Kati Hindistan cevizi yagi kullan iyi geliyor. Cildin kurumus
Bebeyağıı katı Hindistan cevizi yağı bebek losyonu hepsini kullanıyorumkarnım yine pul pul soyuluyor her gün sabah akşam nemlendirmeme rağmen. inşallah bu çatlama belirtisi değildir
Canım, teşekkür ederim iyiyim çok şükür.Amin canım benim inşallahNasılsın
Merhaba arkadaslar bebek hareketlerini ne sıklıkta hissetmeye basladiniz ben su an 18. Haftamdayim ilk gebeligim oldugu icin tecrubesizim. Iki gundur bebegin hareketlerini hissetmiyorum bundan once gunde bir kere bazen iki uc kere hissettigim oluyordu. Acaba bu haftalarda normal mi bazi gunler hissedip bazi gunler hissetmemek? Tecrubeli anneler deneyimlerinizi anlatabilir misiniz?
Canım, teşekkür ederim iyiyim çok şükür.
Bir süredir şu serviks kısalığı ile uğraşıyorum
Bu haftalarda kaç olmalı bir ölçütü var mı bilmiyorum.
Erken doğum riskinden korkttuğum içinde yapmak isteyipte yapamadığım çok şey var
17.haftamda 31mm olarak ölçüldü.
Arada kasık ağrılarım ve vajina da baskı endişesinile gittiğimde doktor böyle bir durumdan bahsetti ve çok hareketli bir hayat tarzım olmamasını önerdi.
Sizlere de tavsiyem; özellikle bu haftalardan itibaren doktorunuz ölçmese bile düzenli olarak rahim uzunluğuna bakmalarını rica edin.
Çünkü sabit kalmıyor, kısalabiliyor..
Hahah iyi ki nasılsın diye sordun değil mi
Kızlar selamlar . Dün kendi doktoruma gittim . Herhangi bi kanama alanım yokmuş kanama vajinada yoğun mantar olduğu için tahriş olmuş Altan bakarken doktor yine kanadı . Fitil ve krem verdi . Bebek haftasıyla uyumlu hatta bi kaç gün önden gidiyor şükür . Ama suyu az içiyorsun bence dedi. Suyu bebeğin biraz az geldi dedi günde en az 3 litre su içmem gerektiğini söyledi . Su nasıl artar kızlar böyle birşeyle karşılaştınız mı bu haftalarda ? 1 ay sonrasına da detaylı ultrasondan randevu aldık.
15-16.haftalarda belirtiler hep azalıyor mu acaba sadece gögüsler büyüdü öyle karnım daha belirgin ama 14.haftadan sonra gayet iyiyim bel ağrım kasık sızım kalmadı ama onlar hissettiriyordu bebeğimi şimdi 2 hafta dolsa da doktora gitsem iyi olduğunu görsem diyorum sanırım hissedene kadar bu telaş oluyorbenim 2. gebelik olduğu halde halen bazı günler bir seyirme hissediyorum bazen hiç yok bazen akşamları 1 kere .
hafta hafta artacak hissetmeler merak etme sen erken bile hissetmişsin .
hissetmeye başlayınca da bu başlayacak bugün hiç oynamadı acaba neden , bi gidip dr a görüneyimler endişeler .hep birbirini kovalarken bir bakmışız doğum zamanı gelmiş.
Kızlar selamlar . Dün kendi doktoruma gittim . Herhangi bi kanama alanım yokmuş kanama vajinada yoğun mantar olduğu için tahriş olmuş Altan bakarken doktor yine kanadı . Fitil ve krem verdi . Bebek haftasıyla uyumlu hatta bi kaç gün önden gidiyor şükür . Ama suyu az içiyorsun bence dedi. Suyu bebeğin biraz az geldi dedi günde en az 3 litre su içmem gerektiğini söyledi . Su nasıl artar kızlar böyle birşeyle karşılaştınız mı bu haftalarda ? 1 ay sonrasına da detaylı ultrasondan randevu aldık.
