2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Heehh sonunda kendim gibi birini buldum gel ağlıyalım
Bende hala kilo almadım
Hamile kaldığım kilodan 2 kilo eksideyim hala .
Doktorumla konustum yediklerimi söyledim gayet güzel yiyorsun .
Alma zaten alıp napcan dedi
Toplamda 10 kilo alcaz inşalllah bu gidille falan deyip benı gaza getirdi ama bakalım

Yaaaaaaa hadi gözün aydın darısı bana ve diğer hiissetmeyen annelere şimdi annelik farklı bir his olmuştur senin için, merakla bekliyorum bende
İnşallah en kısa zamanda hissedersin canım inan Mükemmel bi duygu ❤ olmaz mı renkli fotosunu buzdolabına astım gidip gelip seviyorum kızıma söylediğim herşeyi eşim üstüne alıyo ona söylediğimi sanıyor sonra kızıma söylediğimi anlayınca bozuluyor oda ayrı bi komik oluyor❤ şimdiden neşe verdi evimize Rabbim anne olmak isteyen herekese nasip etsin

Evet dahiliye uzmani anlatti ön ve üstü olunca tehlikeli zeka geriliği ve kısa bebek olabiliyormus. Her ay aile hekimi rutin kan idrar yaptirio sonrada sonuçları alıp hem kadın doğuma hem dahiliyeye gidiyorum
Evet canım ama çok şükür seninde dengeliymiş bende öyle her ay baktırıyorum doktor 2.50 üstüne çıkmadığı sürece sıkıntı yok dedi bende öyle takipteyim Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasih etsin❤

Aminn İnşallah canım bian doktorun söyledikleri kafamı karıştırdı ama kesinlikle gidicem ❤

Kesinlikle onların sağlığı . Kilo vs verilir bi şekilde . Ya benim dün bugündür midem yanıyor . Sizde de var mı ?

Benim de 7 haftadan beri mide yanmam var bence bu haftalarda geldiği için bile çok şanslısınız. Rennie şurup kullanabilirsiniz. Ben rennie tablet kullanıyorum . Sindirim sistemimiz oldukça yavaş. Maalesef hamilelik sonuna kadar sürecek bir durum bu. Sindirimde zorlandığım besinleri yemiyorum artık bu sayede biraz rahatladım.

Amin cnm. Ben tsh bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum ilk gebelikte çünkü hep normaldi . Benim hiç tahlil yaptırmayan arkadaslarim var gebeyken iki uc ayda bı doktora giden hiç bı testi yapmayan hiç bı ilacı icemyen . Doğumdan sonra da aşıya karşı olan. Bizim odumuz patlıyor bişey olmasın diye.

Benimde var öyle cevremde çok kızıyorum onlara vitamin bile içmeyen düşün biz en iyisini yapıyoruz canım

İyi bi şey yaptıklarını sanıyorlar iste . Sonra hastalıklar yayılıyor bizim çocuklarımızda onlar yüzünden hasta oluyor . Folik asit kullanmamak çok saçma çocuk da zeka geriliği olabilir ve çözümü olan bi şeyi yapmayıp çocuğuma zarar versem kendi kendimi yerim ben Allah korusun Günaydın bu arada bayanlar güzel bir hafta olsun bebeklerimiz hareket etsin bol bol şeker yüklemesi ne Zaman yapılıyor bu arada

Evet bende de var bir kac gundur
Demekki artık yukarı çıkıp mideye baskı yapıyorlar .
Çok merak ediyorum kaç kiloyla tamamlayacağız acaba . Boyumda 1.66-1.67 civarı .
benim 2 haftaya kadar yoğun mide bulantım vardı . O gitti derken yanma geldi .

Iyi haftasonlari herkese
Alisverislere basladiniz mi arkadaslar? Neler aldiniz ya da almayi planliyorsunuz burada fikir alisverisi yapalim.

Bana abim ve yengemden gelen cesitli zibin ,corap,citcitli disinda henuz hic birsey almadik.Ailelere soyledik henuz birsey almayin diye.6.aydan sonra alicaz nasipse.Henuz erken diye dusunuyorum.Simdilik alisveris icin kenara para koyuyorum sıkışmadan gonul rahatligiyla istedigimizi alalım diye.
Bebek arabasini cevremdeki tum dogum yapanlar henuz alma dediler.O yuzden onu dogumdan sonraya biraktik.Park yatagi da arastiricaz alicaz.Kiyafet vs onlar en kolayi netten,e bebek vs oralardan alicaz ama dedigi gibi 6.aydan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…