2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende öyle dikkat ediyorum suyuma iç çamaşırıma değiştiriyorum sık sık falan ama dirençli oluyormuş hamilelikte enfeksiyon öyle dedi doktorum..
Evet munurol u bi kere kullandım ama etkisi olmadı galiba..
Şimdi artık antibiyotik başlayalım dedi doktor..kültür testi yapıldı yarın çıkacak sonuç inşallah üreme yoktur.
Sana da çok geçmiş olsun inşallah geçer gider ya 1 aydır uğraşıyorum

Thelittleprince

Magnesie calcinee yi bir sorsana doktoruna canim.Hamilelere de veriliyor diye biliyorum.Duphalac bende hic etki etmemisti birkac sene once kabizlik sorunu yasamistim.
İlk kez duydum bunu, takviye gibi birşey mi canım. 24üne doktora gideceğim hem detaylı için de o zaman sorayım mutlaka.
Dayanılır birşey değil çünkü.
Tavsiyen için sağol canım.

İdrar yolu enfeksiyonu ile başım dertte.
Gitmiyor ya..
Şimdi yine antibiyotikiğe başlıcam duacid verdi bi de urocare (tek kullanımlık)

Kullanan var mı aranızda daha önce

Kullanman gerekiyorsa kullanicaksin canim.Benim yine hamilelikten beri hic gecmiyor.2 defa antibiyotik kullandim.Bunun camasir utule,sirkeli suyla yika,3 litfe si icle alakasi yok.Sanirim bazi bunyelerde daha sık rastliyor bu hastalik.Neyseki 2. Tremesterdesin.Ilac daha guvenle kullanabilirsin.Cok gecmis olsun.

İnşallah canım

İlk kez duydum bunu, takviye gibi birşey mi canım. 24üne doktora gideceğim hem detaylı için de o zaman sorayım mutlaka.
Dayanılır birşey değil çünkü.
Tavsiyen için sağol canım.

Bu kirec gibi bir su.Toz halinde satiliyor sisede.Ben hem kendim icin kullandim hem de yaşli kedimde bagirsak problemi vardi.3 sene boyunca bu ilacla tuvalete cikabilmisti.Yani zarari yok diye dusunuyorum.Sen yine de mutlaka bir sor doktoruna.Zararsiz,kullanabilirsin derse bir denersin.Bilirim kabizligin ne zor oldugunu.

Muzu bana da doktorum özellikle söyledi çok yeme diye. Hem kabızlık yapıyo, hem şeker oranı çok ve çabuk kilo aldırıyo, hem de zamanla rahimde kasılmalara neden olabiliyomuş. Haftada 2-3 tane ye dedi
Muzla avokado demişken, ikisini ve biraz kakaoyu blenderda çekip, buzlukta biraz soğuttuktan sonra yerseniz mis gibi masum tatlı oluyor.

Başladım zaten canım
İlk dozu aldım.. İnşallah şifasını görürüm
Geçmedi mi 2 kere kullanman rağmen ne kullandın peki

Başladım zaten canım
İlk dozu aldım.. İnşallah şifasını görürüm
Geçmedi mi 2 kere kullanman rağmen ne kullandın peki

Tekrarliyor nedense bende anlamadim ki.
Eskiden bu kadar olmazdi.Etkisi gecsin diye bidonla geziyorum resmen su ice ice bir hal oldum.

Tekrarliyor nedense bende anlamadim ki.
Eskiden bu kadar olmazdi.Etkisi gecsin diye bidonla geziyorum resmen su ice ice bir hal oldum.
Yapıdan kaynaklanıyor canım kız kardeşimde öyle sürekli çekiyor çok dikkat ettiği halde maalesef hamilelikte de öncesinde de uğraşıyordu

Bende lazer yaptiriyordum yüz bölgeme, aşırı çıktı ve şuan yapmıyorlar iple aldirsam diğerleri canlanacak bütün emekler boşa gidecek. Lazer e yaptıran var mıdır peki hamilelikte?

Bende lazer yaptiriyordum yüz bölgeme, aşırı çıktı ve şuan yapmıyorlar iple aldirsam diğerleri canlanacak bütün emekler boşa gidecek. Lazer e yaptıran var mıdır peki hamilelikte?
Canım lazer önermiyorlar bir de yüzüne lazeri önermem senelerce yaptım keçi sakalı gibi bir tüy bıraktı hatta yaydı suratıma çokta iyi bilindik bir yere gidiyordum sonra görmeyince iğneliye geçtim farklı bir uzman yere iyi ki görmemiş diyorum şuanda aşırı azaldılar tek tük çıkıyor ve iğneliye doktorum onay verdi yüz bölgesine yapılıyor

AYnen, kabus gibi. Bütün enerjimi alıp götürüyor.
soracağım doktora canım, çok teşekkürler

Bende uzun süre dir yaptırıyorum maalesef dağıldı Zaten lazer den sonra igneliye geçiyorlardı, ama benimki o safhaya gelmedi

Canim kullandığın boya bumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…