İnanırmısın şuan bişey attı ama emin değilim şoktayım şuan bende çok merak ediyorum karnım çıktı benim kocaman bi karın hamilelik var ama bi belirti yok iyimi sağlıklı mı diye hep merak ediyorum İnşallah sende hissedersin çok değişik duygular içerisindeyim şuan ❤
Bu hissetme olayini ben de cok merak ediyorum acaba hissettimde benmi anlamadim diye dusunmuyor degilim cunku bazen biseyler hissediyorum ama adini koyamiyorum
günaydın dün tetenoz asi sı oldum asırı agrıyo yanıyo ikinci tozunu yaptırmasam sorun olur mu cünkü cok agrıyo 4 hafta sonra ikinci toz için cağırdı ama bu agrıdan sonra gıtmem gibi geliyo
günaydın dün tetenoz asi sı oldum asırı agrıyo yanıyo ikinci tozunu yaptırmasam sorun olur mu cünkü cok agrıyo 4 hafta sonra ikinci toz için cağırdı ama bu agrıdan sonra gıtmem gibi geliyo
Kızlar tarihlerimiz aynı siz ne zaman randevuya gideceksiniz benim haftaya bugün inşallah 1 ay çok zor geçti ya henüz hissetme yaşadınız mı bir de karnınız sanki daha yukarı çıktı mı normalde sağ kasığımda hissediyordum şimdi yukarı doğru çıktı ortaladı
Yok kan yapın varya yada ne kullanıyorsan
Bence doktoruna kesinlikle söyle
Ben kabız oldum değiştirdi
Kamplarım Var di magnezyum vermişti oda yaramadı işgal yaptı onuda değiştik
Bilgin olsun