2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bizim seninle aynı ama ben güp güp hissetmiyorum hala
Kelebek çırpınıyor
İnşallah bende hissederimmm ya
Canım ben zayıfım, gebelikte de az kilo aldım. Bu hissettiğim ilk defa oldu, karnım yukarı çıkınca hissettim sanırım. Mesela bende de hiç kelebek hissi olmadı.

Canım ben zayıfım, gebelikte de az kilo aldım. Bu hissettiğim ilk defa oldu, karnım yukarı çıkınca hissettim sanırım. Mesela bende de hiç kelebek hissi olmadı.
Bende zayıfım
Sadece 2 kilo almış olabilirim
Ama sakin herhalde kızım daha öyle güm güm birşey yok
Ay çok heyecanlıdır.. Sabırsızlıkla bekliyorum bende tekmesini

Bende zayıfım
Ben de 2 kilo aldım :) ya öyle tekme gibi değil, dürtme gibi bişi oldu diyelim :)) Düşün nasıl bekliyorduysam güm güm gelmiş bana

Ben kizimda sabah detayliya gittim ogleden sonra kendi doktoruma. Ayni gun gittim.
Benim kızım da 10 ekim 2017 rabbim nasip ederse buda 20 ekim 2019 olacak.
Evet ayni doneme denk geldi. Araları 2 yas
Benim kontorol yarın inşallah çok heycanliyim bizim cinsiyet henüz kesinlesmemisti erkek gibiydi ama kesin konusmadi com kontrolde. Yarın inşallah kızım olcak ya da oğlum olcak diye müjdeli yazicam
Rabbim gonlune gore versin. Guzel haberlerle dönersin insallah

Bende zayıfım
19 haftadan sonra az az hissetmeye başladım daha. Küçük küçük tekmeler. Daha var senin

Ayyy 2 kilo ne güzel ben 5kg almışım Doğumu kaç kilo ile bitireceğim acaba.
Ben hiç kilo alamadım . 66.400 ile hamileydim . Geçen hafta tartıda 64 çıktım . Normalde ne yese yarayan biriyim eskiden zayıflamak için çok çabalamıştım . Ben de merak ediyorum herkes iştahın açılacak ve kilo alacaksın diyor ama aksine ben çok iştahsızım biraz kilo almak istiyorum .

Sonlara doğru elbet alırsın bu aylarda kilo almamak daha iyi bence

Ben de ayni aldik canim daha ilerisini dusunemiyorum

Et yemek istemiyorum yediğim her şey karbonhidrat ağırlıklı aslında eskiye göre çok da değişmedi beslenmem çok da yemiyorum. Aralarda meyve kuruyemiş yedim hep. 8-9 aylar iştah çok açılıyormuş.
Bakalım kaç kilo ile bitecek 9.ay. 12-14 maksimum olsun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…