2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Evet çilek yıkamak biraz sıkıntı. Ben de genelde suda bekletiyorum 10 dakika kadar canım

Muzu bana da doktorum özellikle söyledi çok yeme diye. Hem kabızlık yapıyo, hem şeker oranı çok ve çabuk kilo aldırıyo, hem de zamanla rahimde kasılmalara neden olabiliyomuş. Haftada 2-3 tane ye dedi
Ben bıraktım çünkü vücudum sanki depoluyor kilo veremiyorum üst üste almaya başladım dikkat ettiğim halde ufacık hamur işiyle sabahına fazla .çıkıyorum Yeşil elma tok tutuyor kabızlığı önlüyor c vitamini ve kemikler için birebir akşamları da tam mevsimi erik yiyorum oda şişiriyor çok yemek yedirmiyor ve su ihtiyacımı karşılıyor akşamları su içmiyorum Mevsimi değil de bir meyve daha vardı ilk 3 ay bir de onu yedim kabızlık nedir yaşamadım ve acayip tok tutuyordu söylemeyeyim şimdi Tatlı meyvelerden uzak durmak lif oranı yüksek meyvelerden uzak durmak bizim yararımıza yaz en güzel mevsim meyve açısından ama tatlı olanlardan uzak duracağım durabildiğim kadar

Bence muzu birakma haftada 1-2 gun olsun ye. Cok yararli bir meyve ozellikle magnezyum acisindan doktorum daha bugun yine onerdi
Magnezyumu günde 1 tane maden suyu içerek gidermeye çalışıyorum kuzum oda iyi geliyor kilo yapmasa belki haftada 1-2 yerim aslında ama olmadı sabahları yiyeyim işe gelmeden

Magnezyumu günde 1 tane maden suyu içerek gidermeye çalışıyorum kuzum oda iyi geliyor kilo yapmasa belki haftada 1-2 yerim aslında ama olmadı sabahları yiyeyim işe gelmeden

Minik ve cok olgunlasmamis olanlardan ye. Ben de olgunlasmis yedigimde agir geliyor gibi hissediyorum. Atiyorum kahvaltini kismen hafif yaptigin bir gun kucuk boy bir muz ekleyebilirsin.

Minik ve cok olgunlasmamis olanlardan ye. Ben de olgunlasmis yedigimde agir geliyor gibi hissediyorum. Atiyorum kahvaltini kismen hafif yaptigin bir gun kucuk boy bir muz ekleyebilirsin.
Süt ceviz tarzı kahvaltımın yanına ekleyebilirim canım bir de muzu çok severim ama muzlar çok tatsız geliyor bana yahu hiç keyif almıyorum o yüzden de bıraktım vitamini yoktur bunun muz tadı yok diye

Süt ceviz tarzı kahvaltımın yanına ekleyebilirim canım bir de muzu çok severim ama muzlar çok tatsız geliyor bana yahu hiç keyif almıyorum o yüzden de bıraktım vitamini yoktur bunun muz tadı yok diye

Evet ben de cok severim 1 haftadir yemeyi unuttum ama unutkanlik basa bela hamilelikte yememiz gereken cok yararli besin oluyor unutmaktan yiyemiyorum daha saglikli beslenmek gerek

Bu arada avokado yiyemiyorum hamilelikte. Basinda birkac kez denedim midemi inanilmaz bulandirdi daha da agzima suremiyorum ama cok faydali dogum icin de hamilelik icin de

Sende ekle bak hatırlamış oldun akşam bende markete uğrayıp muzla avokado alayım bari meyve seçeneğim çoğalsın yine miniklere şans vereyim

Üzerine bol limon sıkıp denedin mi bir de olgunlaşsın yumuşasın öyle dilimle ben hamile kalmaya çalışırken tadını aldım çok sevdim daha da bırakmadım ama bu zamanlarda ara verdim geçen 3 tane aldım 2 tanesini anca yiyebildim diğeri çürüdü hemen dolapta da saklanmıyor

Gerçekten cok faydali ve lezzetli avokado
Olgunlaştıktan sonra dolapta saklayabilirsin bayaa uzun sure dayanıyor öyle

Gerçekten cok faydali ve lezzetli avokado
Olgunlaştıktan sonra dolapta saklayabilirsin bayaa uzun sure dayanıyor öyle
Bilmiyordum bak bunu canım sağol o zaman alıp olgunlaştırayım zaten 2-3 güne oluyorlar sonra dolaba kaldırırım zaten 2-3 tane alıyorum 1 hafta yiyorum en fazla

Aynen canım en azından hepsinden biraz kendimizi frenleyerek yemek lazım :)

Meyvede frenleme gibi bir şeyim yokta hamur işi görmesin gözüm acıktığımda da canım bir şey istiyorsa bu illa hamur işi oluyor tatlı falan da değil
Benim canım istemiyor hiç çok şükür. İsteyince de diyorum şimdi hamur işi yesem midem rahatsız olacak. Kendi kendine geçiyor isteğim

Meyvede frenleme gibi bir şeyim yokta hamur işi görmesin gözüm acıktığımda da canım bir şey istiyorsa bu illa hamur işi oluyor tatlı falan da değil
Üff ben de çok seviyorum hamurişini ve tatlıyı. Çok zor engelliyorum kendimi. Yiyorum her şeyden ama biraz az yemeye çalışıyorum

Benim canım istemiyor hiç çok şükür. İsteyince de diyorum şimdi hamur işi yesem midem rahatsız olacak. Kendi kendine geçiyor isteğim
Benim midem hamilelik öncesi de çöp gibiydi hamilelikte de öyle aman aman bulanmadı sabah hassaslığı hariç o yüzden hiç rahatsız olmuyor midem
Üff ben de çok seviyorum hamurişini ve tatlıyı. Çok zor engelliyorum kendimi. Yiyorum her şeyden ama biraz az yemeye çalışıyorum
Bende engelliyorum artık iftar davetleri dışında kaçırmıyorum sağlıklı beslenmeye çabalıyorum

Sen muza ben de avokadoya bir sans daha verelim alayim ben de insallah az da olsa yiyebilirim limonla deneyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…