2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar detayli ultrason icin en ideal hafta 21 diyorlar.Dogru mu ? Sizler ne zaman yaptiracaksiniz ? Dun kontrolde randevu al simdiden dedi doktorum da ne zamana alayim bilemedim.Izmirde ya da simdi bulundugum yerde alicam ona gore.Kafam karisik.

Benim dr da 21. haftada çektir en iyi hafta 21. hafta dedi ama o hafta bayram tatili .
20+2 ye özele randevu aldım .Cuma kontrolüm var sorucam yine .23 e bekle demez sanırım .

20.haftada net hissedersin. Suan 19.haftanin icindesin bu hafta gecsin ara ara hissetmeye başlarsın

Bana ilk hamileliğimde 19+3, bunda da onlarin ultrason verisine gore 5 gun önde cikmisti yine 19+3 e verilmis randevu

Bende henüz hissetmedim

Merhabaaa aramızaa hoşgeldin ♥
Merhaba hoşgeldiniz. Sat ile doğum tarihiniz çok uyumlu. Kaç günde bir adet olurdunuz yani adetler duzenli miydi
Canım aramıza hoşgeldin, sağlıklı bir hamilelik olsun...
Sağlıkla al sende evladını kucağına...

Hepinize teşekkür ederim, hoş bulduk.

Reactions: H E
Kızlar bugun doktor kontrolune gittim doktorum oruç tutmanda sakınca yok dedi ama çalışıyorum ben ve mide yanmam var tutamıyorum vijdan azabı çekiyorum şuan doktorum detaylı ultrasona baktırma gerek yok dedi.10 dk inceledi bebişi herşey yolunda ama sen yinede baktırıcam diyosan baktır dedi kafam karıştı baya decavite devam et dedi bu arada gittiğim doktor burdaki en iyi doktor randevu alamadım doluydu sıra aldım 2 saat bekledim doktor iyi oluncada ayrıntılı ultrason baktırma konusunda kafam karıştı

Oruc konusunda vicdan azabı asla çekme .
Benım eşimin ailesi full imam hamile oldugum 2 kişi biliyor onlarla konustum .
Bebeğin rızkına girme dediler .
Şuan senden besin aldığı dönem rabbim kaza diye bir kolaylık sunmus bize inşallah ilerde tutuxaz oruçlarımızı..

Detaylı konusunda ben hu teste çok önem veriyorum .
Ve uzun uzadıya bakılmasını istiyorum .

Benim karnimin belirli noktalarinda gun icinde ara ara bir sertlik olup normale donuyor bazen de minik pit pitlar oluyor. Bilmiyorum bebege yormali miyim ilk hamileligim ama ben oyle oldugunu tahmin ediyorum

bende öyle hissediyorum pıt pıt birşeyler oluyor , bebek oynaması bu işte .
gün gün hissetmelerde güçlenecek .

Benim karnimin belirli noktalarinda gun icinde ara ara bir sertlik olup normale donuyor bazen de minik pit pitlar oluyor. Bilmiyorum bebege yormali miyim ilk hamileligim ama ben oyle oldugunu tahmin ediyorum

Evet onlar bebek hareketleriymiş küçük küçük seyirme pıt pıt hissetmeler falan :)

Doktor ultrasonda hateket ediyor bak hissetmiyor musun dediii bende tık yok :) heyecanla bekliyorum ama 8 Haziran öncesi de meraktan bi gidip görmek istiyorum - hareket hissetmeyince insan daha çok merak ediyo.
İnanırmısın şuan bişey attı ama emin değilim şoktayım şuan bende çok merak ediyorum karnım çıktı benim kocaman bi karın hamilelik var ama bi belirti yok iyimi sağlıklı mı diye hep merak ediyorum İnşallah sende hissedersin çok değişik duygular içerisindeyim şuan ❤

Kizlar detayli ultrason icin en ideal hafta 21 diyorlar.Dogru mu ? Sizler ne zaman yaptiracaksiniz ? Dun kontrolde randevu al simdiden dedi doktorum da ne zamana alayim bilemedim.Izmirde ya da simdi bulundugum yerde alicam ona gore.Kafam karisik.
Canım kardeşime en iyi 22.haftasında dediler sanırım 21-22 değişiyor
Vicdan azabı çekme canım onun nimetinden kısamazsın ona günah değil mi günde 2-3 lt suyu oruç nasıl içeceksin Detaylı ultrasona çok önem veriyorum açıkcası 3lü 4lü taramayı nasipse yaptırmayı düşünmüyorum ama detaylıya muhakkak giderim hayırlısıyla o günlere gelirsek Perinatolog tarafından uzun uzun incelenmeli

İnşallah canım Rabbim kazamızı tutmayı nasip etsin

Bende araştırdım doktordan gelince baya baktım haklısın baktırmak gerekiyomuş en azından içim rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…