Ay ne kadar naziksin kuşum elini çabuk tuttun, çok teşekkür ederizz hepimizin anneler günü kutlu olsun, Rabbim yavrularımıza sağlıkla kavuşup, sağlıkla nice anneler günü kutlamayı nasip etsin
Kızlar bende yeni gördüm bu konuyu benimde Ekim’in 28 doğacak İnşAllah bebeğim bu bebeğimin ultrason görüntüsü sizce kızmı erkek mi doktor henüz bişey demedi
Oğlum doğduğunda hastahane vermişti sudo krem ben de kalitesiz diye çöpe atmaya kalktm eşim bı dur dedi netten bakalım meğer çok meşhur bı kremmis o gün bugun hala kullanırız çok memnunum isilik pişik tarzı şeylerde çok faydasini gördük meme ucu çatlak kremi olarak da kullanılıyor.
Ay ne kadar naziksin kuşum elini çabuk tuttun, çok teşekkür ederizz hepimizin anneler günü kutlu olsun, Rabbim yavrularımıza sağlıkla kavuşup, sağlıkla nice anneler günü kutlamayı nasip etsin
Kızlar bende yeni gördüm bu konuyu benimde Ekim’in 28 doğacak İnşAllah bebeğim bu bebeğimin ultrason görüntüsü sizce kızmı erkek mi doktor henüz bişey demedi
Ilk yarı :) Anneler Gunumuz..
Hepimizin kutlu olsun.
Bu tarz gunleri aslinda sevmiyorum heleki bugun tv kanallari,sosyal paylasim alanlari anneler gunu kutlamalariyla dolucak...Annesi olmayan,yeni kaybetmis,senelerce ugrasip anne olamayan binlerce insan varken bu kadar göze sokmak ne bileyim...Empati yapiyorum cok kotu hissederdim ben.
Canım youtubedan Dr. Kağan Kocatepe'nin videolarına baktım, sen de bak istersen. Nasıl yapıldığını kısaca gösterdiği videoları var.Kadın doğumcu da yapabiliyor diyor, kendisi de yapıyormuş, perinatologa da gidilebilir diyor.
Ilk yarı :) Anneler Gunumuz..
Hepimizin kutlu olsun.
Bu tarz gunleri aslinda sevmiyorum heleki bugun tv kanallari,sosyal paylasim alanlari anneler gunu kutlamalariyla dolucak...Annesi olmayan,yeni kaybetmis,senelerce ugrasip anne olamayan binlerce insan varken bu kadar göze sokmak ne bileyim...Empati yapiyorum cok kotu hissederdim ben.
O kadar haklısın ki... böyle günleri abartmadan kutlamak lazım. Annelerimiz babalarımız başımızın tacı, değerini bir günle zaten ölçemeyiz. Günün anlam ve önemine binaen tabi ki kutlayalım ama annesiz, babasız kişileri, hiç anne baba olamayan kişileri de düşünelim.
Buradaki annelerimizin ve anne adaylarımızın günü kutlu olsun arkadaşlar. Yavrularımızla, annelerimizle sağlıkla nice anneler günü kutlayalım inşallah
Arkadaşlar daha önce yazılmıştı e bebekte emzirme ürünlerinde indirim var . Hatta GittiGidiyor Sitesinde e bebek Satıcısından emzirme sütyeni ve atleti ücretsiz Kargo ile alabilirsiniz ben aldım bir tanede anne bakım çantası aldım epey uyguna geldi
Günaydın dostlarım . Mutlu pazarlar . Annelik doğurmak değil bence sadece, onu kalbinde hisseden anne olmayı çok dileyen ve gerçekten hakedenlerin anneler günü kutlu olsun . Dün kuranı Kerim olurken meal de okuyayım dedim . Buluğ çağına ermeden kaybedilen evlatlar orada hep bebeğimiz olarak kalacakmış . Cennette göreceğiz inşallah ve anne duygusunu orada da tadacağız . O meali ve tefsirini görünce ağlamaktan kendimi alamadım . Cennette o meleklerimizi doya doya koklarız inşallah .