2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ay kuzum sen daha dikkatli ol o zaman. Tabii ki yine başına gelecek diye değil. Elinden geleni yapmak iç rahatlığı için
Benim çok şükür sıkıntılı geçmedi bine bulantı ne kanama sadece ağrılı işte önce kasık ağrısı bi ara mide şimdide bel ağrısı çekiyorum. Bi de çok bünyem zayıf fena bi grip atlattım ilaçsız günlerce yattım.
Hamiş olunca vücudun da ayak uydurmaya çalışıyor işte minicik 2.kalbe olacak o kadar

Sanırım bu dediğiniz kesinlikle doğru oğlumda geç döllenme yumurtlama sonrası tuttu simdi kız erken döllenme yumurtlamadan önce ilişki

Sanırım bu dediğiniz kesinlikle doğru oğlumda geç döllenme yumurtlama sonrası tuttu simdi kız erken döllenme yumurtlamadan önce ilişki
Aynen dediğim gibi bilimsel açıklamasıda var .
Ben pek bişey diyemiyorum çünkü biz çok birliktelik yaşadık
Kızım birinde tutunmus

Hayat zor canım..illa ev araba için değil de geçinmek için çalışan ya da rahat yaşama konfora alışıldığı için çalışan bayanlar var.. Çünkü tek maaş zor. Bi de o kadar yıl okuyup hemşire öğretmen doktor avukat falan olanlar var.. Onlarında çalışmak en büyük hakkı emek vermişler onca sene..
Bayanın durumunu bilmiyorum ama en azından annaanne babaanne dede baksa ya da bakıcı kendi ev ortamında daha mantıklı olurdu bebek için
Rabbim kolaylıklar versin çalışan annelere

Aynen dediğim gibi bilimsel açıklamasıda var .
Ben pek bişey diyemiyorum çünkü biz çok birliktelik yaşadık
Kızım birinde tutunmus ♥
Benim de öncesi tam yumurtlama günü sonrası da var
Kafam çok karışık
Senin öncesi olmuş büyük ihtimalle x dayanıklı sağlam durmuş

Benim de öncesi tam yumurtlama günü sonrası da var
Kafam çok karışık
Senin öncesi olmuş büyük ihtimalle x dayanıklı sağlam durmuş ❤
Benım dediğim gibi regl sonrası her gün nerdeyse oldu
Taa kii hamile oldugumu öğrenene kadar
O yüzden ben bu deneyi 2. Çocuğumda gerçekleştiricem

Senınde karışık o halde net olarak yumurtlama sonrası deseydın erkek olması yüksekti şimdi yine %50 50

Aynen yavrum hangisi tuttu bilemiyorum
Pepapp diye uygulama var körolasıca ona işaretlemişim hep ilişkileri
Bence de 2.de denemek lazım unutmazsak

Reactions: H E
Aynen yavrum hangisi tuttu bilemiyorum
Pepapp diye uygulama var körolasıca ona işaretlemişim hep ilişkileri
Bence de 2.de denemek lazım unutmazsak
Sen 2. Ne zmaan düşünüyosun
Eşime kalsa hemen ama ben diyorum 3 yaş olsun

Ben ovulasyon testi kullanmıştım kürtajdan sonra dengem değiştimi diye kontrol etmek için .
O yüzden bebeğin döllendiği günü biliyorum

Aaa gec dollenmede erkek mi oluyomus.Benimki gec dollenmeymis.Doktor 9.haftada dedi 8.haftadasin gec dollenme demisti ve biri erkek.Gerci icimde bir his 2.nin hala erkek oldugunu soyluyor bakalim yarina netlesicek

Aaa gec dollenmede erkek mi oluyomus.Benimki gec dollenmeymis.Doktor 9.haftada dedi 8.haftadasin gec dollenme demisti ve biri erkek.Gerci icimde bir his 2.nin hala erkek oldugunu soyluyor bakalim yarina netlesicek
Geç döllenme değilde daha çok yumurtlamadan sonraki günlerde olan birlikteliklerde erkek olasılığı yüksek :)

Geç döllenme değilde daha çok yumurtlamadan sonraki günlerde olan birlikteliklerde erkek olasılığı yüksek :)

Normal sartlarda senede 1-2 defa yumurtluyorum pkodan dolayi da ilk kez yumurtlama hissetmistim hatta ovulasyon testi aldim.Testi yapip deneyelim bakalim bir diye beraber olmustuk o da tek atisti.Bu da bilimselligi kanitliyor yine :)

Aslında tek bir ilişki yeter ı günü yakaladıktan sonra
Demekki hayırlısı böyleymiş ♥
Rabbiö evladınıza sağlıkla sıhhatle kavustursun inşallah
Bak buna katiliyorum. Adetten sonra kızımdan dolayi firsat bulup yapamadık. 1 kez iliski yaşandı ve ben anneme gittim. Annemlerdeyken hamile oldugumu ogrendim. Esimi aradim ben hamileyim dedim saka mi yapiyorsun dedi 1 kere yaşanan iliski ile kaldim

Bu ilk oğlumda bende de oldu. Adet günüme 3gün falan vardı birde. Tek ilişki de hamile kaldım.

Ayy sağolsun oglumdan bizde fırsat bulamiyoruz 1 birliktelikle hamile kaldim bu kez
Ama ilkinde aylarca 2 gune bir ugrasmistik veren allah bir kerede de veriyor iste

1.ci doğum ve bebeğe bağlı kuzum
Zor bi doğum ve zor bi bebek olursa açarım arayı ama Rabbim kolaylaştırırsa 2 yıl peş peşe büyüsünler..
Eşinin tuzu kuru tabii hemen ister bence 1.bebeğe göre karar verirsiniz sizde.. Arkadaşımın hamileliği zor geçti bebekte huysuzdu eşi 2 3 isterken 1.hamilelikte pes ettiler ikisi de 2.ciyi düşünmüyor
Ooo senin güzelmiş tam kıvamında olmuş benim denk geldi bebiş

Bu ilk oğlumda bende de oldu. Adet günüme 3gün falan vardı birde. Tek ilişki de hamile kaldım.
Ayy sağolsun oglumdan bizde fırsat bulamiyoruz 1 birliktelikle hamile kaldim bu kez
Ama ilkinde aylarca 2 gune bir ugrasmistik veren allah bir kerede de veriyor iste

Hey maşallah..
Ne doğurganmışsınız.. Maşallah maşallah
Bizim 3.atışta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…