR HANGI GÜNEŞ KREMI DAHA IYI BENIM GÜNEŞE KARŞI ALERJIM OLUŞTU BU 2. GEBELIGIMDE DOKTOR PHARMACERIS ONERDI AMA ÇOKTA ICIME sinmedi
Normal canm. Ayakta kalip yoruldugun zaman da fazla hissedemezsin ben bu ara fazla çikolata yemeye başladım. Çikolata yiyince hareketleriyle bende bazen hissedemeyince hemen çikolata ya sarılıyorumMerhaba arkadaslar bebek hareketlerini ne sıklıkta hissetmeye basladiniz ben su an 18. Haftamdayim ilk gebeligim oldugu icin tecrubesizim. Iki gundur bebegin hareketlerini hissetmiyorum bundan once gunde bir kere bazen iki uc kere hissettigim oluyordu. Acaba bu haftalarda normal mi bazi gunler hissedip bazi gunler hissetmemek? Tecrubeli anneler deneyimlerinizi anlatabilir misiniz?
Aaa bizimde öyle kuzu inşallah nasip olursa denk gelmeyelim
Anlamı da çok güzelEvet en dogrudu o canim
Bebek yağı kullanma tuylenme yapiyormus doktorum soyledi. Istersrn doktoruna bir sor sana uygun birsey onerir.
Doktorum banada onu önerdi. Kızımda kullandim hic leke olmadi. Tavsiye ederim.
Parıldayan ışık demek canım
Kuzum eşim Rizeli evleri var orada bizde nasipse inşallah Ordu-Trabzon/bunlar yolda giderken bir kaç yere uğramak olarak diğer türlü -Rize-Artvin istiyoruz hayırlısıyla o günleri görelim de bayramda planladım Rabbim nasip ederse tabiay güzel olursa bakkk en aZından 2 çay içeriz ordu giresun trabzon rota inşallah güzel olur havalar bide denizde yapabilsek
Canım doktorlar evet hissedemezsin dio ama bende hissediyorum benim zıpır hareketli ondan mi bilemedim 14.haftadan sonra rüyamda kasigimdan gobegim tarafına hoppidikben hissediyorum çok net ama bugün başka doktor hissetmen mümkün değildir dedi 20 den önce hissedilmez sen öyle sanıyorsun dedi oysa ki hissediyorum
Kuzum eşim Rizeli evleri var orada bizde nasipse inşallah Ordu-Trabzon/bunlar yolda giderken bir kaç yere uğramak olarak diğer türlü -Rize-Artvin istiyoruz hayırlısıyla o günleri görelim de bayramda planladım Rabbim nasip ederse tabiDenk gelsek çay içsek hele Uzungöle karşı ne güzel olur
Giresun düşündüm ama içeriye çok giremeyiz yol üzerindekileri görüp Rizeye geçeriz diye düşündüm kuzum çok içeride mi kalıyor Mavi göl uzungöl gibiyse yine gidilir akşama doğru Uzungöle geçerim misal sonra Rize yapabilirimevet canım çok güzel oralar bende gitmek isterdim bellimi olur belki kaçarız artvin rizeye
Ayrıca benim eşimde trabzonlu ama seninki de tam koyusu
Ayrıca giresun kümbete çıkarken mavi gol die biryer var saklı cennet tatlim
Bana da doktorum 22.haftayı öneriyorum ayrıntılı için demişti canım. Organlar gelişimini iyice tamamlamış oluyo ve net görülüyo, daha erken olunca bazı şeylerden emin olunamıyo demiştiBenim dogumum eylulde afp degerim biraz yuksek cikmisti kendi doktorum, detayliyi erkene alalim dedi. 20. Haftanin icinde gittik ama bence ne kadar gec o kadar iyi, doktor organlari vs daha iyi gorebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?