- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Kan akışından dolayı canım hem ileri de zor olmasın diye alıştırmak gerekiyor hatta bacak arasına yastık çok iyi oluyorBen şuan daha rahat yatıyorum canım evet bi süre sonra dikkat etmek gerekiyo ama ilerde göbüşler büyüyecek bizde çok rahatsız olucaz bende şimdilik rahat takılıyorum sağ sol ve sırt üstü biraz daha karnım büyüsün dikkat edicem.
Ben özele gidicem ama devletten hiç umudum yok canım ben burda gitsem beni perinatoloğa yollamazlar hatta ikili testi bile yapmadılar bana devlette Bursadayim ben bu arada belki orda daha kolaydır.
Çok geçmiş olsun canım inşallah bi seferlik bişeydir.
Bayada ilaç kullaniyomuşsun sen ya inşallah başkasına gerek kalmaz bende söylediğin ilk üç ilacı kullanıyorum.
Birde ilk eczaneden regenesis Max alınca yanında bebiş defteri verdiler o çok hoşuma gitti benim.
Gruba hoşgeldin canım.
Bizde de aynisiBasindan beri yasak.Oyle sartlamis ki kendini bebeklere bisey olur diye dudaktan operken de opup cekiyo hemen
Elimden geldigince aliyorum. Ilk gebelikte almadim dogum sonrasi cok bitkin dustum. Bu ilaclar bizi doguna hazirliyor.Offf bu kadar ilacı düzenli kullanabiliyor musun. Benim kan ilacı sabah aç karnına tiroid ilacı bide magnezyum var. Unutmayim diye hep göz önünde tutuyorum ilaçları
Sagol canimBen şuan daha rahat yatıyorum canım evet bi süre sonra dikkat etmek gerekiyo ama ilerde göbüşler büyüyecek bizde çok rahatsız olucaz bende şimdilik rahat takılıyorum sağ sol ve sırt üstü biraz daha karnım büyüsün dikkat edicem.
Ben özele gidicem ama devletten hiç umudum yok canım ben burda gitsem beni perinatoloğa yollamazlar hatta ikili testi bile yapmadılar bana devlette Bursadayim ben bu arada belki orda daha kolaydır.
Çok geçmiş olsun canım inşallah bi seferlik bişeydir.
Bayada ilaç kullaniyomuşsun sen ya inşallah başkasına gerek kalmaz bende söylediğin ilk üç ilacı kullanıyorum.
Birde ilk eczaneden regenesis Max alınca yanında bebiş defteri verdiler o çok hoşuma gitti benim.
Gruba hoşgeldin canım.
Benım de sat 10/01/2019 dt 17/1072019Merhaba arkadaşlar,
Grubunuzu bir süredir sessiz takip ediyordum. Artık ben de aranıza katılmak istedim.
34 yaşımdayım, İzmir'de yaşıyorum, 18. haftamdayım, erkek bebek bekliyorum.
Son doktor kontrolüm geçen haftaydı, doktorum (aynı zamanda çok yakın arkadaşım olur) 4'lü test istedi (ikilide problem çıkmamıştı), testte sıkıntı çıkmadı. Heyecanla 20 haftayı bekliyorum ayrıntılı ultrason için.
Hepinize sevgiler.
@H E tüm bilgilerimi aşağıya ekliyorum beni de listeye kaydedebilirsen sevinirim;
yaş 34
sat 10/01/2019
dt 17/10/2019
cinsiyet erkek
ilk bebek
şehir izmir
başlangıç kilom 78
Kızlar düşündüm devlet hastanesinde ayrıntılı ultrason yapılabilir diye arkDasım İzmir’de yaptırmış perinetologa randevu alınmıyor önce kadındoğumdan randevu alınması gerekiyormuş anadolu yakasında fsm birde ilhan varank var çokmu ileri tarihe verirler sizce ayrıntılı ultrason için geçin kaldım 24. Haftaya kadar yapılabilir sanırım devlette yaptıranlar çokmu önce randevu aldılar?
Bizde de aynisiBasindan beri yasak.Oyle sartlamis ki kendini bebeklere bisey olur diye dudaktan operken de opup cekiyo hemen
O OZSER0801 özeldemi yaptırıcaksın bende bu işe hiç girişmeyim boşuna sinirlerimi bozucam hastanelerde yoksaBen 17+3 de bi devlet hastanesine gittim dolu dedi. 18+1 Bezmialem aradım o da 18 haftaya kadar gelenlere veriyoruz alamayız dedi. Başka bi kadın Doğum evine gittim 18+3 de o da veremeyiz dedi. Sanırım işin özü 18/24 hafta arası fakat doktorum 20 ye kadar erken oluyor bebek tam gelişimi tamamlasın dedi 22 yi geçirirsen yeri azalıyor cekim zor oluyor demişti.
