- 30 Mayıs 2016
- 1.067
- 1.674
- 133
İyi ramazanlar olsun inşallahHerkese iyi ramazanlar nasilsiniz arkadaslar?
Bende hamileligi ogrendikten sonra bel agrisi da beraberinde basladi. Ve su son gunlerde inanilmaz artti kalkarken otururken beni cok zorluyor. Bel derken de sag tarafta tam kalca bitimi bel baslangici olan yer. Doktora da sormustum zamaninda cok ustune dusmemisti ama artik zorlanmaya basladim daha bu aylardan. Ayni durumu yasayan var mi? Ortopediye falan mi gitmem gerek hamileyken bu durumda ne yapilabilir ki?
İyi ramazanlar olsun inşallah
Bel ağrın kuyruk sokumunda yakınsa eğer geçmişte Totonun üzerine bir düşme vs oldu mu?
Çünkü kuyruk sokumunda ve bel bölgesinde geçmişte yaşanan küçük kazaların etkisi bile hamilelikte kaslarım ve bağların gevşemesi ile kendini çok belli ediyormuş.
Özellikle 16 ve sonra ki haftalarda.
Sen yine de istersen bir ortopedi doktoruna görün ve ayakta çok duymamaya çalış.
Geçmiş olsun arkadaşım.
Selam canım, benim daha çok belim ağrıyor, ve bahsettiğin kasık ağrısı da var.
Yani hareket ederken daha çok hissettiriyor kendini, özel bölgemle bacak arasında bir top var gibi.
Doktora gittiğimde sorduğumda, anlamlı ağrılar gibi değil dedi.
Kendini çok yorma önerisinde bulundu.
Cam rende değişmediyse herşey aynidir gibi. Ek gidaya gecisin değiştiğini öğrendim yeni biz meyveyle başlardık simdi sebze yogurt meyve diye geciliyormus. Yeni ogrenci olucaz artik bol bol yardimlasiriz bebislerimizi buyutcezHala cam rende kullaniliyor
Bnmde almam lazm yaBir krem ve 1 er gün arayla kullanımlı vajinal fitil verdi . İnşallah azalır . Dün baya mantar vardı .
En daima bunu yasiyorum genckizlgmdan beri .çok az su icerim acaba sebebi bumu kisen az su içiyorsan o yüzdende kurtulamıyorsun , ya o mantarı 2 kere oldum hayattan bezme sebebi nasıl iğrenç birşey o
karbonatlı su ile temizleyebilirsin bunu birde sirke ile yapıyorlar .abdest alır gibi yıka .hatta leğen olup içine su ve sirke yapıp otururdu arkadaşım 5 dk kadar mikropu kırıyor .
Karbonat Vajinal Mantara İyi Gelir mi?
Karbonat, vajinal mantar tedavisinde yaygın olarak kullanılan unsurlardan biridir.
Bir tutam karbonatın su ile karıştırılması ve ortaya çıkan karışımın vajinaya uygulanması sonucu vajinal mantardan kurtulmak mümkün olmaktadır.
Ph dengesi bozulan ve asidik bir yapıya bürünen vajina, karbonat sayesinde eski yapısına kavuşmaktadır.
Muhakkak git . Benim alttan muayane etti doktorum o kadar mantar tahriş etmiş ki çok kanadı. Ciddi anlamda ilerlemiş . Bugün bile az az kan geliyor . Hele bi iltihap aktı bugün şok oldum .Bnmde almam lazm ya
Doktora gidince danisaym
Ne kadar mantarmis oyle cn.Muhakkak git . Benim alttan muayane etti doktorum o kadar mantar tahriş etmiş ki çok kanadı. Ciddi anlamda ilerlemiş . Bugün bile az az kan geliyor . Hele bi iltihap aktı bugün şok oldum .
Benim çok kaşıntım olmuyordu dar kıyafet giyersem kaşınıyordu . O yüzden çok farkedemedim mantar olduğunu .Ne kadar mantarmis oyle cn.
