2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Yaaaaaaa hadi gözün aydın darısı bana ve diğer hiissetmeyen annelere şimdi annelik farklı bir his olmuştur senin için, merakla bekliyorum bende

Yaaaaaaa hadi gözün aydın darısı bana ve diğer hiissetmeyen annelere şimdi annelik farklı bir his olmuştur senin için, merakla bekliyorum bende
Bu hissetme olayini ben de cok merak ediyorum acaba hissettimde benmi anlamadim diye dusunmuyor degilim cunku bazen biseyler hissediyorum ama adini koyamiyorum

Ne guzel canim saglikla kucagimiza alalim insallah ❤
Insallah canim❤
Benim ikici bebegim olacak. 19 aylik bir kizim var. O yuzden erken gelmezse 20 ekimde alırım dedi doktor. Kizimda 10 ekim de dogmustu
günaydın dün tetenoz asi sı oldum asırı agrıyo yanıyo ikinci tozunu yaptırmasam sorun olur mu cünkü cok agrıyo 4 hafta sonra ikinci toz için cağırdı ama bu agrıdan sonra gıtmem gibi geliyo
Yaptirman gerekiyor. Eger yaptirmazsan birincinin bir koruyuculugu yok diye biliyorum. Bosuna yaptirmis olma. Benimde birincide kolum agridi ikincide agrimamisti. Seninde ağrımayabilir.

Kizlar bu grubu yeni farkettim tahmin i olarak hepiniz 4 ay civarindamisiniz benimde adet tarihime gore ekim gorunuyor dogum tarihimiz
2 gun var aramızda
Kızlar tarihlerimiz aynı siz ne zaman randevuya gideceksiniz benim haftaya bugün inşallah 1 ay çok zor geçti ya henüz hissetme yaşadınız mı bir de karnınız sanki daha yukarı çıktı mı normalde sağ kasığımda hissediyordum şimdi yukarı doğru çıktı ortaladı

Canın yapım derken, vitamin mi demek istedin acaba
Yok kan yapın varya yada ne kullanıyorsan
Bence doktoruna kesinlikle söyle
Ben kabız oldum değiştirdi
Kamplarım Var di magnezyum vermişti oda yaramadı işgal yaptı onuda değiştik
Bilgin olsun

günaydın dün tetenoz asi sı oldum asırı agrıyo yanıyo ikinci tozunu yaptırmasam sorun olur mu cünkü cok agrıyo 4 hafta sonra ikinci toz için cağırdı ama bu agrıdan sonra gıtmem gibi geliyo
günaydın canım öncelikle geçmiş olsun inşallah uzun sürmez ağrın,
kaçınca haftada yaptırdın aşını ?

Kızlar kabızlık için birşey yapıyor musunuz
Ben ne denediysem olmadı yarın da olmazsa 7. Gün olacak artık doktora tekrar gitmeyi düşünüyorum
Canım hapın yaramamıştır doktorun zaten değiştirir sorununu söylersen bende aynı sorunu yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…