2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ayy sağolsun oglumdan bizde fırsat bulamiyoruz 1 birliktelikle hamile kaldim bu kez
Ama ilkinde aylarca 2 gune bir ugrasmistik veren allah bir kerede de veriyor iste
Benim ilk bebegim tup bebek ne zorluklarla oldu. 2.ci de sok oldum
Hey maşallah..
Ne doğurganmışsınız..❤ Maşallah maşallah
Bizim 3.atışta
Ne dogurgani. 1.bebeğim tüp bebek zorluklarla oldu

Ay yaaa
Tam da evdeki işe yaramaz bebek yağlarını kullanıcam die sevinmiştim
Zamanında almıştım kaç senedir duruyo öylesine vücut için
Bende kullanıyordum doktorum kullanma tuylenme yapar dedi. Şok marketten kati hindistan cevizi yağı al istersen. Cok is görüyor

Bende 1.teste inanamadim 3.de tamam demekki hamileyim dedim o kadar sürpriz oldu
Ben test yapmadim inatlastim bir onceki ay adetim 10 gun gecikmisti. Test yaptim 1 saat sonra adet oldum. bu seferde ayni olacak diye yapmadim. 13 gun gecikti doktora gittim. Anlattim kis mi var acaba diye gittim. Ultrasonda bir bakti keseyi gordum. Hastanenin onunde oturdum ağladım. Oyle soka girdim. Bir onceki ayda düşük yapmissindir dedi doktor

Normalde öğretmenlik mezunuyum ama memur olarak çalışıyorum öğretmen olan arkadaşlarimda ara verdiler çocuğum için konforumdan bir müddet feragat edeceğim mecbur. Işi tamamen bırakmak akıl karı değil zaten

Evet canım o kadar emek verince mantıklı olmuyor zaten mesleği bırakmak.

Hayırlısı olsun canım hakkımızda hepimizin

Aynen cnm biz hiç cinsiyet icin dua etmedik Allah'ım hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip et dedik.

Kizlarr gozlerime yakin yanaklarimin ust dıs bolgeleri kirmizi lekelendi 1 lira capinda. bi de beyaz tenliyim solante pregna alayim diyorum hepsiburadada indirim devam ederken onerir misiniz???

Kizlarr gozlerime yakin yanaklarimin ust dıs bolgeleri kirmizi lekelendi 1 lira capinda. bi de beyaz tenliyim solante pregna alayim diyorum hepsiburadada indirim devam ederken onerir misiniz???
Benim doktorum pharmaceris onerdi. Cildi yenileme özelliği var. Bende beyaz tenliyim. Cildimde leke olmadi bir onceki gebeligimde de. Solente yağlı bir kremmis sivilce yapar demisti eczacı. Yinede sen bilirsin bir araştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…