Kaşintidan nasi durdun
Canım böyle bir sorunun varsa, o zaman ihmal etme doktora görün bence de.Cok tesekkur ederim. Kuyruk sokumuna yakin degil aslinda direkt arka sag kisimda. Benim biraz kemiklerim gucsuz, cabuk kirilan bir kemik yapim var bebek de kemiklerden kalsiyumu alinca mi acaba bu agrilar fazlalasti diyoruminsallah gecer diyecegim de gectigi bir gun olmadi karnim buyudukce agirlastikca daha da zorlanmam umarim. Hafta icinde doktora gorunecegim mutlaka tekrar cok sagol canim
Ayni durumu yasadim hatta iki buklum yürüyordum. Doktorum magnezyun verdi. Iyi geldi 2 haftada anca gecti. Biraz ayakta dursam yine hafif agrirHerkese iyi ramazanlar nasilsiniz arkadaslar?
Bende hamileligi ogrendikten sonra bel agrisi da beraberinde basladi. Ve su son gunlerde inanilmaz artti kalkarken otururken beni cok zorluyor. Bel derken de sag tarafta tam kalca bitimi bel baslangici olan yer. Doktora da sormustum zamaninda cok ustune dusmemisti ama artik zorlanmaya basladim daha bu aylardan. Ayni durumu yasayan var mi? Ortopediye falan mi gitmem gerek hamileyken bu durumda ne yapilabilir ki?
Meyvenin tadini alinca sebzeyi yemiyorlar o yüzden o siralama. Valla ben 3 gun kuralina falan uymadim. Sukurler olsun kızımda yeme problemi yaşamadım.Cam rende değişmediyse herşey aynidir gibi. Ek gidaya gecisin değiştiğini öğrendim yeni biz meyveyle başlardık simdi sebze yogurt meyve diye geciliyormus. Yeni ogrenci olucaz artik bol bol yardimlasiriz bebislerimizi buyutcez
Ayni durumu yasadim hatta iki buklum yürüyordum. Doktorum magnezyun verdi. Iyi geldi 2 haftada anca gecti. Biraz ayakta dursam yine hafif agrir
Evet kadin dogumcum verdi. Hatta geçmese bende ortopediye gidecektim. 1 haftada anca duzeldim. Magnezyum iyi geldi. Bence sanada iyi gelir. Gecmezse baska bolume gidersin.Iki buklum evresine geldim sanirim elim belimde yuruyorum resmen. Pazartesi ilk isim doktora gitmek artik. Kadin dogum doktorunuz mu verdi?
Birde sıcak banyo yap masaj yapsin esin dedi. Sicak banyo yaptim. Banyoda belimi ovdum. Oda iyi geldi.Iki buklum evresine geldim sanirim elim belimde yuruyorum resmen. Pazartesi ilk isim doktora gitmek artik. Kadin dogum doktorunuz mu verdi?
Ben en çok emzirme olayını özledim . İnşallah doya doya emzirmek nasip olur. Biz bebek hareket etmiyor diye endişe ediyoruz ama bazen uyuyor bebek onlar sonuçtaYazdiklarini okurken benimde gozlerim doldu canim kardeslik bambaska bir bag icimizdeki kucucuk canli bile bunun farkinda hissedebiliyor mucize bir sey. Dedigin gibi nerden nerelere geldik bugunumuze sukur. Bende hareketlerini hissedebilmek icin cikolata muz ve armuta sariliyorum iki gundur bunlara ragmen kipirdamayinca cok korktum ama sukurler olsun bugun hissettim. Dogmadan bunlari yasiyorsak kim bilir dogduktan sonra neler hissedecegiz annelik bambaska bir sey sanirim...
Birde uyuyan bebeğin, çok uyudu diye gidip gelip nefesini dinlemekten oturamamak varBen en çok emzirme olayını özledim . İnşallah doya doya emzirmek nasip olur. Biz bebek hareket etmiyor diye endişe ediyoruz ama bazen uyuyor bebek onlar sonuçtauyuyan cocuk hareket etsin istiyoruz . Doğunca bu sefer aman uyusun da beş dakika dinleneyim diye fırsat kolluyor insan sonra uyuyan bebegin resimlerine bakıp sevmeler falan çok güzel günler bizi bekliyor inşallah
Herkese iyi ramazanlar nasilsiniz arkadaslar?
İlk hamileleğin ise normalmiş canım.Hala bebeğin hareketlerini hissetmemem normal mi ? Var mı benimle aynı durumu yaşayan? 19. Haftaya girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?