2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Malesef denizlinin de devlet hastaneleri berbat. Ilk gebeligimde kanamam geldi. Pazar gunu oldugu icin devlet hastanesine gittim. Beni dogumhaneye gonderdiler. Alttan muayene icin hazirladi ebe. Uzerimi bile örtmedi. Doktoru kapidan görüyordum. 20dk beni bekletti. Oturmus çekirdek yiyiyordu. O kadar sinirim bozuldu ki. Geldiginde spakulum takarak muayene etmek istedi. Bende bebege zarari olurmu diye sordum. Bana bagirdi istemiyorsan muayene olma git dedi. Bende sinirlendim ona bagirdim. Ne bagiriyorsun birşey sordum duzgun cevap ver dedim. Iyice sinirim bozuldu aglayarak çıktım orada. Hayatta bir daha devlete gitmem

haklısın benim ilk gebelik diye bilemedim bi gideyim dedim daha da gitmem

Bende 2li fitil kullanmıştım yeniden tekrarldı şimdi 6lı fitil birde yıkama jeli verdi geçmiyor midemde çok yanıyor

Her devlet aynı değil.
Ben çok memnunum. Ama benim kuzenim ebe hastane de biraz torpilliyim
Sirke yakar dediler ben yapmadım sirkeye bol su sadece ama sen yine de dene tabii geçer inşallah
Ev yapımı sirke bulursanız efsane marketten alınma organikler bile aynı etkide değil onurda denedim en başarılısı sirkeli suydu

Günaydın ☀

Aynı durumdayım birde bebekle konuş diyorlar onura yapamıyorum bir garip geliyor
Biz esimle espri yapiyoruz komik komik konusuyoruz .Umarim alinmiyolardir Konus icinden geldigi gibi illa oksayip karnini duygusal seyler soylemene gerek yok.Akisina birak.Biz nelerr nelerr diyoruz diyorum ya komik oluyor

Gecmis olsun. Bende de idrar yolu enf olustu dun monurol ictim bir tane gecmezse antibiyotik baslariz dedi doktorum bol bol su iciyorum idrar yanmasi gecti ama karin agrim devam ediyor hala pazartesi tekrar test yaptircm insallah gecer en kisa zamanda

Bende idrar yanması değil de idrar gelince ağrı oluyor hala geçmedi.
Piyeloseptyl içiyorum 2 hafta oluyor bi kere de o tek kullanımlık antibiyotik içtim geçmedi işte.
Hepşmize geçmiş olsun inşallah biter bu enfeksiyon

Birde uyuyan bebeğin, çok uyudu diye gidip gelip nefesini dinlemekten oturamamak var
Evet oğlum 12 :50 de doğdu. Neyse odaya geçtik emzirme Faslı falan sonra bebek uyudu yatağa yatirdik annem koltukta uyudu eşim bebeğin başında sandalyede uyudu ben sabaha kadar oğlumu izledim herkes huzurla uyurken benim için oğlumu izlemek en büyük huzurdu.

Hangi hastahane canm senin gittiğin. Genelde devlet öyle çok yoğun ve ilgisizler ozellerde Suriyeli dolu aslında ama biraz üst kesim oluyor galiba onlar. Annemin komsusu var Suriye li çok temiz aile hanımı da öyle çok kültürlü efendi insanlar. Adam oradayken patronmus zaten burdada yine atolyesini açtı kadin görse başını kaldirip bakmaz. Evleri tertemiz . Ama ben kirada otururken ustumuzde vardı bı Suriyeli illallah ettik çok pis çok kaba asla laftan anlamaz bı aileydi. Bizim burda Sultangazi haseki eğitim ve araştırma hastanesi açıldı çok büyük çok güzel diyorlar ama ben gitmedim bilmiyorum detayli ultason için belki gidebilirim

Kötü bı tecrübe olmuş spektulum gebeyken takilmaz ki rahim filmi için bide aşılama öncesi rahmi açmak için takmislardi bende . Bilemedim ben olsam bende kalkar giderdim

Kötü bı tecrübe olmuş spektulum gebeyken takilmaz ki rahim filmi için bide aşılama öncesi rahmi açmak için takmislardi bende . Bilemedim ben olsam bende kalkar giderdim
Bana göre de takılmaz. En cok kızdığım oturmus cekirdek yiyiyor. Demiyorki hasta icerde beni bekliyor. Her yer pisti. Yerler cekirdek kabuğu. Pişman oldum gittiğime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…