2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Magnezyum eksikliğinden oluyor. Doktora söylerseniz büyük ihtimalle takviye verir

Surekli sol tarafinda yatmam imkansiz. Saga sols yat yuzustu ve sirt ustu yatma sadece
Magnezyum eksikligin var doktora söylersen verir canim

Vitaminlerle güvenmiyormuş öyle söylüyor. Ocean mummy aldım bugün onu kullancam canım
Bu ilaç kullandırtmayan doktoraları nereden buluyorsunuz ben kullanmak istemiyorum doktorda zorla kabul ediyor yazık:) kan değerlerimi aldım bugün çok düşük deil umarım ilaç vermez:)

Bana da son 2 3 haftadir 3 4 kez kramp girdi alt bacagima hatta sonuncusu daha bu sabah girdi inanilmaz agriyor oyle kolay da gecmiyor. Hic gebelikle bagdastirmamistim bu kramplari. Bu hafta randevum var bel agrisinin yanina bu kramplari da sorayim madem.

Vitaminlerle güvenmiyormuş öyle söylüyor. Ocean mummy aldım bugün onu kullancam canım
Doktorunu anlayabiliyorum ancak destek alırken merdiven altı üretim yapan firmalarınkini almıyoruz ki belli kriterleri taşıyan yapısal formları bileşenleri düzgün olan markaları ve ürünleri tercih ediyoruz. Bazı destekte ne kadar yesen de vitaminden alacağın miktarı alamıyorsun.

Bu ilaç kullandırtmayan doktoraları nereden buluyorsunuz ben kullanmak istemiyorum doktorda zorla kabul ediyor yazık:) kan değerlerimi aldım bugün çok düşük deil umarım ilaç vermez:)

Ben de ayni dusuncedeyim su ana kadar ne vitamin ne ilac kullanmadim. Dogal yollarla karsilamaktan yanayim.

Kızlar düşündüm devlet hastanesinde ayrıntılı ultrason yapılabilir diye arkDasım İzmir’de yaptırmış perinetologa randevu alınmıyor önce kadındoğumdan randevu alınması gerekiyormuş anadolu yakasında fsm birde ilhan varank var çokmu ileri tarihe verirler sizce ayrıntılı ultrason için geçin kaldım 24. Haftaya kadar yapılabilir sanırım devlette yaptıranlar çokmu önce randevu aldılar?

Benimde öyle başladı malesef 2 kez fitil kullandım birde vajina yıkama jeli kullanıyorum acil şifalr dilerim çok zor ve inatçı birden hemen kurtul inşallah

Benimde öyle başladı malesef 2 kez fitil kullandım birde vajina yıkama jeli kullanıyorum acil şifalr dilerim çok zor ve inatçı birden hemen kurtul inşallah
Doktor bana bir fitil verdi 6-7 tane vardi icinde onu kullandim. Akintim kokuluydu gecti. Offf ya bir turlu kurtulamadim. Idrar yolu icin ilac kullaniyorum. Ilac icmekten midem yaniyor. 6-7 tane ilac iciyorum gunde

Doktor bana bir fitil verdi 6-7 tane vardi icinde onu kullandim. Akintim kokuluydu gecti. Offf ya bir turlu kurtulamadim. Idrar yolu icin ilac kullaniyorum. Ilac icmekten midem yaniyor. 6-7 tane ilac iciyorum gunde
ne ilaçları içiyorsun benimde midem sürekli yanıyor ama hiç ilaç içmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…