- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Aynen canım bir şansı hakettilerSen muza ben de avokadoya bir sans daha verelimalayim ben de insallah az da olsa yiyebilirim limonla deneyecegim
Muzu duymuştum evet bende kaşar peyniri ve keçi boynuzu özü yiyorum sabahları onlar da kilo yapıyormuşKizlar muzu eksik etmeyin kesinlikle.Bebege en cok kilo aldiran besin muzmuş.O yuzden gunde 1 tane (benim tercihim yerli muz) olsa da yiyin.Cevremde cocugu olan herkesin en cok soyledigi bu.
Aynen canım bir şansı hakettilerTansiyon gibi sıkıntın yoksa günde bir kaç damla limonla güzelce yersin ona lezzet veren limon bence yoksa ot gibi ben limonsuz da yiyorum ama limonla alıştırmıştım kendimi
Muzu duymuştum evet bende kaşar peyniri ve keçi boynuzu özü yiyorum sabahları onlar da kilo yapıyormuş
Evet ama artık hiç bir şeye güven kalmadı o yüzden peynir yiyorum arada kaşar yiyorumKasar peynirlerinin icerigi hep kafami bulandiriyor benim ya.icine ne bulursa koyuyorlarmis.
Evet ama artık hiç bir şeye güven kalmadı o yüzden peynir yiyorum arada kaşar yiyorum
iyi bir markanin kaşar peynirini, yada peynircilerdeki eski kaşarı deneyebilirsiniz özellikle eski kasarda süt oranı fazla
Bende kalsiyum alıyorum diş eti kanaması yaşadım bir kaç kez fazla almama rağmen her sabah beyaz peynir yerim sert olanları koyun kokuyor sanki bana ilk başlarda yiyordum şimdi midem almıyor ekmekte tüketmediğim için o yüzden yumuşak içim sütaş gibi peynirlerden yiyorum eğer yiyemezsem süt içiyorum öğlen akşam da yoğurt yiyorumBugun okudum bir yerde en cok kalsiyum olan en sert peynirlermis.Parmesan diyor hatta da biz pek kullanmiyoruz.Onun yerine gercekten hakiki bir eski kaşar bulsak ne guzel olur ve beyaz peynir de eksik etmeyin diyorlar.
Gecen gun 2 gun ust uste iki taraftaki dislerim sizlayip agriyinca korktum kalsiyum patlamasi yasatiyorum kendime
Aynisini yazmisiz.Arastirip hakiki bir eski kasar bulabilirsek bu surecte guzel olur.
Evet dahiliye uzmani anlatti ön ve üstü olunca tehlikeli zeka geriliği ve kısa bebek olabiliyormus. Her ay aile hekimi rutin kan idrar yaptirio sonrada sonuçları alıp hem kadın doğuma hem dahiliyeye gidiyorumEvet canım hamilelikte yükseliyo hatta kiminde nodül çıkıyor hormonlar değişince böyle tepkiler veriyo demekki ayda bir ölçtürmek en iyisi hamilelik olmadan önce araştırmıştım baya Allah korusun erken doğuma bebekte zeka geriliğine sebeb veriyomuş bende bu yüzden tedirgindim canım çok şükür dengede şuan
İnşallah bulursunuz canımAy çok tatlısın canım çok teşekkür ederim❤biz bile egzantirink isim arıyoruz bunlar etrafımız da var aslında erdem çok güzel ama işte etrafta oluncaama erdim hosmus❤
Bende öyle canm yasa çok fena iştahım açıldı doymuyorum. Yemekten bı saat sonra acıkıyorum. Canm sürekli yemek istiyorGunaydinn
Doktor 16 dan sonra istah patlamasi yasayacaksin demisti.Hakli cikiyor.Ogleden sonra okulda yerim diye kisir yapiyorum kendime ki aksam okul iftar organizasyonu var.Hayirlara vesile artik bu yemem icmem
Bende kalsiyum alıyorum diş eti kanaması yaşadım bir kaç kez fazla almama rağmen her sabah beyaz peynir yerim sert olanları koyun kokuyor sanki bana ilk başlarda yiyordum şimdi midem almıyor ekmekte tüketmediğim için o yüzden yumuşak içim sütaş gibi peynirlerden yiyorum eğer yiyemezsem süt içiyorum öğlen akşam da yoğurt yiyorumSağlam kaşar peynir bulsak ne ala parmesanı bende tüketmiyorum
