2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canimcim bende çok çektim valla doktor hemen yapımı değiştirdi muhtemel yapın yaramamıştır doktoruna hemen bildir çekilecek gibi degil

Ben de meyveleri seviyorum çok ama işte biraz durmamız gerekiyo :) şeker yüklemesi emin değilim ama 24-26 hafta falan o ara yapılıyo sanırım canım.
Benim de saçlarım ve cildim hamilelikte çok hoşuma gitmeye başladı, tüylerde bi fark yok malesef :)

Ayy alemsiniz bizdede tık yok valla ramazan olunca adamda halde yok

Ben yeşil elma ve erik yiyorum sabit bu aralar bence de diğerleri aldırıyor
Ben de çoğunlukla yeşil elma, erik ve çilekle geçiriyorum meyve ihtiyacımı bu sıralar canım. Muz falan 2-3 günde bir yiyorum

Kuzum değişen varmı yaaaa inanmam valla ben oğlumda hiç birşey yaşamadım bunda herseyde tiksindim herkes kız dedi oğlan dedi doktor ama halen Bend e inanamiyorum

Ac karnina pekmez ic canm birde onu dene

Geçen hafta perşembe kontrolde 152 gr 14 cm di . İyice büyüdü demekki . Elim hep karnımda acaba yine hisseder miyim diye .

Bende yarın boy kilo sorucam hiçbirşey söylemedi şimdiye kadar artık vermeli .

Ben de çoğunlukla yeşil elma, erik ve çilekle geçiriyorum meyve ihtiyacımı bu sıralar canım. Muz falan 2-3 günde bir yiyorum

çilekleri yıkamak değil suda bekletmek lazım içinden ince ince kum oluyor ..ben bi su üstten tutup 15-20 dk suda tutuyorum gerçekten içinden kum ve benzeri minnak şeyler dökülüyor.çok masum değil bu çilekler :)

Aynen çileler en çok zirai ilaçlamaya maruz kalan meyvelermiş. Suda uzun süre bekletip öyle yemek lazımmış.

Kefir deneyin mutlaka şade kefir cok faydalı ve etkisi büyük oğlumda benim bagırsak ameliyatlı bu sebeple kefir sağ kolumuz

Ben muzu bıraktım ilk 3 ay yemiştim bak arada çilek yiyorum oda iyi geliyor bir de kabızlığa birebir yeşil elma
Muzu bana da doktorum özellikle söyledi çok yeme diye. Hem kabızlık yapıyo, hem şeker oranı çok ve çabuk kilo aldırıyo, hem de zamanla rahimde kasılmalara neden olabiliyomuş. Haftada 2-3 tane ye dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…