2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
ben hissediyorum çok net ama bugün başka doktor hissetmen mümkün değildir dedi 20 den önce hissedilmez sen öyle sanıyorsun dedi oysa ki hissediyorum
Yok cnm ben 16 haftada gittim doktor kendi sordu hissetmeye basladin mi diye . Bende evet hafif hafif hissediyorum dedi iyi dedi bazı doktorlari anlamıyorum.

Hanımlar oğlan anası kervanına bende katıldım ben henüz hiç hissetmedim doktor ilk hamilelik olduğu için 20-22.haftada ancak hissedersin dedi 20.hafta ayrıntılı ultrason var dedi hayırlısı bakalım neler yapılıyo bu ayrıntılı ultrasonda bilgisi olan varmı uzunmu sürüyo pahalı bişeymi bu

Yazdiklarini okurken benimde gozlerim doldu canim kardeslik bambaska bir bag icimizdeki kucucuk canli bile bunun farkinda hissedebiliyor mucize bir sey. Dedigin gibi nerden nerelere geldik bugunumuze sukur. Bende hareketlerini hissedebilmek icin cikolata muz ve armuta sariliyorum iki gundur bunlara ragmen kipirdamayinca cok korktum ama sukurler olsun bugun hissettim. Dogmadan bunlari yasiyorsak kim bilir dogduktan sonra neler hissedecegiz annelik bambaska bir sey sanirim...

Solenteden neden memnun kalmadi bende onu almayi dusunuyordum doktor onermisti

Hanimlar cok tesekkur ederim bilgi icin Güneş kremi lo roche o zaman alayim çatlakkremlerinden hangisini önerir siniz

Hayırlı olsun oğlun canım sağlıkla doğsun

Herkese iyi ramazanlar nasilsiniz arkadaslar?
Bende hamileligi ogrendikten sonra bel agrisi da beraberinde basladi. Ve su son gunlerde inanilmaz artti kalkarken otururken beni cok zorluyor. Bel derken de sag tarafta tam kalca bitimi bel baslangici olan yer. Doktora da sormustum zamaninda cok ustune dusmemisti ama artik zorlanmaya basladim daha bu aylardan. Ayni durumu yasayan var mi? Ortopediye falan mi gitmem gerek hamileyken bu durumda ne yapilabilir ki?

Cok sagolun kizlar once whtsapp a pdf sonucunu atti testi gonderen kadin.O anda nabzim bi 160 a cikmistir.10 saniye gecmeden aradi soyledi.Cok sukurler olsun.
Benim bu sira sirtim agrimaya basladi ve sag kasigim fitik agrisi gibi.Bacagimi acarken,adim atarken tek bir nokta agriyor.Sizlerde de var mi ?

Selam canım, benim daha çok belim ağrıyor, ve bahsettiğin kasık ağrısı da var.
Yani hareket ederken daha çok hissettiriyor kendini, özel bölgemle bacak arasında bir top var gibi.
Doktora gittiğimde sorduğumda, anlamlı ağrılar gibi değil dedi.
Kendini çok yorma önerisinde bulundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…