2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar bende de idrar enfeksiyonu oldu ama ilaç almadan atlattık çok şükğr .
Ben sirkeli su ile yıkadım ve iç çamaşırlarımı ütülediö birde gece uyurken iç çamaşırı giymeden yattım .
Doktor test istediğinde geçmişti ilaca gerek kalamdı .
Size de faydası olur umarım ..

Merhaba arkadaşlar,
Grubunuzu bir süredir sessiz takip ediyordum. Artık ben de aranıza katılmak istedim.
34 yaşımdayım, İzmir'de yaşıyorum, 18. haftamdayım, erkek bebek bekliyorum.
Son doktor kontrolüm geçen haftaydı, doktorum (aynı zamanda çok yakın arkadaşım olur) 4'lü test istedi (ikilide problem çıkmamıştı), testte sıkıntı çıkmadı. Heyecanla 20 haftayı bekliyorum ayrıntılı ultrason için.
Hepinize sevgiler.

H E tüm bilgilerimi aşağıya ekliyorum beni de listeye kaydedebilirsen sevinirim;
yaş 34
sat 10/01/2019
dt 17/10/2019
cinsiyet erkek
ilk bebek
şehir izmir
başlangıç kilom 78

Sağa yatmaya bir şey demiyorlar da sırt üstü özellikle yatmayın diye happ mom uygulamasında da vurgulamışlar bugün
Ben sırt üstü,saga,sola dönük yatiyorum karnimiz iyice büyüdükten sonra daha cok sola yatmayi oneriyorlar kan akisi rahat olsun diye
Aynen insan dönüyor istemsizce yoksa tek taraf rahatsız ediyor
Gece istemsizce donuyoruz bende hep sirt ustu yatanlardandim.ama nette bi doktor izledim cok stres yapip uykuyu da bolmemek lazimmis uyandikca donmek lazimmis zaten artiksirt ustu yatinca rahatsiz oluyorum
Evet bazen bakıyorum sağdayım hemen sola dönüyorum ama stres yapmamaya çalışıyorum artık
Surekli sol tarafinda yatmam imkansiz. Saga sols yat yuzustu ve sirt ustu yatma sadece

Magnezyum eksikligin var doktora söylersen verir canim
Aynen canım sırt üstü ve yüz üstü sıkıntı yaratır belki ama sağ sol iyi
Kizlar galiba bendede mantar var. Mantari nasil anlıyorsunuz.

Canım yanma olur idrarında sende kaşıntı olur duramazsın ilişkide acı olur ve idrarında kokulu olabilir

hamile kaldığımdan beri ilişkiye girmedik

Merhaba hoşgeldiniz. Sat ile doğum tarihiniz çok uyumlu. Kaç günde bir adet olurdunuz yani adetler duzenli miydi

Canım vitamin eksikliğinden oluyor artık almalısın 12.haftadan sonra başlatıyorlar kramp girer normal vitaminleri aldın geçmezse magnezyum takviyesi de verebilir doktorun Benim bel ağrılarım kullandıktan sonra kesildi elektrik çarpması gibi giriyordu tutuluyordu

Kuzum son zamanlarda çok çıkıcak zaten şimdi küçüçükler

bende de çıktı o doktor antibiyotik dedi ben almadım kendi doktoruma danışacağım şimdilik sirkeli su falan içiyorum
Geçmiş olsun canım, ben daha doktoruma göstermedim 1 haziran randevum bende antibiyotik kullanma taraftarı değilim

Canım aramıza hoşgeldin, sağlıklı bir hamilelik olsun...
Sağlıkla al sende evladını kucağına...

Merhabaaa aramızaa hoşgeldin

Sağlık ocaklarindaki cihazlar kadın dogumculardaki gibi iyi değil. Yengemin sekiz aylık falan hamileyken kalp atışını çok zor buldular aile hekimliginde hatta hemşire dedi bu cihazlar çok eski kafana takma diye

Sağlık ocaklarindaki cihazlar kadın dogumculardaki gibi iyi değil. Yengemin sekiz aylık falan hamileyken kalp atışını çok zor buldular aile hekimliginde hatta hemşire dedi bu cihazlar çok eski kafana takma diye
Bak senınki bilinçliymiş canım senı rahatlatmıs bazıları bmyle değilmiş .
Ben memnunum sağlık ocağımdan hemşiremiz yeni doğum yaptıgı için çok özverili

Benim de karnım çok büyüktü bu hafta baktım küçülmüş resmen yürüyüş falan yapmaya başladım az az demek ki ödemmis bizim önceki şişlik . Karnın büyük olması çok zor valla. İlk gebeliği yatarak geçirdim 18 kilo aldım son iki ay annemde kaldım hiç iş yapmadım karnim da çok büyüktü çok zordu insan nefes alamiyo egilemiyor bebek sağlıklı olduktan sonra karn büyüklüğünün faydası yok zaten.

Bence vitamin kullan canim yediklerimizi kilolarca yersek (ki bu imkansiz) vitaminin icindeki degeri alabiliyormuşuz her doktor farkli düşünüyor, bide biz cocuklarimizin pesinde koşuyoruz hepten hal kalmıyor ki
Benim doktorda sadece kan ilacı verdi içerik zengin ama demir glisin sülfat kompleksi folik asit vitamin b 12 içeriyor

D vitamini
Regenesis multivitamin
Kan ilacı
Progestan
Coraspin
Magnezyum
Kan sulandirici igne
Birde bir kac gundur idrar yollari icin 1 ilac kullaniyorum
Offf bu kadar ilacı düzenli kullanabiliyor musun. Benim kan ilacı sabah aç karnına tiroid ilacı bide magnezyum var. Unutmayim diye hep göz önünde tutuyorum ilaçları

Ben şuan daha rahat yatıyorum canım evet bi süre sonra dikkat etmek gerekiyo ama ilerde göbüşler büyüyecek bizde çok rahatsız olucaz bende şimdilik rahat takılıyorum sağ sol ve sırt üstü biraz daha karnım büyüsün dikkat edicem.
Ben özele gidicem ama devletten hiç umudum yok canım ben burda gitsem beni perinatoloğa yollamazlar hatta ikili testi bile yapmadılar bana devlette Bursadayim ben bu arada belki orda daha kolaydır.
Akintim kesik kesik degilde tuvalette oramda bir beyazlik gördüm. Yikadim,yikayinca sizladi kasindi. Simdi gecti kasinti falan kalmadi. Yarina kadar bakayim tekrar olacak mi ona gore doktora gideyim
Çok geçmiş olsun canım inşallah bi seferlik bişeydir.
D vitamini
Regenesis multivitamin
Kan ilacı
Progestan
Coraspin
Magnezyum
Kan sulandirici igne
Birde bir kac gundur idrar yollari icin 1 ilac kullaniyorum
Bayada ilaç kullaniyomuşsun sen ya inşallah başkasına gerek kalmaz bende söylediğin ilk üç ilacı kullanıyorum.
Birde ilk eczaneden regenesis Max alınca yanında bebiş defteri verdiler o çok hoşuma gitti benim.
Gruba hoşgeldin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…