Yaparken hissetmiyorsun zaten işi durduğum an tutuldugumu farkediyorum. Ise başladım şimdilik bu yeter sağolsun eşim yardım ediyor ev isine bide kanamali ve sıkıntılı başlangıç yaptım Kasım da kürtaj oldum zaten 2 yıldır üstümüzde bi çocuk baskısı olana sahip çıkalım diye uğraşıyoruz.
Ay kuzum sen daha dikkatli ol o zaman. Tabii ki yine başına gelecek diye değil. Elinden geleni yapmak iç rahatlığı için
Benim çok şükür sıkıntılı geçmedi bine bulantı ne kanama sadece ağrılı işte önce kasık ağrısı bi ara mide şimdide bel ağrısı çekiyorum. Bi de çok bünyem zayıf fena bi grip atlattım ilaçsız günlerce yattım.
Hamiş olunca vücudun da ayak uydurmaya çalışıyor işte minicik 2.kalbe olacak o kadar
Bu işlerde inandıgım tek şey yumurtlama öncesi sonrası ilişkiler onunda bilimsel açıklaması var .
Yumurtlama öncesi birlikteliklerde kız yüksek ihtimal çünkü x spermi y spermine göre daha uzun yaşıyor .
Yumurtlama sonrası birlikteliklerde de y spermi hızlı oldugu için x den önce yumurtaya ulaşıyor .
Diğer hertürlü yöntem yalan dolan ..
Cinsiyetin ne önemi var ya ne bilim hep dediğim Allahım sağlıklı olsun
Selam kızlar bir kaç gündür girememiştir gruba şimdi geçmişi de okudum geldim. Biz bugün doktora gittik yine bebeğimiz 18+3 ama maşallah az biraz önde gibi boyu 20 cm e yakın 19,70 gibi kilosu 260 gram 1 haftada 55 gram almış fındık kurdum
Katılıyorum kocayı zengin edip ne olacan en afillisinden bir çift boynuz erkeğin 2 kaşığı varsa birini kiracan bunu bilirim. En az 1 yıl calismamayi düşünüyorum. 1 yıl geç ev alsamda olur ama zamanı asla geriye saramam
Hayat zor canım..illa ev araba için değil de geçinmek için çalışan ya da rahat yaşama konfora alışıldığı için çalışan bayanlar var.. Çünkü tek maaş zor. Bi de o kadar yıl okuyup hemşire öğretmen doktor avukat falan olanlar var.. Onlarında çalışmak en büyük hakkı emek vermişler onca sene..
Bayanın durumunu bilmiyorum ama en azından annaanne babaanne dede baksa ya da bakıcı kendi ev ortamında daha mantıklı olurdu bebek için
Rabbim kolaylıklar versin çalışan annelere
Aaa gec dollenmede erkek mi oluyomus.Benimki gec dollenmeymis.Doktor 9.haftada dedi 8.haftadasin gec dollenme demisti ve biri erkek.Gerci icimde bir his 2.nin hala erkek oldugunu soyluyor bakalim yarina netlesicek
Aaa gec dollenmede erkek mi oluyomus.Benimki gec dollenmeymis.Doktor 9.haftada dedi 8.haftadasin gec dollenme demisti ve biri erkek.Gerci icimde bir his 2.nin hala erkek oldugunu soyluyor bakalim yarina netlesicek
Normal sartlarda senede 1-2 defa yumurtluyorum pkodan dolayi da ilk kez yumurtlama hissetmistim hatta ovulasyon testi aldim.Testi yapip deneyelim bakalim bir diye beraber olmustuk o da tek atisti.Bu da bilimselligi kanitliyor yine :)
Bak buna katiliyorum. Adetten sonra kızımdan dolayi firsat bulup yapamadık. 1 kez iliski yaşandı ve ben anneme gittim. Annemlerdeyken hamile oldugumu ogrendim. Esimi aradim ben hamileyim dedim saka mi yapiyorsun dedi 1 kere yaşanan iliski ile kaldim
Bak buna katiliyorum. Adetten sonra kızımdan dolayi firsat bulup yapamadık. 1 kez iliski yaşandı ve ben anneme gittim. Annemlerdeyken hamile oldugumu ogrendim. Esimi aradim ben hamileyim dedim saka mi yapiyorsun dedi 1 kere yaşanan iliski ile kaldim
Ayy sağolsun oglumdan bizde fırsat bulamiyoruz 1 birliktelikle hamile kaldim bu kez
Ama ilkinde aylarca 2 gune bir ugrasmistik veren allah bir kerede de veriyor iste
1.ci doğum ve bebeğe bağlı kuzum
Zor bi doğum ve zor bi bebek olursa açarım arayı ama Rabbim kolaylaştırırsa 2 yıl peş peşe büyüsünler..
Eşinin tuzu kuru tabii hemen ister bence 1.bebeğe göre karar verirsiniz sizde.. Arkadaşımın hamileliği zor geçti bebekte huysuzdu eşi 2 3 isterken 1.hamilelikte pes ettiler ikisi de 2.ciyi düşünmüyor
Ooo senin güzelmiş tam kıvamında olmuş benim denk geldi bebiş
Ayy sağolsun oglumdan bizde fırsat bulamiyoruz 1 birliktelikle hamile kaldim bu kez
Ama ilkinde aylarca 2 gune bir ugrasmistik veren allah bir kerede de veriyor iste