Suya bağladım kendimi resmen . İlaçlarımı da düzenli içmeye başladım . Herşey bebeğim iyi olsun yeterki . Onun için . Doktor çok tehlike görse daha sık çağırırdı değil mi .Olur mu canım söylemen çok iyi oldu bak 2 hafta sonra gittiğimde inşallah bende sorarımBende mm bilmiyorum belki netten öğrenebiliriz araştırmak gerek Sürekli kontrol ettir canım inşallah bir durum olmaz ondan yapıyordur korkma aşırı hareketli davranmazsın tabi ki onlar iyi olsun da insan zor olsa da 9 ay yatıyor kalkmıyor ne yapalım
Maşallah canım geçmiş olsun iyiymiş annesi biraz fazla su içecek daha da iyi olacak korkma suyunu eksik etme yanında hep şişeni bulundur suyu sadece suyla sağlayabilirsin başka yolu yok mesela öğlene kadar 1 lt öğleden sonra akşama kadar 1 lt öyle yatana kadar 3 lt bulunur yaz geliyor zaten insan ister istemez içiyor
Canım çok geçmiş olsun...Kızlar selamlar . Dün kendi doktoruma gittim . Herhangi bi kanama alanım yokmuş kanama vajinada yoğun mantar olduğu için tahriş olmuş Altan bakarken doktor yine kanadı . Fitil ve krem verdi . Bebek haftasıyla uyumlu hatta bi kaç gün önden gidiyor şükür . Ama suyu az içiyorsun bence dedi. Suyu bebeğin biraz az geldi dedi günde en az 3 litre su içmem gerektiğini söyledi . Su nasıl artar kızlar böyle birşeyle karşılaştınız mı bu haftalarda ? 1 ay sonrasına da detaylı ultrasondan randevu aldık.
Tabi ki canım sadece artık daha da su içmemizi öneriyorlar normal bir durum sıkıntı yaratsa sürekli kontrol ederdi ufak bir eksiklik vardır onuda hemen dengelersin merak etmeSuya bağladım kendimi resmen . İlaçlarımı da düzenli içmeye başladım . Herşey bebeğim iyi olsun yeterki . Onun için . Doktor çok tehlike görse daha sık çağırırdı değil mi .
Ya ramazan başladı iş yerinde haliyle hiç su içemedim . Ama artık başka bi çözüm bulacağım . Yapacak birşey yok bebeğim için . Gerçekten az içiyordum 1-1.5 litre gibi doktorum Dedi ki o senin hakkın . Çocuğun hakkı nerde ? Haklı kadın . Kızım da tembel çıktı benim gibi . Yerinde takılıyordusuyun tadını sevmeye çalış , iş yerinde farklı evde farklı su markası kullanıyoruz.evdeki suyun tadı daha çok hoşuma gidiyor .bence öncelikle farklı 1-2 marka su markası dene bazı suyun tadı hoş gelmiyor bana .
yine işemiyorsan içine kayısı at 3-5 tane yada cilek veya nane at .bence denemeye değer.
suyu başka birşey ile yerine koyamazsın sevmeye çalışmak en iyisi
Evet 2 gün düşük tehlikem var diye progestan fitil kullandım . Her doktora güvenmemek lazım demek bir de işin tuhafı yaşadığım stres de cabası . Uyku bile uyuyamadım .Canım çok geçmiş olsun...
Çok sevindim, bak herşey yolunda çok şükür.
Su bebek için çok değerli, günde 3 tl su içerden bu sorun ortadan kalkar.
Allahin izniyle cnm cabucak o gunleride goruruz insallahbenim 2. gebelik olduğu halde halen bazı günler bir seyirme hissediyorum bazen hiç yok bazen akşamları 1 kere .
hafta hafta artacak hissetmeler merak etme sen erken bile hissetmişsin .
hissetmeye başlayınca da bu başlayacak bugün hiç oynamadı acaba neden , bi gidip dr a görüneyimler endişeler .hep birbirini kovalarken bir bakmışız doğum zamanı gelmiş.
Haber verdiğin için sağol canımKızlar hepsiburada da çatlak kremi ve güneş kreminde indirim olmuş lierac,solante ve la roche düşünen varsa baksın derim
Mantar için bisey verdimiKızlar selamlar . Dün kendi doktoruma gittim . Herhangi bi kanama alanım yokmuş kanama vajinada yoğun mantar olduğu için tahriş olmuş Altan bakarken doktor yine kanadı . Fitil ve krem verdi . Bebek haftasıyla uyumlu hatta bi kaç gün önden gidiyor şükür . Ama suyu az içiyorsun bence dedi. Suyu bebeğin biraz az geldi dedi günde en az 3 litre su içmem gerektiğini söyledi . Su nasıl artar kızlar böyle birşeyle karşılaştınız mı bu haftalarda ? 1 ay sonrasına da detaylı ultrasondan randevu aldık.
Bir krem ve 1 er gün arayla kullanımlı vajinal fitil verdi . İnşallah azalır . Dün baya mantar vardı .Mantar için bisey verdimi
Ne yapman gerekiyomus
Merhaba arkadaslar bebek hareketlerini ne sıklıkta hissetmeye basladiniz ben su an 18. Haftamdayim ilk gebeligim oldugu icin tecrubesizim. Iki gundur bebegin hareketlerini hissetmiyorum bundan once gunde bir kere bazen iki uc kere hissettigim oluyordu. Acaba bu haftalarda normal mi bazi gunler hissedip bazi gunler hissetmemek? Tecrubeli anneler deneyimlerinizi anlatabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?