bu üzdüçünkü kavun ve karpuzu tek başıma yiyip bitiriyordum
şeker yüklemesi de yapılacak bize dımı o ne zaman acaba ?
bi de benim saçlarım çoğaldı diğer tüylerim azaldı hormonlardan sanırım sizde de öyle mi
Merhaba güzel annelerAranıza yeni katıldım bende ekim annesi olacağım Allah izin verirse :) 18. haftamıza girdik bugün. Cinsiyetimiz ilk önce kız denildi çokça heveslendim sonra erkek olduğunu öğrendik :) 2 Hafta sonra detaylı ultrasona gireceğim. Oldukça heyecanlıyım. Sizce yine bir cinsiyet sürpriziyle karşılaşır mıyız ? İsim bile düşünemiyorum açıkçası.
Benim normalde de saclarim cok dokulur yine hic azalma olmadi dokulmeye devam ediyor. Normalde de lazer yaptirdim uzun yillar cogu bolgede tuyler bitmeye yakin azalmisti simdi tekrar cikmaya basladi.
Benim normalde de saclarim cok dokulur yine hic azalma olmadi dokulmeye devam ediyor. Normalde de lazer yaptirdim uzun yillar cogu bolgede tuyler bitmeye yakin azalmisti simdi tekrar cikmaya basladi.
Hangi marka boya ile boyadindün akşam saçlarımı boyadım kuruturken bende farkettim saçım bi dolgunlaştı gürleşti sanki .birde benim cilt rengim açıldı beyazladım , nur doğdu yüzüme.
doğum sonrasıda avuç avuç dökülüyor saçlar keyfini çıkartalım .
hoşgeldin sağlıkla kucağına al inşallah .
benim 2 dir erkek diyorlar yarın da kontrolüm var kız olursa elimdeki maviler patlar .
cinsiyet değişen annelerimiz oldu tabii ,20 . haftadaki renkliyi bekliyoruz netleşmek için .
ben cinsiyet bildirimi bile yapmadım ya değişirse diye .
Canım zeytinyağlı pırasa ye . Sadece pırasa koyarsan içine havuç koy . Ben de çok işe yaramıştı . İnşallah yarar sana da . Ve bol su iç .Kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum...
Yaklasık 4 gun oldu hala tuvalete çıkamıyorum, kabızlık fena boyutlara ulaştı.
Duphalac ıcıyorum ıkı defa gunde, kayısı kompostosu, zeytinyağı bunları denedım ama bana mısın dedimedi.
Artık iyice rahatsız etmeye başladı. Şaka değil bağırsak ağrısı yaşıyorum sanırım...
Sizde de oluyor mu kabızlık sorunu ve ne şekilde çözüm buldunuz acaba
Geçen hafta perşembe kontrolde 152 gr 14 cm di . İyice büyüdü demekki . Elim hep karnımda acaba yine hisseder miyim diye .Ne mutlu sana canmBende pıt pıt şeklinde hissediyorum ara ara Çok değişik bir duygu o kadar küçük sanma bak burdayım diyor bize
Hamur işine bende dayanamıyorumAy insallah oyle oluryine de kontrollu gitmekte fayda var .Paketli gida hic bir sekilde yemiyorum da iste borek,gozleme,ramazan pidesi
Ben yeşil elma ve erik yiyorum sabit bu aralar bence de diğerleri aldırıyorMeyve çok kilo aldırıyo malesef canım. Özellikle karpuz, kavun, muz bunlar en çok aldıranlar. Ara öğünlerde az az yemek lazım. Ayrıca gebelik şekerini de tetikleyebiliyo, o yüzden dikkatli yiyelim çok masum değiller :)
bebeğin cinsiyeti salgıldığı hormonla alakalı olabilir mi acaba ?
bebişin cinsiyeti ne tatlım ?