Hahahah cok güldüm
21-22. Haftalar en uygun zamanKizlar detayli ultrason icin en ideal hafta 21 diyorlar.Dogru mu ? Sizler ne zaman yaptiracaksiniz ? Dun kontrolde randevu al simdiden dedi doktorum da ne zamana alayim bilemedim.Izmirde ya da simdi bulundugum yerde alicam ona gore.Kafam karisik.
İzmir için yer önerebilirim ben istanbuldayım ablamın doktoru herkes çok memnunKizlar detayli ultrason icin en ideal hafta 21 diyorlar.Dogru mu ? Sizler ne zaman yaptiracaksiniz ? Dun kontrolde randevu al simdiden dedi doktorum da ne zamana alayim bilemedim.Izmirde ya da simdi bulundugum yerde alicam ona gore.Kafam karisik.
Fikirlere acigim.Burda da arkadaslardan tavsite alabilirim.İzmir için yer önerebilirim ben istanbuldayım ablamın doktoru herkes çok memnun
Ben varımBideee artık nerdeyse 20. Haftaya geldim hala hissetmiyorum bebek hareketleri. 8 Haziran detaylı ultrason tarihimiz ama öncesinde de bunun İçin bi gitmek istiyorum.
Karın kasları kuvvetli olanlar bebek hareketlerini geç m hissediyor acaba. İlk gebelik bide karnım da kuvvetli. Var m benim gibi hissetmeyen hala?
Herkese selam, özel sağlık sigortası benim detaylı ultrason ücretimi karşıladı, ama ayakta tedavi limitinden düşülmüş tabi.
Selam canım, doktorumun kendi muaynehanesine 13. haftada ilk trimester detaylı ultrasonu yapılmıştı bana, perinatolog takibindeyim, onlar fatura veriyor ben sigortadan geri alıyorum daha sonra. Yalnız sigorta temsilcisi detaylının ödenmesi için perinatolog kaşesi lazım demişti, benimki zaten öyleydi. Bebiş daha küçüktü o zamanArkadasım vesilesi ile baltalimanı kemik hastanesinden randevu almıştım ama radyolog çekeceği icin doktorum cok sıcak bakmadı perinatolog ceksin dedi. Özelden de randevu aldım. Bu arada aradığım bir cok özelde Haziran’ın 15 ine kadar doluyuz dedi.
Ben 28 Mayıs da çekileceğim
Memorial mıydı? Nasıl geçti detaylı bebiş nasılmış biraz anlatsana
Ben kızımda tam 20 haftalikken cektirdim. Butun organlari gelişmişti. Bakalim bu sefer kacinci hafta yonlendirecek doktorum.Ben 17+3 de bi devlet hastanesine gittim dolu dedi. 18+1 Bezmialem aradım o da 18 haftaya kadar gelenlere veriyoruz alamayız dedi. Başka bi kadın Doğum evine gittim 18+3 de o da veremeyiz dedi. Sanırım işin özü 18/24 hafta arası fakat doktorum 20 ye kadar erken oluyor bebek tam gelişimi tamamlasın dedi 22 yi geçirirsen yeri azalıyor cekim zor oluyor demişti.
Hahahah cok güldüm
Ben 20.hafta doldu 21 den gun alirken cektirdim. Doktoruna sorsaydin keske kacinci hafta da alayim diye.Kizlar detayli ultrason icin en ideal hafta 21 diyorlar.Dogru mu ? Sizler ne zaman yaptiracaksiniz ? Dun kontrolde randevu al simdiden dedi doktorum da ne zamana alayim bilemedim.Izmirde ya da simdi bulundugum yerde alicam ona gore.Kafam karisik.
Canım troid ilacını neder kullanıyosun önceden mi vardı rahatsızlığın yoksa hamilelikte mi yükseldiOfff bu kadar ilacı düzenli kullanabiliyor musun. Benim kan ilacı sabah aç karnına tiroid ilacı bide magnezyum var. Unutmayim diye hep göz önünde tutuyorum ilaçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?