2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kan akışından dolayı canım hem ileri de zor olmasın diye alıştırmak gerekiyor hatta bacak arasına yastık çok iyi oluyor

Kızlar doktorunuz ne diyor bilmiyorum ama kan ilaçları ve demir ilaçlarını mecbur alıcaz takviye olarak. Hamilelikte ve doğumdan sonra çok ihtiyacımız var onlara.
Doğumda kan kaybımızı aza indirmek için depolarımız iyi olmalı
Bence siz isteyin

Bizde de aynisi Basindan beri yasak.Oyle sartlamis ki kendini bebeklere bisey olur diye dudaktan operken de opup cekiyo hemen

Offf bu kadar ilacı düzenli kullanabiliyor musun. Benim kan ilacı sabah aç karnına tiroid ilacı bide magnezyum var. Unutmayim diye hep göz önünde tutuyorum ilaçları
Elimden geldigince aliyorum. Ilk gebelikte almadim dogum sonrasi cok bitkin dustum. Bu ilaclar bizi doguna hazirliyor.
Sagol canim

Benım de sat 10/01/2019 dt 17/1072019

Ben 17+3 de bi devlet hastanesine gittim dolu dedi. 18+1 Bezmialem aradım o da 18 haftaya kadar gelenlere veriyoruz alamayız dedi. Başka bi kadın Doğum evine gittim 18+3 de o da veremeyiz dedi. Sanırım işin özü 18/24 hafta arası fakat doktorum 20 ye kadar erken oluyor bebek tam gelişimi tamamlasın dedi 22 yi geçirirsen yeri azalıyor cekim zor oluyor demişti.

Bizde de aynisi Basindan beri yasak.Oyle sartlamis ki kendini bebeklere bisey olur diye dudaktan operken de opup cekiyo hemen

Hahahah cok güldüm

O OZSER0801 özeldemi yaptırıcaksın bende bu işe hiç girişmeyim boşuna sinirlerimi bozucam hastanelerde yoksa

Kizlar detayli ultrason icin en ideal hafta 21 diyorlar.Dogru mu ? Sizler ne zaman yaptiracaksiniz ? Dun kontrolde randevu al simdiden dedi doktorum da ne zamana alayim bilemedim.Izmirde ya da simdi bulundugum yerde alicam ona gore.Kafam karisik.

Kizlar detayli ultrason icin en ideal hafta 21 diyorlar.Dogru mu ? Sizler ne zaman yaptiracaksiniz ? Dun kontrolde randevu al simdiden dedi doktorum da ne zamana alayim bilemedim.Izmirde ya da simdi bulundugum yerde alicam ona gore.Kafam karisik.
21-22. Haftalar en uygun zaman

İzmir için yer önerebilirim ben istanbuldayım ablamın doktoru herkes çok memnun

Doktor bana da regenesis multivitamin verdi ama hala decavit duruyor bi kutu. Ona m devam etsem hala ? Sormayı da unuttum doktora 19. Haftada decavit içmeye devam eden var m ?

Bideee artık nerdeyse 20. Haftaya geldim hala hissetmiyorum bebek hareketleri. 8 Haziran detaylı ultrason tarihimiz ama öncesinde de bunun İçin bi gitmek istiyorum.
Karın kasları kuvvetli olanlar bebek hareketlerini geç m hissediyor acaba. İlk gebelik bide karnım da kuvvetli. Var m benim gibi hissetmeyen hala?

Ben varım Henüz hiçbir şey hissetmiş değilim

O OZSER0801 özeldemi yaptırıcaksın bende bu işe hiç girişmeyim boşuna sinirlerimi bozucam hastanelerde yoksa

Arkadasım vesilesi ile baltalimanı kemik hastanesinden randevu almıştım ama radyolog çekeceği icin doktorum cok sıcak bakmadı perinatolog ceksin dedi. Özelden de randevu aldım. Bu arada aradığım bir cok özelde Haziran’ın 15 ine kadar doluyuz dedi.

Ben 28 Mayıs da çekileceğim

Herkese selam, özel sağlık sigortası benim detaylı ultrason ücretimi karşıladı, ama ayakta tedavi limitinden düşülmüş tabi.

Memorial mıydı? Nasıl geçti detaylı bebiş nasılmış biraz anlatsana

Selam canım, doktorumun kendi muaynehanesine 13. haftada ilk trimester detaylı ultrasonu yapılmıştı bana, perinatolog takibindeyim, onlar fatura veriyor ben sigortadan geri alıyorum daha sonra. Yalnız sigorta temsilcisi detaylının ödenmesi için perinatolog kaşesi lazım demişti, benimki zaten öyleydi. Bebiş daha küçüktü o zaman Organların gelişimine, kalp-damar vs. sistemlerin gelişimine bakılmıştı. Şimdi 22. haftada sanırım ikinci sefer yapacak, muayenede öyle söylemişti.

Ben kızımda tam 20 haftalikken cektirdim. Butun organlari gelişmişti. Bakalim bu sefer kacinci hafta yonlendirecek doktorum.

Ben 20.hafta doldu 21 den gun alirken cektirdim. Doktoruna sorsaydin keske kacinci hafta da alayim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…