2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
İyi ramazanlar olsun inşallah
Bel ağrın kuyruk sokumunda yakınsa eğer geçmişte Totonun üzerine bir düşme vs oldu mu?
Çünkü kuyruk sokumunda ve bel bölgesinde geçmişte yaşanan küçük kazaların etkisi bile hamilelikte kaslarım ve bağların gevşemesi ile kendini çok belli ediyormuş.
Özellikle 16 ve sonra ki haftalarda.
Sen yine de istersen bir ortopedi doktoruna görün ve ayakta çok duymamaya çalış.
Geçmiş olsun arkadaşım.

Cok tesekkur ederim. Kuyruk sokumuna yakin degil aslinda direkt arka sag kisimda. Benim biraz kemiklerim gucsuz, cabuk kirilan bir kemik yapim var bebek de kemiklerden kalsiyumu alinca mi acaba bu agrilar fazlalasti diyorum insallah gecer diyecegim de gectigi bir gun olmadi karnim buyudukce agirlastikca daha da zorlanmam umarim. Hafta icinde doktora gorunecegim mutlaka tekrar cok sagol canim

Ya aynisi biliyomusun.Sanki bir top var.Hatta kontrol ediyorum acaba fitik mi var diye.Hani kasik sancisi degil bu hareket halindeyken oluyor benim de.Yatayim bari butun h.sonu.Aklim orda hep nedense.

Hala cam rende kullaniliyor
Cam rende değişmediyse herşey aynidir gibi. Ek gidaya gecisin değiştiğini öğrendim yeni biz meyveyle başlardık simdi sebze yogurt meyve diye geciliyormus. Yeni ogrenci olucaz artik bol bol yardimlasiriz bebislerimizi buyutcez

B
En daima bunu yasiyorum genckizlgmdan beri .çok az su icerim acaba sebebi bumu ki
Bilgi icinde tesk

Canım böyle bir sorunun varsa, o zaman ihmal etme doktora görün bence de.
Belki de kalsiyum takviyesi verir...
Tekrar geçmiş olsun

Ayni durumu yasadim hatta iki buklum yürüyordum. Doktorum magnezyun verdi. Iyi geldi 2 haftada anca gecti. Biraz ayakta dursam yine hafif agrir

Meyvenin tadini alinca sebzeyi yemiyorlar o yüzden o siralama. Valla ben 3 gun kuralina falan uymadim. Sukurler olsun kızımda yeme problemi yaşamadım.

Ayni durumu yasadim hatta iki buklum yürüyordum. Doktorum magnezyun verdi. Iyi geldi 2 haftada anca gecti. Biraz ayakta dursam yine hafif agrir

Iki buklum evresine geldim sanirim elim belimde yuruyorum resmen. Pazartesi ilk isim doktora gitmek artik. Kadin dogum doktorunuz mu verdi?

Iki buklum evresine geldim sanirim elim belimde yuruyorum resmen. Pazartesi ilk isim doktora gitmek artik. Kadin dogum doktorunuz mu verdi?
Evet kadin dogumcum verdi. Hatta geçmese bende ortopediye gidecektim. 1 haftada anca duzeldim. Magnezyum iyi geldi. Bence sanada iyi gelir. Gecmezse baska bolume gidersin.

Ben en çok emzirme olayını özledim . İnşallah doya doya emzirmek nasip olur. Biz bebek hareket etmiyor diye endişe ediyoruz ama bazen uyuyor bebek onlar sonuçta uyuyan cocuk hareket etsin istiyoruz . Doğunca bu sefer aman uyusun da beş dakika dinleneyim diye fırsat kolluyor insan sonra uyuyan bebegin resimlerine bakıp sevmeler falan çok güzel günler bizi bekliyor inşallah

Birde uyuyan bebeğin, çok uyudu diye gidip gelip nefesini dinlemekten oturamamak var

Uzman birinden Hamile yogası veya hamile Pilatesi dersleri alabilirsin oldukça faydalı olur

Hala bebeğin hareketlerini hissetmemem normal mi ? Var mı benimle aynı durumu yaşayan? 19. Haftaya girdim
İlk hamileleğin ise normalmiş canım.
20 ya da 22 haftalarda nimet hissedilirmiş.
Kelebek çırpınışı gibi de olmuyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…