2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
hee o işte ...bazen banamı öyle geldi diyorsun bazen bağırsak hareketimiydi o diyorsun ya o bebek işte .
hadi gözün aydın .
artık günde en az bi 15-20 dk sırf sessizlik olsun da hissedeyim diye oturamasanda fırsatın olmuş oldu .

Canım troid ilacını neder kullanıyosun önceden mi vardı rahatsızlığın yoksa hamilelikte mi yükseldi
Önceden hep normaldi. Gebelikte 2.5 olması lazmmis benim ilk dört buçuk küsur çıktı o yüzden ilaç basladik. Her ay ölçüm yapıp dahiliyeye gidiyorum . Doğuma kadar ilaca devam dedi. Şuan normal e döndü ama ilacı kesmicez yukselmesini istemiyoruz dedi

Doktor ultrasonda hateket ediyor bak hissetmiyor musun dediii bende tık yok :) heyecanla bekliyorum ama 8 Haziran öncesi de meraktan bi gidip görmek istiyorum - hareket hissetmeyince insan daha çok merak ediyo.
Hareketleri hissetmeye baslayinca da biraz hareket etmesin hemen insan panik oluyor bize bu tatlı telaşı veren Rabbime şükürler olsun

Benimde ilk hamileliğimde oğlum ayağını öyle bir dayamıştı ki kaburgama kemik etime batmaya başlamıştı. İki gün o pozisyonda durdu. Kırıldı sanmıştım
Benim oğlum da sağ bobregime bir dayandi yedinci ayda doğuma kadar ne acı çektim yatamıyorum oturamiyorum bobregim agrio sırtım ağrıyo annem yere yatak açtı olmadı. Sonra rahmetli babam salonunun otuz senelik koltuklarini değiştirdi benim için doğuma iki ay kala annemde kalmıştım. Doğumdan sonra 28 gün kaldım sonra üç kişi evimize döndük.

2li 3lü test yapmışmıydın belki ondan istemedi

2li 3lü test yapmışmıydın belki ondan istemedi
Yok canım onlarıda yaptırmadım ben ama tamamen kendi isteğimle yaptırmadım Rabbim verdiği başım gözüm üsküne dedim kötü bişey çıksa yapratıcı hamilelik olmasın diye yaptırmadım ama ayrıntılıyı yaptırmak istiyorum

Anladım canım İnşallah yükselmez bende tiroid hastasıyım o yüzden sordum

Ayrıntılıyı yaptır bence. Bugün benimde kontrolüm vardı. Doktor iyice inceledi. Herhangi bir anomali gözükmüyor ama Detaylı da daha kesin sonuç olur dedi. Detaylı dan gün aldım bugün

Aaaa 2 oğlun olacak
Sağlıkla gelsinler
İsim düşündün mü bilmiyorum ama
Yaman Yamaç ismi çok uyumlu beğenirsen not et kuzum
Ben ediyorum her gördüğüm güzel ismi
Kızlar selam isim önerisi bende alabilirim
2.oglum alicam inşallah kucağıma bu saatten sonra değişme imkanı olmaz
Emir benim oğlumun Adi da ama demir kesinlikle istemiyorum
Emir demiri keser demişler

Bende yaptırmadım maşallah doktorunuz ilgiliymiş incelemiş gerek görmemiş bende yaptırmasam diyorum ara ara Allah’a emanetler

Burnumda eğrilik var hafiften aslında normalde hayatta yatamam nefes almam güç oluyor ama mecburum Sağlıklı ilerlesinler de
Tatlım bendede var bir tarafta et bir tarafta kemik zor nefes alıyorum sol tarafa yatınca nefes alıyorum sag tarafta tıkamıyorum eşime hep kicim donuk
Sinir oluyor

Ya teşekkür ederim güzel yorumun için ❤ Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…