2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

dün akşam saçlarımı boyadım kuruturken bende farkettim saçım bi dolgunlaştı gürleşti sanki .birde benim cilt rengim açıldı beyazladım , nur doğdu yüzüme .
doğum sonrasıda avuç avuç dökülüyor saçlar keyfini çıkartalım .

hoşgeldin sağlıkla kucağına al inşallah .
benim 2 dir erkek diyorlar yarın da kontrolüm var kız olursa elimdeki maviler patlar .
cinsiyet değişen annelerimiz oldu tabii ,20 . haftadaki renkliyi bekliyoruz netleşmek için .
ben cinsiyet bildirimi bile yapmadım ya değişirse diye .

Benim normalde de saclarim cok dokulur yine hic azalma olmadi dokulmeye devam ediyor. Normalde de lazer yaptirdim uzun yillar cogu bolgede tuyler bitmeye yakin azalmisti simdi tekrar cikmaya basladi.

bende lazer yaptırmıştım ama bir artış olmadı , ince tüyler vardı halende var .
ilkte kızda da ara dönemde saçım gürleşmiş emzirme döneminde dökülmüştü .şimdide gürleşti .senin kıl yapınla ilgili birşey belliki .

Benim normalde de saclarim cok dokulur yine hic azalma olmadi dokulmeye devam ediyor. Normalde de lazer yaptirdim uzun yillar cogu bolgede tuyler bitmeye yakin azalmisti simdi tekrar cikmaya basladi.

Benim oğlumda saçlarım gürleşmişti ama bu kız alakası var mı bilemem ama bunda azalma yada artma olmadı. Tüyler konusunda lazer bende yaptırmıştım hamilelik sonrası biraz çoğaldı ama cok abartı degil

Kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum...
Yaklasık 4 gun oldu hala tuvalete çıkamıyorum, kabızlık fena boyutlara ulaştı.
Duphalac ıcıyorum ıkı defa gunde, kayısı kompostosu, zeytinyağı bunları denedım ama bana mısın dedimedi.
Artık iyice rahatsız etmeye başladı. Şaka değil bağırsak ağrısı yaşıyorum sanırım...
Sizde de oluyor mu kabızlık sorunu ve ne şekilde çözüm buldunuz acaba

Hangi marka boya ile boyadin

Canım zeytinyağlı pırasa ye . Sadece pırasa koyarsan içine havuç koy . Ben de çok işe yaramıştı . İnşallah yarar sana da . Ve bol su iç .

Ne mutlu sana canm Bende pıt pıt şeklinde hissediyorum ara ara Çok değişik bir duygu o kadar küçük sanma bak burdayım diyor bize
Geçen hafta perşembe kontrolde 152 gr 14 cm di . İyice büyüdü demekki . Elim hep karnımda acaba yine hisseder miyim diye .

Ben yeşil elma ve erik yiyorum sabit bu aralar bence de diğerleri aldırıyor

bebeğin cinsiyeti salgıldığı hormonla alakalı olabilir mi acaba ?
bebişin cinsiyeti ne tatlım ?

Erkek canim. Bebekle mi alakali dokulme bilmiyorum saclarim da cok uzun ve ince telli. Kendimi bildim bileli dokulur bari hamilelik de benim de gurlesseydi nasilsa dogum sonrasi dokuluyormus korkmaya basladim

Bu arada doktordan geldim onden gidiyoruz haftamiza gore kilomuz yaklasik olarak 280 gr boyumuz da 20 cm gozuktu. Uyuyordu minigim hareketli degildi biraz oynattik arkasini dondu :) Allaha sukur bebek gayet iyi. Bel agrilari icin de yapacak bir sey pek gozukmuyor artarak devam edecekmis normalde daha ileri ki haftalarda bekleniyormus bu agrilar ama kemik yapisiyla hassaslikla alakali dedi

Canım ben yaşamadım kabızlık çok şükür ama sana önereceğim akşamda 1 şişeye bir kaç tane kayısı at saatler sonra o suyu iç sonrada kayısılarını ye çok iyi geliyor. Acılı bulgur pilavı yine çok iyidir ama acılı zararlı bize belki acısız da çıkarır Zeytinyağlı brokoli bir de işime yaramıştı önceden
Maşallah canım uykusu gelmiş dinleniyor minikBel ağrısı için maalesef bir şey yapamıyorlar ilerleyen haftalarda fizik tedaviye gidebilirsin egzersiz önerebilir belki yürüyüşte iyi geliyor geçmiş olsun

Aslinda benimde aklima gelmiyor ama ruyamda gordum3-4 kez
Al benden de o kadar defalarca rüyamda kocişle fanfini yaparken gördüm,işin komik tarafı kocamda görüyomuş aynı şekilde bi o anlatıyo rüyasını bi ben hahhhah halbuki doktora sordum sorun yok serbest dedi ama korkuyoz birde dediğin gibi tık yok bende

Emir de çok güzel isim
Ama emirler çooooook hareketli ler gercektennnismini duyan ay benim yagenim var yok komşumun çocuğu var die hemen başlıyorlar emirler hep böylemi die
Geçenlerde öğretmeni bile
E harfi ile başlatan isim koyma dedi banasınıfta 4 isim var 4e koymuş illalah dio kadincagiz

Canım zeytinyağlı pırasa ye . Sadece pırasa koyarsan içine havuç koy . Ben de çok işe yaramıştı . İnşallah yarar sana da . Ve bol su iç .
Teşekkür ederim canım, su tüketiyorum aslında günde 2-3 litre
Ama pırasayı denerim bugün bir de.
Çok sağol

Hangi marka boya ile boyadin

gratis bio magic organik boya ile boyadım .12. haftadan sonra organik ile boyatabşlirsin demişti dr .ben aralardada boyadım ama normal boya ve sadece 5 dk hafif beyazlar renk alınca korkup yıkadım .bu sefer 30 dk tuttum çokta beğendim ilk kez organik boya kullandım sıfır koku .sonrasındada artık organik ile boyarım .benim beyazlarım çok fazla saçım normalde karameldi biraz koyu renk alın diyorlar fındık kabuğu aldım çokta güzel kapattı , rengi aksada 2 ay kadar idare eder etmezse 1 ay sonra dip boya yaparım yine .

Sağlıkla doğmasını nasip etsin Rabbim inşallah
Emre geldi ilk aklıma..
Emin var ama çok benziyor
Ethem, erdim erdem ilk aklıma gelenler
Ay çok tatlısın canım çok teşekkür ederim❤biz bile egzantirink isim arıyoruz bunlar etrafımız da var aslında erdem çok güzel ama işte etrafta olunca ama erdim hosmus❤

Bizim zaten kızımız olacak inşallah canım

nehirnil111 teşekkürler canım, önerilerin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…