2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Birde arkadaşlar göğüs pompası alma konusunda kafam çok karışık sizce alınmalı mı alınmamalı ? E bebekte yine indirimde indirimi de kaçırmak istemiyorum ama diğer yandan arkadaşlarım gerek kalmazsa boşuna almış olacaksın diyor . Karar veremedim

Atmayarak iyi yapmissin. Cok guzel bir krem.
Yaptım ben
Teşekkür ederim canım.
Gelir inşallah
Insallah gelir. Cok guzel bir krem. Sadece pisik icin degil herseyi geciriyor. Elinde yarami oldu sür cabuk iyileştiriyor.
Bu arada bazen şeffaf su gibi renksiz kokusuz akıntısı olan var mı ? Bi kaç damla ya da biraz bu normal mi ?
Normal canim. Yesil ve kokulu olmadıkça akinti normal zaten olacak devamli
Bence dogumdan sonra gerekirse al. Sürekli indirime giren bir ürün

Ayni şeyi bende hissettim
Hele Allah korusun annemi kaybetsem tv tel bugun hicbiseyi acmazdm herhal
En kotu gunm olurdu diye dusundm

Kesinlikle katılıyorum

Teşekkürler canım

Var canım ve bu dönemde çok normal.
Kokusuz ve renksizse korkulacak birşey yok demek sanırım...
Ben dünden beri kafama bunu taktım . Ya amniyon sıvısı sızıyorsa diye . Benim Bayadır böyle akıntım oluyor su bildiğin ama çamaşırımda kuruyunca beyaz krem rengini alıyor .

Ben dünden beri kafama bunu taktım . Ya amniyon sıvısı sızıyorsa diye . Benim Bayadır böyle akıntım oluyor su bildiğin ama çamaşırımda kuruyunca beyaz krem rengini alıyor .
Bu hafta bende de sık sık oldu. Ama daha önce kızlar buna benzer birşeyler yazmıştı, kafama takmadım. Dün kontrole gittim, dert etmediğim için sormadım ama bebek normaldi, suyuyla ilgili falan bir şey demedi doktor.

Biliyorum kuzum kremi kardeşim kullanıyordu bebeklerine
Mucize bi krem

Benim aslında crinone jel kullanırken de acayip su akıntı oluyordu. Belki de şimdi mantardan dolayıdır . Pinpirik göbek adım oldu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…