2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aynen canım illa hanileyim diye çok kilo almak istemiyorum zaten sonra doğumdan sonra kilo verme derdi olacak . Bebekler için yeterli beslenelim de
Kuzum son zamanlarda çok çıkıcak zaten şimdi küçüçükler

bende de çıktı o doktor antibiyotik dedi ben almadım kendi doktoruma danışacağım şimdilik sirkeli su falan içiyorum
evet çıkınca da çok büyük derler kesin

Öyledir sağolsun canım . Evet insanlar bi cümle kurarken karşıdaki hassas olabilir diye düşünmeliler zaten hamilelik sürekli acaba iyi mi diye düşünerek geçiyor. Kızlar bi de günde iki tane kan ilacı al dedi doktorum . Normalde sabah tuvalete diye kalkıp içiyordum o arada bi saat daha uyuyorum sonra kahvaltı yapıyorum . İki ilaç alınacaksa nasıl alıyorsunuz ? Art Arda mı içeyim sabahları

Yeni evin hayirli olsun canimm. Banada gunde 2 defs verdi maltifer fol sabak ac karna aksamda yemekten en az yarim saat 1 saat once aliyorum oyle kullaniliyormus.

Tatlım bendede var bir tarafta et bir tarafta kemik zor nefes alıyorum sol tarafa yatınca nefes alıyorum sag tarafta tıkamıyorum eşime hep kicim donuk
Sinir oluyor
Ben sola dönüyorum şimdi mecburen eşime dönmüş oluyorum ama normalde benimde dönüktü
Kesinlikle canım bugun baya araştırdım hatta bi kaç perinatolog takip ettim teşhislerine baktım 22 haftada gidicem İnşallah ❤
Sağlıcakla görürsün yavrunu inşallah çok tatlı oluyorlar her şeyleri görünüyor esnemesine su yutmasına bile şahit olabilirsin

Neden yasak canım ikiz diye mi ? Benim doktorum hiç bi şey demedi biz haftada bir yapıyoruz ama tabi çok dikkat ederek
Banada her muayene de yasak diyo. Bizde hic yapmadık. izin vermesini bekliyoruz. arada ruyamda goruyorum nasil bir psikolojisi ise yasak oldugunu bilip ruyamda bile yapmiyorum istedigim halde

Neden yasak canım ikiz diye mi ? Benim doktorum hiç bi şey demedi biz haftada bir yapıyoruz ama tabi çok dikkat ederek

Benim doktorumda onlem cilginligi var.Malum 8.haftadan beri cok sukur kanamam olmamasina ragmen dusuk onleyici igne kullaniyorum 30.haftaya kadar devam edicek.Yine onlem amacli serklaj da oldum.Herseyin basi onlem diyor sonrasi Allaha kalmis.Bir de ben cok pimpirikliyim Dogum sonrasi artik dicem de iki minnosla nasil olucak o iş bilemiyorum

Gunaydinn
Doktor 16 dan sonra istah patlamasi yasayacaksin demisti.Hakli cikiyor. Ogleden sonra okulda yerim diye kisir yapiyorum kendime ki aksam okul iftar organizasyonu var.Hayirlara vesile artik bu yemem icmem
Kilo almaktan korkma ben dogum yaptim 1 hafta sonra tartıldım 13 kilom gitmisti. Veriyorsun bir sekilde.

Banada her muayene de yasak diyo. Bizde hic yapmadık. izin vermesini bekliyoruz. arada ruyamda goruyorum nasil bir psikolojisi ise yasak oldugunu bilip ruyamda bile yapmiyorum istedigim halde
Hahahahahhahaa tam hormonlarda coşmaya başladı bizde
Ya ben bi şey demeyince rahatım açıkcası beni mutlu et bebelerde mutlu olsun diyorum eşim de aksine çok korkuyor ya. Ama hormonlarım tavan yaptı su aralar

Gunaydinn
Doktor 16 dan sonra istah patlamasi yasayacaksin demisti.Hakli cikiyor. Ogleden sonra okulda yerim diye kisir yapiyorum kendime ki aksam okul iftar organizasyonu var.Hayirlara vesile artik bu yemem icmem

Ben de bu haftadan itibaren çok acıkmaya, doymamaya başladım. Zaten normalin üstünde kilo ile hamile kaldım o nedenle sınırlı kilo almam gerekiyor. Meyveyle falan geçiştirmeye çalışıyorum ama pek kesmiyor. Sabah 8 de kahvaltı yaptım mesela şu an açım

Meyveyle geçiştirmeye çalışma canım. Çünkü meyvelerde de şeker oranı fazla olduğundan hızlı kilo aldırıyolar fazla tüketildiğinde. Karbonhidratı minimuma indirmek lazım. Onun dışında yemekleri, çorbaları az az hep ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…