2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
bi bende öyle sanıyordum hormonların tavan olmasını bize de doktor birşey söylemedi yapıyoruz
yemeğin kokusunu uzaktan bile alabiliyorum ve hep açım özellikle meyve falan tezgahlara uzak olsam bile hangi meyve olduğunu sayabiliyorum

2
Bende bazen hiç doymuyorum bazen cok bulantım oluyor yiyemiyorum Bi dengesizim :) Bi de açlığı geçiştirdikçe daha cok acıkıyor insan :) tavsiyem 6 da bırak yemeyi hem ilerde mide sorunu yaşamazsın :)

meyve kilo mu aldırıyor ben aldırmaz diye sürekli yiyorum

meyve kilo mu aldırıyor ben aldırmaz diye sürekli yiyorum
Meyve çok kilo aldırıyo malesef canım. Özellikle karpuz, kavun, muz bunlar en çok aldıranlar. Ara öğünlerde az az yemek lazım. Ayrıca gebelik şekerini de tetikleyebiliyo, o yüzden dikkatli yiyelim çok masum değiller :)

Süpermiş. İnsallah bu da güzel geçer

Ay ne güzel konuşmanın üzerine ben buradayım annecim demiş annem

Ara öğün de 1 dilim kek ile 1 bardak sut icebilirsin. Çiğ badem fındık yiyebilirsin

bu üzdü çünkü kavun ve karpuzu tek başıma yiyip bitiriyordum
şeker yüklemesi de yapılacak bize dımı o ne zaman acaba ?
bi de benim saçlarım çoğaldı diğer tüylerim azaldı hormonlardan sanırım sizde de öyle mi

Merhaba güzel anneler Aranıza yeni katıldım bende ekim annesi olacağım Allah izin verirse :) 18. haftamıza girdik bugün. Cinsiyetimiz ilk önce kız denildi çokça heveslendim sonra erkek olduğunu öğrendik :) 2 Hafta sonra detaylı ultrasona gireceğim. Oldukça heyecanlıyım. Sizce yine bir cinsiyet sürpriziyle karşılaşır mıyız ? İsim bile düşünemiyorum açıkçası.

Benim karın bölgesi kıllarımın rengi koyulaştı ver arttı gibi. İlk hamilelikte de olmuştu. Sonra normale dönüyor. Saçlarımda dökülmesi azaldı ve çoğaldı cidden. Ama malesef doğumdan bir süre sonra saç dökülmesi tavan yapıyor

Kızlar günaydın . Az evvel kızımın 3-4 kez hareketini hissettim . Çok duygulandım . Karnımda sanki su dolu bir şişe var . Yavaş yavaş kayıyor gibiydi . Çok farklı bi duygu .
Ne mutlu sana canm Bende pıt pıt şeklinde hissediyorum ara ara Çok değişik bir duygu o kadar küçük sanma bak burdayım diyor bize

Benim normalde de saclarim cok dokulur yine hic azalma olmadi dokulmeye devam ediyor. Normalde de lazer yaptirdim uzun yillar cogu bolgede tuyler bitmeye yakin azalmisti simdi tekrar cikmaya basladi.

Benim normalde de saclarim cok dokulur yine hic azalma olmadi dokulmeye devam ediyor. Normalde de lazer yaptirdim uzun yillar cogu bolgede tuyler bitmeye yakin azalmisti simdi tekrar cikmaya basladi.
bebeğin cinsiyeti salgıldığı hormonla alakalı olabilir mi acaba ?
bebişin cinsiyeti ne tatlım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…