2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Tırnaklardan organlara her şey inceleniyor canım normal bir ultrasonda hepsini göreceğini sanmıyorum yoksa perinatologlar niye bu işi yapıyor
Kesinlikle canım bugun baya araştırdım hatta bi kaç perinatolog takip ettim teşhislerine baktım 22 haftada gidicem İnşallah ❤

Bende yaptırmadım maşallah doktorunuz ilgiliymiş incelemiş gerek görmemiş bende yaptırmasam diyorum ara ara Allah’a emanetler
Evet canım doktorum gerçekten işinin ehli ve güvenilir kalbini gösterdi atıyordu tam anlamadım ama başındada bi kaç yere baktı falan ama bugun araştırdım detaylı ultrasonu gitmeyi düşündüğüm doktorun bi teşhisini atayım canım

Eklentiler

• Screenshot_20190515-181214_Instagram.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 83
Ayrıntılıyı yaptır bence. Bugün benimde kontrolüm vardı. Doktor iyice inceledi. Herhangi bir anomali gözükmüyor ama Detaylı da daha kesin sonuç olur dedi. Detaylı dan gün aldım bugün
Ya gün olarak peki kaç haftalıkken gidiceksin kararımı değiştirdim canım bende gidicem İnşallah❤

Kızlar Ankara' da olanlar özel yada devlet hangi hastaneye gidiyorsunuz yardımcı olur musunuz

Kızlar slmlar:) bugün tetenoz yaptırdım. İlk gebelikte yüksek tansiyon vardı bunda yememe dikkat ediyorum şükür şümdilik sıkıntı yok henüz kilo almamışım. Yemiyor musun dedi yoo gayet güzel yiyorum ama abur cubur yemiyorum dedim çünkü ilkinden tecrübem var :) bide ensede ki ödem geçmesine rağmen 3lü test istemişti doktor oda normal çıkmış şükür. Şu sıra kıpır kıpır özellikle yemek yiyince :)

Kızlar selam isim önerisi bende alabilirim
2.oglum alicam inşallah kucağıma bu saatten sonra değişme imkanı olmaz
Emir benim oğlumun Adi da ama demir kesinlikle istemiyorum
Emir demiri keser demişler
Sağlıkla doğmasını nasip etsin Rabbim inşallah
Emre geldi ilk aklıma..
Emin var ama çok benziyor
Ethem, erdim erdem ilk aklıma gelenler

Netflixte hamile oldugunu anlamayanlar diye bir programa denk geldim.Kadin ilk hamileliginde bunu yasiyor...2.sinde 9 ay hamile oldugunu anlamayip bobrek sancisi diye gidip aaa bebek geliyor diye dogum yapiyor.Kadinin her hamileligi olay
Ayy şaşkınlık üzerine şaşkınlık yaşıyorum

Ben ilk defa karşılaştım bu sorun la gebelikten üç ay önce gitmistim hepsi normaldi kan değerleri demekki hamile kalınca oynadı
Evet canım hamilelikte yükseliyo hatta kiminde nodül çıkıyor hormonlar değişince böyle tepkiler veriyo demekki ayda bir ölçtürmek en iyisi hamilelik olmadan önce araştırmıştım baya Allah korusun erken doğuma bebekte zeka geriliğine sebeb veriyomuş bende bu yüzden tedirgindim canım çok şükür dengede şuan

Teşekkürler

Takip ettim bende ama çok bilgi vermemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…