2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Sen muza ben de avokadoya bir sans daha verelim alayim ben de insallah az da olsa yiyebilirim limonla deneyecegim
Aynen canım bir şansı hakettiler Tansiyon gibi sıkıntın yoksa günde bir kaç damla limonla güzelce yersin ona lezzet veren limon bence yoksa ot gibi ben limonsuz da yiyorum ama limonla alıştırmıştım kendimi
Kizlar muzu eksik etmeyin kesinlikle.Bebege en cok kilo aldiran besin muzmuş.O yuzden gunde 1 tane (benim tercihim yerli muz) olsa da yiyin.Cevremde cocugu olan herkesin en cok soyledigi bu.
Muzu duymuştum evet bende kaşar peyniri ve keçi boynuzu özü yiyorum sabahları onlar da kilo yapıyormuş

Kasar peynirlerinin icerigi hep kafami bulandiriyor benim ya. icine ne bulursa koyuyorlarmis.

Evet ama artık hiç bir şeye güven kalmadı o yüzden peynir yiyorum arada kaşar yiyorum

Bugun okudum bir yerde en cok kalsiyum olan en sert peynirlermis.Parmesan diyor hatta da biz pek kullanmiyoruz.Onun yerine gercekten hakiki bir eski kaşar bulsak ne guzel olur ve beyaz peynir de eksik etmeyin diyorlar.
Gecen gun 2 gun ust uste iki taraftaki dislerim sizlayip agriyinca korktum kalsiyum patlamasi yasatiyorum kendime

Bende kalsiyum alıyorum diş eti kanaması yaşadım bir kaç kez fazla almama rağmen her sabah beyaz peynir yerim sert olanları koyun kokuyor sanki bana ilk başlarda yiyordum şimdi midem almıyor ekmekte tüketmediğim için o yüzden yumuşak içim sütaş gibi peynirlerden yiyorum eğer yiyemezsem süt içiyorum öğlen akşam da yoğurt yiyorum Sağlam kaşar peynir bulsak ne ala parmesanı bende tüketmiyorum

Evet dahiliye uzmani anlatti ön ve üstü olunca tehlikeli zeka geriliği ve kısa bebek olabiliyormus. Her ay aile hekimi rutin kan idrar yaptirio sonrada sonuçları alıp hem kadın doğuma hem dahiliyeye gidiyorum

Gunaydinn
Doktor 16 dan sonra istah patlamasi yasayacaksin demisti.Hakli cikiyor. Ogleden sonra okulda yerim diye kisir yapiyorum kendime ki aksam okul iftar organizasyonu var.Hayirlara vesile artik bu yemem icmem
Bende öyle canm yasa çok fena iştahım açıldı doymuyorum. Yemekten bı saat sonra acıkıyorum. Canm sürekli yemek istiyor

Bende sütte uyuzum.Pastorize inek kokuyor,gunluk siselerin cogu markasini denedim sek disinda agir kokuyor.Guvendigimiz bir mandiradan acik sut alip kaynatiyorum.Yeni yeni sutun tadina variyorum

Gecen hafta bel agrim asiriydi iki buklum geziyordum. Doktor magnezyum verdi. Kullanmaya basladim 1 hafta sonra tamamen gecti. Simdi arada hafif oluyor.
Bende boyatacam.
Kizlar muzu eksik etmeyin kesinlikle.Bebege en cok kilo aldiran besin muzmuş.O yuzden gunde 1 tane (benim tercihim yerli muz) olsa da yiyin.Cevremde cocugu olan herkesin en cok soyledigi bu.
Muz,kaşar peyniri,bulgur pilavi ve birde cotanak balli fistik ezmesi. Her hafta bir kavanoz aldim kizimda. Denemeni tavsiye ederim

Canm ben geçen ara öğünde kuru kayisinin yanında süt içtim acayip ishal oldum. İstersen dene beni hemen ishal yapti

Bende sütte uyuzum.Pastorize inek kokuyor,gunluk siselerin cogu markasini denedim sek disinda agir kokuyor.Guvendigimiz bir mandiradan acik sut alip kaynatiyorum.Yeni yeni sutun tadina variyorum
Açık sütü de önermiyorlar nedense pastorize süt diyor bir çok yer bana da açık süt kokuyor pastorize sütaş içiyorum çok seviyorum
Magnezyum için bende maden suyu içmeye başlamıştım ondan mıdır yoksa kaslarım alıştı mı bel ağrısı geçti çok şükür tutulmuştum resmen ağrı da değil evde dönemiyordum bir yere

Bulgur pilavı bulduğumda kaçırmam çok severim normal pirinç yemem makarna da canım çekmediyse yemem, bir de pekmez tahin karışımı aldım bir gün keçi boynuzu özü bir gün ondan yiyeyim diyorum her sabah bakalım kaşar yiyorum muzu da ekleyeceğim yeniden listeme

İdrar yolu enfeksiyonu ile başım dertte.
Gitmiyor ya..
Şimdi yine antibiyotikiğe başlıcam duacid verdi bi de urocare (tek kullanımlık)

Kullanan var mı aranızda daha önce
Merhaba, o sorun bende de var...
Dikkat etmekle vs alakası olduğuna inanmıyorum artık.
Çünki günde en az 2-3 lt su içiyorum başından beri ve her zaman hijyenime dikkat ediyorum ama yook
Sürekli tekrarlıyor.
Hamilelik de tetikliyor zaten. Eskiden monurol şase veriyorlardı doktorlar tek kullanımlık ama şimdi bulunamıyor her yerde sanırımZ
O nedenle bende 10 gün önce urocore kullandım.
Diğerinin muadiliymiş.
Antibiyotik şimdilik gerek yok dedi doktor
Geçen ay aksef 500 mg kullanmıştım.
Kültür testi de yaptırın mutlaka, üreme olup olmadığına bakılsın.
Ayda bir yaptırıyorum ben mecburen
Çok geçmiş olsun

Çok haklısın az şekerli meyveler yemeye çalışıyorum. Çalıştığım için bunun dışında alternatif de bulamıyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…