Gecen hafta bel agrim asiriydi iki buklum geziyordum. Doktor magnezyum verdi. Kullanmaya basladim 1 hafta sonra tamamen gecti. Simdi arada hafif oluyor.Canım ben yaşamadım kabızlık çok şükür ama sana önereceğim akşamda 1 şişeye bir kaç tane kayısı at saatler sonra o suyu iç sonrada kayısılarını ye çok iyi geliyor. Acılı bulgur pilavı yine çok iyidir ama acılı zararlı bize belki acısız da çıkarırZeytinyağlı brokoli bir de işime yaramıştı önceden
Maşallah canım uykusu gelmiş dinleniyor minikBel ağrısı için maalesef bir şey yapamıyorlar ilerleyen haftalarda fizik tedaviye gidebilirsin egzersiz önerebilir belki yürüyüşte iyi geliyor geçmiş olsun
Bende boyatacam.gratis bio magic organik boya ile boyadım .12. haftadan sonra organik ile boyatabşlirsin demişti dr .ben aralardada boyadım ama normal boya ve sadece 5 dk hafif beyazlar renk alınca korkup yıkadım .bu sefer 30 dk tuttum çokta beğendim ilk kez organik boya kullandım sıfır koku .sonrasındada artık organik ile boyarım .benim beyazlarım çok fazla saçım normalde karameldi biraz koyu renk alın diyorlar fındık kabuğu aldım çokta güzel kapattı , rengi aksada 2 ay kadar idare eder etmezse 1 ay sonra dip boya yaparım yine .
Muz,kaşar peyniri,bulgur pilavi ve birde cotanak balli fistik ezmesi. Her hafta bir kavanoz aldim kizimda. Denemeni tavsiye ederimKizlar muzu eksik etmeyin kesinlikle.Bebege en cok kilo aldiran besin muzmuş.O yuzden gunde 1 tane (benim tercihim yerli muz) olsa da yiyin.Cevremde cocugu olan herkesin en cok soyledigi bu.
Canm ben geçen ara öğünde kuru kayisinin yanında süt içtim acayip ishal oldum. İstersen dene beni hemen ishal yaptiKızlar hepinize güzel bir gün diliyorum...
Yaklasık 4 gun oldu hala tuvalete çıkamıyorum, kabızlık fena boyutlara ulaştı.
Duphalac ıcıyorum ıkı defa gunde, kayısı kompostosu, zeytinyağı bunları denedım ama bana mısın dedimedi.
Artık iyice rahatsız etmeye başladı. Şaka değil bağırsak ağrısı yaşıyorum sanırım...
Sizde de oluyor mu kabızlık sorunu ve ne şekilde çözüm buldunuz acaba
Açık sütü de önermiyorlar nedense pastorize süt diyor bir çok yer bana da açık süt kokuyor pastorize sütaş içiyorum çok seviyorumBende sütte uyuzum.Pastorize inek kokuyor,gunluk siselerin cogu markasini denedim sek disinda agir kokuyor.Guvendigimiz bir mandiradan acik sut alip kaynatiyorum.Yeni yeni sutun tadina variyorum
Magnezyum için bende maden suyu içmeye başlamıştım ondan mıdır yoksa kaslarım alıştı mı bel ağrısı geçti çok şükür tutulmuştum resmen ağrı da değil evde dönemiyordum bir yereGecen hafta bel agrim asiriydi iki buklum geziyordum. Doktor magnezyum verdi. Kullanmaya basladim 1 hafta sonra tamamen gecti. Simdi arada hafif oluyor.
Bende boyatacam.
Muz,kaşar peyniri,bulgur pilavi ve birde cotanak balli fistik ezmesi. Her hafta bir kavanoz aldim kizimda. Denemeni tavsiye ederim
Merhaba, o sorun bende de var...İdrar yolu enfeksiyonu ile başım dertte.
Gitmiyor ya..
Şimdi yine antibiyotikiğe başlıcam duacid verdi bi de urocare (tek kullanımlık)
Kullanan var mı aranızda daha önce
Çok haklısın az şekerli meyveler yemeye çalışıyorum. Çalıştığım için bunun dışında alternatif de bulamıyorum açıkçası.Meyveyle geçiştirmeye çalışma canım. Çünkü meyvelerde de şeker oranı fazla olduğundan hızlı kilo aldırıyolar fazla tüketildiğinde. Karbonhidratı minimuma indirmek lazım. Onun dışında yemekleri, çorbaları az az hep ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?