2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Haftaya bende olucam canım önemli bi aşıymış ama gözümü çok korkuttun yaa aşı olurken mi acıyo yoksa sonradan mı?
Aşı olurken acımıyor hiç. Ertesi gün biraz ağrı ve kolda uyuşukluk oluyor sadece. İlk hamileliğimde 2 doz vuruldum. 5 yıl geçmediği için 3. dozu vurulu çcam şimdi

inşallah guzel haberlerle doneriz. Bir sonraki kontrol detayli olur sanirim. Ben pazar gunu yolla cikacam bide haftaya
Sanırım öyle olur canım ama detaylı 22 ler de falan nasipse sonraki anca 21 de denk geliyor ama doktora kontrole gidip oradan detaylıya haftaya mı geçilir bakmak lazım sonra doktor sonuçlarını değerlendiriyor falan detaylı aynı hafta doktor randevusu daha mantıklı aslında

Reactions: H E
Aşı olurken acımıyor hiç. Ertesi gün biraz ağrı ve kolda uyuşukluk oluyor sadece. İlk hamileliğimde 2 doz vuruldum. 5 yıl geçmediği için 3. dozu vurulu çcam şimdi
Benim ilk aşım olucak arkadaş öyle diyince de gözüm korktu neyse artık bebiş için dayanırım oldu bitti aşıdan korkarım ilkokuldan beri tikim var hemşireler gelince yusuf yusuf olurdum

günaydın dün tetenoz asi sı oldum asırı agrıyo yanıyo ikinci tozunu yaptırmasam sorun olur mu cünkü cok agrıyo 4 hafta sonra ikinci toz için cağırdı ama bu agrıdan sonra gıtmem gibi geliyo

Olmak gerekiyor ben 5 doz oldum menapoza kadar koruyor diye bu hamileliğimde vurulmayacağım buz aküsü tutun rahatlatır

Benim ikici bebegim olacak. 19 aylik bir kizim var. O yuzden erken gelmezse 20 ekimde alırım dedi doktor. Kizimda 10 ekim de dogmustu

Benimde oğlum Ekim 2013 bu da Ekim 2019 olacak bütün yazı 2 hamileliğimde de yaşamış olacağım

Benimde epey yukarda bazen hareketleri mideme yakın hissediyorum hatta

günaydın dün tetenoz asi sı oldum asırı agrıyo yanıyo ikinci tozunu yaptırmasam sorun olur mu cünkü cok agrıyo 4 hafta sonra ikinci toz için cağırdı ama bu agrıdan sonra gıtmem gibi geliyo
Canim bu asi icin kacinci haftada cagiriyorlar
Masallah canim ne guzel ikiside ayni doneme denk gelmis ❤
Canim benim kontrolum bayramdan sonra gittigim zaman detayli ulttasyon istiycek karnimda baya yukari cikmaya basladi tabiki baslardaki haliyle kiyaslarsam eger
Kızlar kabızlık için birşey yapıyor musunuz
Ben ne denediysem olmadı yarın da olmazsa 7. Gün olacak artık doktora tekrar gitmeyi düşünüyorum
Canim sana kesinlikle tavsiyem duphalac şurubu olur inanilmaz ise yariyor ben suan biraktim ama bi donem ictim ondan

Bana doktorum 20. Haftadan önce yaptırma demişti

Rahatladım sizden duydukça demek ki yukarılarda oluyor altta hissetmiyorsun
Detaylıdan sonra tekrar kontrole gideceksin mecburen canım inşallah sağlıklı haberleri alırız güzel güzel görürüz

Haftaya cumartesi kontrole gidecem canim. Arads hissediyorum ama net degil. Yukari dogru cikmasi normal en son kontrol de doktor soylemisti yukari cikmaya yonelmis diye
Benim kontorol yarın inşallah çok heycanliyim bizim cinsiyet henüz kesinlesmemisti erkek gibiydi ama kesin konusmadi com kontrolde. Yarın inşallah kızım olcak ya da oğlum olcak diye müjdeli yazicam

Yaaaa ağrı mı yaptı
Korkuyordum zaten

Bizim seninle aynı ama ben güp güp hissetmiyorum hala
Kelebek çırpınıyor
İnşallah bende hissederimmm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…