2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ay ne güzel, darısı başımıza...
18.haftayı yarıladık ama daha hissedemedim ben hiç...
Sırt üstü uzanıp hissetmeyi denedin mi hiç? Tatlı bir şeyler yedikten sonra bir müddet yat belki hissedersin sen de. Ben uzandığım zaman hissediyordum başlarda. Ama hissedeceksin sen de mutlaka. Hatta tekmeleyecek, belki karnının bir kenarında büzülüp kasacak seni, acaba bu yuvarlak şey kafası mı poposu mu diyeceksin :) hareket ettirmek için hafif hafif dürteceksin bebişini :) hep güzel şeyler olsun

Kontrolde bi söyliyim doktoruma bakalım ne dicek zaten şuan hiç ilaç içmiyorum vitamin olarak 16. hafta da başlıcaz

Çalışan anne olacaksan tatlım bence gerekli bir şey pompa. Onu da bebeğinden ayrı xaman geçirmeye başlayacağında da alabilirsin. Çocuğuna süt bırakmanın en acısız ve kolay yolu elektrikli pompalar.. Ben philips aventinkini almıştım çok memnun kaldım. Ama dün baktım 450tlden fazlaydı galiba, şimdi pompaların fiyatlarını bilmiyorum ama pahalı geldi bana.

Bel-kalca agrisi olmaz olur mu... hamileligin basindan beri cekiyorum ama son birkac haftadir dayanilmaz bir hal aldi. Bebegim yeter ki iyi olsun deyip cekiyorum onlar iyi olsunlar

Günaydın ,

doğum sonrası işe başlayacaksan almalısın .
ben sonra alırım diyip ötelemiştim , haftasında bebek sarılığından 1 gece hastanede yatınca acele ile manuel pompa aldık hiç işe yaramadı .sonra medella nın elektiriklisini aldık o güzeldi .2. ayda işe başlayınca iş yerindede sağıyordum .
çalışıyorsan kesin lazım olacak birşey ama doğum sonrasına da ötelenebilir.

Mide yanmasi icin cok erken degil mi ya ? Yaniyor midem birksc gundur.

benimde inceden başladı Cuma kontrolüm var gaviscon yazar herhalde .

Ahhh inşallah canım, önerilerini dikkate alıp deneyeceğim...
Amin, hep güzel şeyler olsun inşallah

Ciddi ciddi böyle bir konu açılmış öyle mi.

Bende QUOTE="Thelittleprince, post: 59903613, member: 763089"]
Ahhh inşallah canım, önerilerini dikkate alıp deneyeceğim...
Amin, hep güzel şeyler olsun inşallah
[/QUOTE]
Bende sol tarafıma yatınca hissediyorum hep. Sessiz bir ortam olunca daha fazla hissediliyor.

Canım normal ben 3.aya girdiğimde bildiğin belim tutuldu elektrik çarpmış gibi oldu hatta bir günde inanılmaz korktum 2 hafta bayağı acı çektim dönemiyorum yatamıyorum doktorum vitaminlerini kullanmaya başla hormonlar yapmış olabilir yoksa fizik tedaviye yönlendireceğim dedi çok şükür geçti şuanda hissetmiyorum eğer seninde geçmezse şiddetlenirse fizik tedaviye gidip hareketlerle hafifletmen gerekebilir ama normalde hamileliğin hele ki ilerleyen aylarında sıklaşıyormuş
Ben dünden beri kafama bunu taktım . Ya amniyon sıvısı sızıyorsa diye . Benim Bayadır böyle akıntım oluyor su bildiğin ama çamaşırımda kuruyunca beyaz krem rengini alıyor .
Canım doğuma kadar artarak devam eden akıntılar olacaktır bende de var sarı beyaz önemli olan kokusuz olması sıkıntı değil benim bir keresinde 2 gün boyunca sıvım gitti sandım sırıksıklam oldum ama çok şükür bir şey yoktur korkma

Ay çok güldüm ya

Günaydın kızlar..
Özellikle yorulunca dayanılmaz bi bel ağrım var..
Bebiş kendine yer açıyor ama hayat kalitem daha 15.hafta da değişti asla şikayetçi değilim
Sizde de var mı ağrı?
Ben yorulunca bel ağrım çok oluyor. Bide bu ara halsizlik baş dönmesi oluyo nedense. Oruçlu gibi fenalasiyorum bazı saatler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…