2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kansızlık için dut pekmezi üzümden daha iyi birde Malatya’dan gelirse efsane olur varmı malatyada yaşayan

İdrar yolu enfeksiyonu ile başım dertte.
Gitmiyor ya..
Şimdi yine antibiyotikiğe başlıcam duacid verdi bi de urocare (tek kullanımlık)

Kullanan var mı aranızda daha önce
Ben hamilelikten önce kullanmıştım canım urocare çok etkili. Çok şiddetli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyodum ama hemen tek seferde kesti. İnşallah sana da hemen şifa olsun

Ben hamilelikten önce kullanmıştım canım urocare çok etkili. Çok şiddetli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyodum ama hemen tek seferde kesti. İnşallah sana da hemen şifa olsun
İnşallah canım benim
Başladım bakalım günde 1 taneyle
Rabbim şifamızı versin inşallah tekrarlamaz inşallah

Cinsiyet tahmini için yazmısdm canımm yaa cok merak ediorm yuvarlaksa koz diyorlar acaba yanılma payı yokmu
Cinsiyet konusunda pek bi şey diyemiycem canım, bu teoriler çoğu kişide tutmuyo. Benim ilk sadece kese göründüğünde yuvarlıktı, 1 hafta sonra kalp atışı için gittik o zaman hafif fasulye gibi kalp gibi olmuştu kese. Bebeğim erkek. Yani doğru çıkıp çıkmadığını çok anlayamadım ben

Bilmiyorm canm ya valla kafam karıstı bir kızım var cok şükür bu ne olacak cok merk ediom
Bunlar tahmini şeyler net kimse bu kadar küçükken birşey diyemez. Zaten ne onemi var ki. Sağlıklı olsun yeter. Rabbim tamamını erdirsin yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…