Arkadaşlar ben Bugün tetanozun ilk dozunu vurdurdum 2.si için 1 ay sonraya çağırdılar dandik bi aletle de kalp atışını dinlettiler alet dandik olsa da duyduğum seyler güzeldi çok şükür :))
Canım ben zayıfım, gebelikte de az kilo aldım. Bu hissettiğim ilk defa oldu, karnım yukarı çıkınca hissettim sanırım. Mesela bende de hiç kelebek hissi olmadı.
Canım ben zayıfım, gebelikte de az kilo aldım. Bu hissettiğim ilk defa oldu, karnım yukarı çıkınca hissettim sanırım. Mesela bende de hiç kelebek hissi olmadı.
Bende zayıfım
Sadece 2 kilo almış olabilirim
Ama sakin herhalde kızım daha öyle güm güm birşey yok
Ay çok heyecanlıdır.. Sabırsızlıkla bekliyorum bende tekmesini
Bende zayıfım
Sanırım öyle olur canım ama detaylı 22 ler de falan nasipse sonraki anca 21 de denk geliyor ama doktora kontrole gidip oradan detaylıya haftaya mı geçilir bakmak lazım sonra doktor sonuçlarını değerlendiriyor falan detaylı aynı hafta doktor randevusu daha mantıklı aslında
Benim kontorol yarın inşallah çok heycanliyim bizim cinsiyet henüz kesinlesmemisti erkek gibiydi ama kesin konusmadi com kontrolde. Yarın inşallah kızım olcak ya da oğlum olcak diye müjdeli yazicam
Bende zayıfım
Bende zayıfım
Ben hiç kilo alamadım . 66.400 ile hamileydim . Geçen hafta tartıda 64 çıktım . Normalde ne yese yarayan biriyim eskiden zayıflamak için çok çabalamıştım . Ben de merak ediyorum herkes iştahın açılacak ve kilo alacaksın diyor ama aksine ben çok iştahsızım biraz kilo almak istiyorum .
Ben hiç kilo alamadım . 66.400 ile hamileydim . Geçen hafta tartıda 64 çıktım . Normalde ne yese yarayan biriyim eskiden zayıflamak için çok çabalamıştım . Ben de merak ediyorum herkes iştahın açılacak ve kilo alacaksın diyor ama aksine ben çok iştahsızım biraz kilo almak istiyorum .
Et yemek istemiyorum yediğim her şey karbonhidrat ağırlıklı aslında eskiye göre çok da değişmedi beslenmem çok da yemiyorum. Aralarda meyve kuruyemiş yedim hep. 8-9 aylar iştah çok açılıyormuş.
Bakalım kaç kilo ile bitecek 9.ay. 12-14 maksimum olsun lütfen
Canım herkesin bir olmuyor sanırım. Benim o kadar agrim olmadi. Asidan bir gun sonra hafif agri oldu ama cekilmez bir agri degildi. Sonra gecti. 2.de hic olmadi.