Herkes perinatolog radyoloji randevu falan filandan bahsediyodu kafam karıştı sorayım dedim benim kendi doktorumda 20.hafta gel dedi demekki banada o yapıcak yaniEvet kendisi yapacak.
Benimde yasak olduğumda rüyamda görüyordum bilinç altı istiyorAslinda benimde aklima gelmiyor ama ruyamda gordum3-4 kez
Canım ben yaşamadım kabızlık çok şükür ama sana önereceğim akşamda 1 şişeye bir kaç tane kayısı at saatler sonra o suyu iç sonrada kayısılarını ye çok iyi geliyor. Acılı bulgur pilavı yine çok iyidir ama acılı zararlı bize belki acısız da çıkarırKızlar hepinize güzel bir gün diliyorum...
Yaklasık 4 gun oldu hala tuvalete çıkamıyorum, kabızlık fena boyutlara ulaştı.
Duphalac ıcıyorum ıkı defa gunde, kayısı kompostosu, zeytinyağı bunları denedım ama bana mısın dedimedi.
Artık iyice rahatsız etmeye başladı. Şaka değil bağırsak ağrısı yaşıyorum sanırım...
Sizde de oluyor mu kabızlık sorunu ve ne şekilde çözüm buldunuz acaba
Maşallah canım uykusu gelmiş dinleniyor minikErkek canim. Bebekle mi alakali dokulme bilmiyorum saclarim da cok uzun ve ince telli. Kendimi bildim bileli dokulur bari hamilelik de benim de gurlesseydi nasilsa dogum sonrasi dokuluyormus korkmaya basladim
Bu arada doktordan geldim onden gidiyoruz haftamiza gore kilomuz yaklasik olarak 280 gr boyumuz da 20 cm gozuktu. Uyuyordu minigim hareketli degildi biraz oynattik arkasini dondu :) Allaha sukur bebek gayet iyi. Bel agrilari icin de yapacak bir sey pek gozukmuyor artarak devam edecekmis normalde daha ileri ki haftalarda bekleniyormus bu agrilar ama kemik yapisiyla hassaslikla alakali dedi
Al benden de o kadarAslinda benimde aklima gelmiyor ama ruyamda gordum3-4 kez
Ama emirler çooooook hareketli ler gercektennnEmir de çok güzel isim
Teşekkür ederim canım, su tüketiyorum aslında günde 2-3 litreCanım zeytinyağlı pırasa ye . Sadece pırasa koyarsan içine havuç koy . Ben de çok işe yaramıştı . İnşallah yarar sana da . Ve bol su iç .
Hangi marka boya ile boyadin
Ay çok tatlısın canım çok teşekkür ederim❤biz bile egzantirink isim arıyoruz bunlar etrafımız da var aslında erdem çok güzel ama işte etrafta oluncaSağlıkla doğmasını nasip etsin Rabbim inşallah
Emre geldi ilk aklıma..
Emin var ama çok benziyor
Ethem, erdim erdemilk aklıma gelenler
Bizim zaten kızımız olacak inşallah canımAma emirler çooooook hareketli ler gercektennnismini duyan ay benim yagenim var yok komşumun çocuğu var die hemen başlıyorlar emirler hep böylemi die
Geçenlerde öğretmeni bile
E harfi ile başlatan isim koyma dedi banasınıfta 4 isim var 4e koymuş illalah dio kadincagiz
Canım ben yaşamadım kabızlık çok şükür ama sana önereceğim akşamda 1 şişeye bir kaç tane kayısı at saatler sonra o suyu iç sonrada kayısılarını ye çok iyi geliyor. Acılı bulgur pilavı yine çok iyidir ama acılı zararlı bize belki acısız da çıkarırZeytinyağlı brokoli bir de işime yaramıştı önceden Maşallah canım uykusu gelmiş dinleniyor minik Bel ağrısı için maalesef bir şey yapamıyorlar ilerleyen haftalarda fizik tedaviye gidebilirsin egzersiz önerebilir belki yürüyüşte iyi geliyor geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?