kızlar merhaba, bebek 6 aylık olunca kreşe verecektim ve işe dönecektim. herşeyi hazırlamıştım yani. az önce kreşi aradım yaş gruplarını değiştirmişler 1 yaş öncesini almıyorlarmış. bakacak kimse yok bakıcıya da güvenmem o yüzden kreş en idealiydi fakat şuan da bulamıyorum ne yapıcam ya
Ay bunu görümcem demişti bana yeni evliyken benden on yaş büyük bende dedim ki sen yanlış biliyorsun istersen amuda kalk erkekten gelen kromozama bakar o iş
Bu işlerde inandıgım tek şey yumurtlama öncesi sonrası ilişkiler onunda bilimsel açıklaması var .
Yumurtlama öncesi birlikteliklerde kız yüksek ihtimal çünkü x spermi y spermine göre daha uzun yaşıyor .
Yumurtlama sonrası birlikteliklerde de y spermi hızlı oldugu için x den önce yumurtaya ulaşıyor .
Diğer hertürlü yöntem yalan dolan ..
Cinsiyetin ne önemi var ya ne bilim hep dediğim Allahım sağlıklı olsun
Benimde öyle ya.. İftara misafirim vardı yoruldum sonrası tutulma gibi birşey oldu. Bacak arama yastık koyup yattım sahura da kalkamadım eşim kendi hazırladı birşeyler sabah yine vardı şimdi açıldı daha..
Olsun ya ne yapalım şükür buna da
Ya ne kadar gereksiz ve sacma sapan konular açılıyor. Ne kadar sıkıntılar çekip zor aşamalardan geçip anne olmak için canını ortaya koyan insanlar var. Onlara sorsan sağlıklı olsun bir bebegim olsun yeter de. Su konuya bakın ne kadar sacma Eki Görüntüle 2268272
kızlar merhaba, bebek 6 aylık olunca kreşe verecektim ve işe dönecektim. herşeyi hazırlamıştım yani. az önce kreşi aradım yaş gruplarını değiştirmişler 1 yaş öncesini almıyorlarmış. bakacak kimse yok bakıcıya da güvenmem o yüzden kreş en idealiydi fakat şuan da bulamıyorum ne yapıcam ya
Ya ne kadar gereksiz ve sacma sapan konular açılıyor. Ne kadar sıkıntılar çekip zor aşamalardan geçip anne olmak için canını ortaya koyan insanlar var. Onlara sorsan sağlıklı olsun bir bebegim olsun yeter de. Su konuya bakın ne kadar sacma Eki Görüntüle 2268272
Canm insanogluyuz
Bnm 2 oglm vardi 3. ye bi kizim olur belki diyerek girdim .çok şükur Rabbim de nasip etti. Ama bu başliklari çok takip ettim
3-4kizi olup erkek isteyen esler var
Veya bir anne herzamn bi kiz çocugu olsun ister
Yani ben çokda absürt bulmuyorum
Koşullar yaşantilar olarak bakmak lazim
teşekkürler tatlım bakalım artık ne yapacaksam kadın çalışsın diyorlar ama kreşler ile ilgili hiç bir düzenleme yok ne yapıyor bu kadar insan çok merak ediyorum
Baş dönmesi halsizlik bende de var canım geçen hafta 3 gün rapor aldım vertigo var bir de bende onun atakları geldi ama halsizlik ve ara ara baş dönmeleri geçmedi hala bu hafta
Günaydın kızlar..
Özellikle yorulunca dayanılmaz bi bel ağrım var..
Bebiş kendine yer açıyor ama hayat kalitem daha 15.hafta da değişti asla şikayetçi değilim
Sizde de var mı ağrı?
yiğenim bakıcısından sonra bakıcılara olan bakışım değişti .içinde insanlık varsa çokta güzel bakıyor .
kreş hatta zor olanı sabah uykudan kaldır sıcak yatağından al götür daha bir zor çoçuk için .
elti hariç aileden kimse yokmu yakınında para ile baktırsan bunu işi olarak görüp yapanlar daha hakkıyla yapabilir .
yiğenim bakıcısından sonra bakıcılara olan bakışım değişti .içinde insanlık varsa çokta güzel bakıyor .
kreş hatta zor olanı sabah uykudan kaldır sıcak yatağından al götür daha bir zor çoçuk için .
elti hariç aileden kimse yokmu yakınında para ile baktırsan bunu işi olarak görüp yapanlar daha hakkıyla yapabilir .
teşekkürler tatlım bakalım artık ne yapacaksam kadın çalışsın diyorlar ama kreşler ile ilgili hiç bir düzenleme yok ne yapıyor bu kadar insan çok merak ediyorum
Zor bi durum.
Kreşler aslında doğru olanı yapıyor en azından 1 yaşına kadar bebeğin annesi ile büyümesi daha anlamlı ve güzel.
Yakında yok mu kimse canım ya da bakıcı tutup evin içine güvenlik koyman olabilir
Benimde öyle ya.. İftara misafirim vardı yoruldum sonrası tutulma gibi birşey oldu. Bacak arama yastık koyup yattım sahura da kalkamadım eşim kendi hazırladı birşeyler sabah yine vardı şimdi açıldı daha..
Olsun ya ne yapalım şükür buna da ❤
Zor bi durum.
Kreşler aslında doğru olanı yapıyor en azından 1 yaşına kadar bebeğin annesi ile büyümesi daha anlamlı ve güzel.
Yakında yok mu kimse canım ya da bakıcı tutup evin içine güvenlik koyman olabilir
Katılıyorum kocayı zengin edip ne olacan en afillisinden bir çift boynuz erkeğin 2 kaşığı varsa birini kiracan bunu bilirim. En az 1 yıl calismamayi düşünüyorum. 1 yıl geç ev alsamda olur ama zamanı asla geriye saramam
Ya bende yoruluyorum ama yaparken değil herşey bittikten sonra çıkıyor acısı bende de..
Ben ilk kez evdeyim ramazanda.. Diğer seneler hep çalıştım iftarda evde bile değildim i. Şimdi eşimde bende biraz olsun o ruhu yaşatmak istiyoruz evde
Bu da birşey mi 8 haftalık hamileyken gün bendeydi kek börek, ev yemeğinden daha zor
Allah hepimize sağlık güç kuvvet versin canım
Ya bende yoruluyorum ama yaparken değil herşey bittikten sonra çıkıyor acısı bende de..
Ben ilk kez evdeyim ramazanda.. Diğer seneler hep çalıştım iftarda evde bile değildim i. Şimdi eşimde bende biraz olsun o ruhu yaşatmak istiyoruz evde
Bu da birşey mi 8 haftalık hamileyken gün bendeydi kek börek, ev yemeğinden daha zor
Allah hepimize sağlık güç kuvvet versin canım
Yaparken hissetmiyorsun zaten işi durduğum an tutuldugumu farkediyorum. Ise başladım şimdilik bu yeter sağolsun eşim yardım ediyor ev isine bide kanamali ve sıkıntılı başlangıç yaptım Kasım da kürtaj oldum zaten 2 yıldır üstümüzde bi çocuk baskısı olana sahip çıkalım diye uğraşıyoruz.