2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar kabızlık için birşey yapıyor musunuz
Ben ne denediysem olmadı yarın da olmazsa 7. Gün olacak artık doktora tekrar gitmeyi düşünüyorum
Canım ben kabızlık yaşamadım en başından beri çok şükür ama beslenme düzeniyle de alakalı olabilir her gün 1 yeşil elma arada gün kurusu kayısı gün aşırı avokado yiyorum bunlar dengeliyor gibi Sana önerim akşamdan ya da sabahtan 1 şişeye bir kaç tane gün kurusu kayısı at beklesin suyunu iç sonra ilave edebilirsin en sonunda kayısıları da yeZeytinyağı saf şekilde içebilirsin eğer ağır gelirse bir yemeğini zeytinyağlı yapıp yemeyi dene ben brokoli haşlardım mesela onunla tüketirdim. Bulgur pilavı beni lavaboya çıkarır bir de

Günaydın kızlar bugün 4lü test için ölçüm yapıldı ve kan verdim. Benim bu hafta 2 gün karnımda aşırı gerilme ağrısı ve kuyruk sokumu ağrısı olmuştu, sanırım bebek yukarı çıktığı içinmiş. Bir anda çıktı, 2 gündür hamile göbüşüne sahibim ve dün akşam işten geldim dinlenirken karnımda aşağı tarafta 2 kere güp güp bir şey hissettim sonra hep elim karnımda gezdim ama bir daha olmadı.

Canım yemezmişim kayısı
Okadar çok yiyorum ki çünkü kuzum sadece kayısı yiyince tekmeliyor
O yüzden kayısı yı çok tüketiyorum ama hiç işe yaramadı

Canım aynı şekilde bir anda çıktı sağ kasığımda hissederken şuanda o kısımlar boş göbek deliğinin orası şişti yukarıya doğru çok şükür her şey yolunda inşallah daha 1 hafta var randevuma merak ediyordum Yerim o hareketleri ben buradayım diyor

Canım yemezmişim kayısı
Okadar çok yiyorum ki çünkü kuzum sadece kayısı yiyince tekmeliyor
O yüzden kayısı yı çok tüketiyorum ama hiç işe yaramadı
Suda bekletip mi yiyorsun canım Suda bekletip suyunu iç sonra kayısıları ye ben böyle fayda gördüm sade yemeyle görememiştim hamilelikte değil de zayıflarken yapıyordum

günaydın dün tetenoz asi sı oldum asırı agrıyo yanıyo ikinci tozunu yaptırmasam sorun olur mu cünkü cok agrıyo 4 hafta sonra ikinci toz için cağırdı ama bu agrıdan sonra gıtmem gibi geliyo
Canm çok önemli bu aşı agriyan yere büyük bı pamuk parçasına bolca soğuk kolonya döküp bas günde birkaç kere yap ağrı hafifletti inşallah. Doğumda bı enfeksiyon kapsak Allah korusun ölüme kadar götürür . İhmal etme açısı geçer merak etme

Haftaya cumartesi kontrole gidecem canim. Arads hissediyorum ama net degil. Yukari dogru cikmasi normal en son kontrol de doktor soylemisti yukari cikmaya yonelmis diye

Aaa öyle mii
Tamam canım ben öyle yapayım
Ya da hoşaf da olur sanki bi deneyeyim
Hoşaf denemedim canım aynı işi görmeyebilir yanıltmak istemem
Haftaya cumartesi kontrole gidecem canim. Arads hissediyorum ama net degil. Yukari dogru cikmasi normal en son kontrol de doktor soylemisti yukari cikmaya yonelmis diye
Benimde haftaya cuma sağlıcaklı güzel haberlerini alalım inşallahBana söylememişti hissetmeyince korktum biran sonra yukarıda birikti karnım bir anda büyümeye başlamış gibi oldu

Bu 16-17. Hafta cok acayip sanirim.Aynen pazartesi cekmistim karnimin fotosunu yandan ve 2 gun sonra cektim.Arada daglar kadar fark var

inşallah guzel haberlerle doneriz. Bir sonraki kontrol detayli olur sanirim. Ben pazar gunu yolla cikacam bide haftaya

günaydın dün tetenoz asi sı oldum asırı agrıyo yanıyo ikinci tozunu yaptırmasam sorun olur mu cünkü cok agrıyo 4 hafta sonra ikinci toz için cağırdı ama bu agrıdan sonra gıtmem gibi geliyo
Haftaya bende olucam canım önemli bi aşıymış ama gözümü çok korkuttun yaa aşı olurken mi acıyo yoksa sonradan mı?

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…